X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • moni1403 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Męza mam w pracy? A ja prawka nie mam. Poczekam co napisze.

f2w3dqk3jx49b2s0.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz przykra wiadomość, którą żyję od 15.06.15, mój brat rozstaje się z żoną, po 1,5 roku małżeństwa :/ nigdy jej nie lubiłam, ale przykro mi, zwłaszcza, że to jej decyzja nie jego, bo ma chyba kogoś na boku :/

7w3d 💔
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    oj ciężko Was nadrobić. Ja dziś w związku z kiepską pogodą wzięłam się za porządki i prasowanie, narobiłam się jak głupia a teraz odpoczywam.

któraś pisała, że zajada się słodki i że to na córkę, więc u mnie było zupełnie odwrotnie, zajadałam się słodkim i mam syna także nic nie jest przesądzone :)
    Ja pisałam pare postow przed ehehe ale u mnie jak jadlam słodkie to Mala urodzila się :) chociaż mam nadzieje,ze teraz będzie inaczej ;D

Moni wes taryfe albo popros Kogos.

justyna14 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • moni1403 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gina mam. 28 km poczekam co napisze spawdzałam doplerem serducho bije i jrst ruchliwe :-)

f2w3dqk3jx49b2s0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Mam tak samo, kredyt na wiele lat, mozemy z mezem liczyc tylko na siebie, pozniej przez rok 80% wyplaty, i troszke czasami sie martwie. Ale wiem tez ze inni maja gorzej, a sobie radza, wiec trzeba bedzie spiac dupe i tez jakos poradzic:)

Ehh no właśnie jeszcze jakby ta rata jakaś przyjaźniejsza była... No ale z drugiej strony nikt nam nie kazał kupować nowego mieszkania, z rynku wtórnego były względnie tańsze ale znowu czynsze po 800 zł no i skorzystaliśmy z MDMu więc w sumie na jedno by nam wyszło a chcieliśmy te 3 pokoje no i teraz dobrze bo dziecia nie było jeszcze w planach ale wiadomo mieszkania nie kupuje się na rok ani dwa.
    A tymczasem mieszkamy 5 mcy a dzieć już w drodze :) więc dobrze że będzie mieć swój pokój :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    a teraz przykra wiadomość, którą żyję od 15.06.15, mój brat rozstaje się z żoną, po 1,5 roku małżeństwa :/ nigdy jej nie lubiłam, ale przykro mi, zwłaszcza, że to jej decyzja nie jego, bo ma chyba kogoś na boku :/

Po 1,5 roku?? Matko.. to po co się wogóle chajtała z nim... ehh.. przykra sprawa ale jak mówisz ze jej nie lubiłaś... to może od początku coś bylo z nia nie tak tylko brat tego nie widział?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni rozumiem,to super pewnie będzie dobrze,tak jakies może cos przejściowe :)
    Acik tak jak my,z tym,ze ja chyba teraz wolalabym 4 pokoje;p bo jak drugie wyrośnie to z Mezem będziemy musieli się wynieść z sypialni i od nowa pokoj robic ;) nie ma mowy,zeby w razie jakby dziewczynka się urodzila,zeby były razem w pokoju bo roznica będzie 7 lat i jak jest możliwość naszego przeniesienia się to wole oddac pokoj dziecku mniejszemu ;) A jak chlopiec by był to już wogole.. ;P

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna to szybko ale w tych czasach to jest dość nawet można by powiedzieć dluugo jak na malzenstwo..tyle tych rozwodow ;/

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie moge za wami nadarzyc szok tyle naskrobalyscie ja wrocilam z kawki i leze a co wolno mi. Suerte moze lepiej odpoczywac w domu niz meczyc sie w pracy niestety wiem jak to jest w Angli z tymi zwolnieniami w ciazy:(

Azande lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze u mnie jeszcze niewiadomo co bedzie, ale ja to patrzac na Was to w zadnym kierunku mi nie idzie;)
    Acikk masz racje, nikt nie kazał ale wlasnie jak sie chce miec cos swojego to trzeba niestety placic. Nam sie udalo kupic na rynku wtornym mieszkanie, 4 ppokojowe, ale juz wyremontowane i praktycznie wyposazone w nowy sprzet i meble, wiec na szczescie zostalo nam tylko mieszkac, cieszyc sie soba i placic;)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my mamy 3 ale zostawiliśmy największy wolny - w razie czego będzie można go jakoś fajnie zagospodarować i przedzielić kawałek żeby każdy miał jakiś swój kącik :) bo wynieśc nie bardzo mielibysmy się gdzie - salon mamy z aneksem kuchennym i nie ma drzwi tylko przejście bezpośrednio z przedpokoju więc już zero intymności by było hehe :D
    Ale o czym ja wogóle mówie jeszcze się nawet Antonell nie urodził który zajmie największy pokój na chacie :D od małego ustawiony :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi to super się masz, ja teraz też bym wolała mieć urządzone bo tak to urządziłam se sama i co chwile mi coś nie pasuje ha ha :D a mogę mieć tylko do siebie pretensje bo każde jedno gniazdko i lampke sama wybrałam gdzie ma być :P nawet ścianki w pokojach bo mieliśmy jeszcze możliwość małych zmian :D a tak bym miała gotowe i bym se nie pluła w brode że mogłam to inaczej zrobić, a weź tu babie dogodź :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona miałam 21 lat jak wychodziła za niego, chyba to jest powód, gówniara się nie wyszalała i teraz "bryka" eh. szkoda mi rodziców bo dużo ich to kosztuje....

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a co do przyjemniejszych spraw, to w lipcu robia nam łazienkę i chyba zaraz po tym się przeprowadzamy :) marzę już o tym :)

7w3d 💔
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    No my mamy 3 ale zostawiliśmy największy wolny - w razie czego będzie można go jakoś fajnie zagospodarować i przedzielić kawałek żeby każdy miał jakiś swój kącik :) bo wynieśc nie bardzo mielibysmy się gdzie - salon mamy z aneksem kuchennym i nie ma drzwi tylko przejście bezpośrednio z przedpokoju więc już zero intymności by było hehe :D
    Ale o czym ja wogóle mówie jeszcze się nawet Antonell nie urodził który zajmie największy pokój na chacie :D od małego ustawiony :D
    No my wlasnie pojdziemy won do salonu w którym tez mamy aneks;p ale to i tak tylko tyle,ze spac tam będziemy i tyle także nie przejmuje się ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz jeden pokoj jest polaczony z kuchnia i tam mamy zrobiona jadalnie. Ale zawsze jakbysmy narobili dzieciow to mozna sciane postawic i bedzie kolejny pokoj:) salon w sumie tez moze sluzyc jako sypialnia, ale narazie mozemy cieszyc sie swoim kątem;). Ja z jednej strony lubie remonty, aranżacje i pewnie kiedys bedziemy tam robic remont juz tak na 100% po naszemu. Ale poki co to nie moge powiedziec, wczesniejsi lokatorzy mieli gust wiec nie wstyd kogos zaprosic;)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna to mloda dziewczyna,choc to nie regula,ja miałam tyle jak bylam w ciąży ;) a mój były za to nadrabial imprezami i nie dorosl do tego żeby być w związku i mieć dziecko.
    U mnie Tesciowa dala nr do jakiegoś glazurnika.. matko już mi rece opadają od tej łazienki,ma pojutrze się odezwac bo auto ma popsute i nie ma jak teraz. Już się modle o to,po ostatnich akcjach,zeby ten chociaż ulozyl w mig..

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    ona miałam 21 lat jak wychodziła za niego, chyba to jest powód, gówniara się nie wyszalała i teraz "bryka" eh. szkoda mi rodziców bo dużo ich to kosztuje....

Justyna myślę że to jednak kwestia charakteru... Ja wychodziłam za mąż rok temu czyli miałam 25 ale z moim mężem jestem od 18 wiec też za dużo nie "poszalałam" :P oczywiście nie wiem co będzie kiedyś :) ale myślę że to zależy już głównie od nas samych.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Nasz jeden pokoj jest polaczony z kuchnia i tam mamy zrobiona jadalnie. Ale zawsze jakbysmy narobili dzieciow to mozna sciane postawic i bedzie kolejny pokoj:) salon w sumie tez moze sluzyc jako sypialnia, ale narazie mozemy cieszyc sie swoim kątem;). Ja z jednej strony lubie remonty, aranżacje i pewnie kiedys bedziemy tam robic remont juz tak na 100% po naszemu. Ale poki co to nie moge powiedziec, wczesniejsi lokatorzy mieli gust wiec nie wstyd kogos zaprosic;)
    No tak to można zrobić scianke i rzeczywiście pokoj a u Nas niestety jest typowy aneks i raczej tu sciana to lipa by była i mala kuchnia waska i z reszta kuchnia jest z salonem i tak wiec gości gdzies tez trzeba przyjmować a sypialni wtedy z tego nie zrobie ;p

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Justyna to mloda dziewczyna,choc to nie regula,ja miałam tyle jak bylam w ciąży ;) a mój były za to nadrabial imprezami i nie dorosl do tego żeby być w związku i mieć dziecko.
    U mnie Tesciowa dala nr do jakiegoś glazurnika.. matko już mi rece opadają od tej łazienki,ma pojutrze się odezwac bo auto ma popsute i nie ma jak teraz. Już się modle o to,po ostatnich akcjach,zeby ten chociaż ulozyl w mig..
    nie reguła oczywiście ale w jej przypadku to o dorosłości psychicznej bedzie pewnie można mówić za jakieś 10 lat.

7w3d 💔
‹‹ 589 590 591 592 593 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ