X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Widzę, że też macie etap oglądania porodów w internecie! Ja to samo! :D
    Jak ktoś ma mocne nerwy to tu do zobaczenia SN:
    https://www.youtube.com/watch?v=pQmRxUENTQA&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DpQmRxUENTQA&has_verified=1
    o kurde łee :D hehehe az mnie wszystko zabolalo :D

alicja_ lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja mój sam chciał obejrzeć jak mu powiedziałam o tym porodzie,ze ktoras wstawila hehe ja go akurat nie ogladalam bo wole chyba nie widzieć co miałam i co może będę miała ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj nie jest za ogladaniem takich rzeczy raz ogladal ze mna porody na polsat cafe to mowil ze mu slabo haha a ja chce by byl przy porodzie wiec niech wie co go czeka:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogladam porody na tlc albo teraz sa tez w polskim wydaniu, tylko nie pamietam kanalu. Za to warunki za granica a u nas to kolosalna roznica. Moj nie wie czy chce byc przy samym juz porodzie, boi sie swojej reakcji;) ale nie mam do niego o to zalu, rozumiem i staram sie nie naciskac.

iNso87 lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia haha to ciekawe jak to będzie w realu :D może niech jednak cwiczy jakas wytrzymalosc przez oglądanie wlasnie tv ;D hehehe Mojemu chyba się wydaje,ze będę miała cc bo jak pytam czy będzie przy porodzie to mowi,ze nie wie bo nie wiadomo jak będę rodzic ;)

Megi no tak,nikt nikogo do tego nie zmusi,ale musze powiedzieć,ze to taki komfort jak ktoś jest obok przy porodzie,przy tych pierwszych godzinach ze mna była Mama caly czas to się tak nie balam,gorzej pewnie by było jakbym była sama,potem to już niestety sala operacyjna to sama bylam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 15:53

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha tez mu mowie zeby ogladal i wiedzial co go czeka :) Ah ci faceci twardzi z wierzchu a w srodku juz niekoniecznie

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co ja tam mowie,telefon w reke jakby ktoras była sama przy porodzie i transmisja na forum :D hehehe

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To by bylo ciekawe haha

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No miedzy skurczami post :P hehehe ale szczerze mowiac to przy pierwszej fazie porodu to zawsze to jakies oderwanie od rzeczywistości i od boli ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie nudze to szok dobrze ze jest forum bo bym chyba oszalala :/

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie ogladam nie czytam i nie mam zamiaru tego robic :D Kazdy porod jest inny, juz nie jedna ktora rodzila mi mowila ze mam nie czytac tego co kobiety pisza o swoich porodach. Moja kolezanka tak bardzo sie tego bala, a po wszystkim mi powiedziala ze bol jest owszem ale wszystko jest do przezycia, a jak juz zobaczyla swoja coreczke to nic wiecej sie dla niej nie liczylo i to jest piekne :) Wiec blagam dziewczyny zamiast przezywac te gorsze strony porodu doszukujcie sie tych pozytywnych, bo przestane Was tu czytac :D

Madzisek lubi tę wiadomość

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jest tutaj jakaś wegetarianka?

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja w jakimś podłym nastroju dzisiaj, cały czas bym ryczała, mój mnie dzisiaj wkurza i na dodatek wyrzył się na mnie przechodzi chwilą bo rybki w akwarium zdychają jakby to była mija wina :-( Dobrze że istnieje czekolada...

1usap07w9hybl9h9.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na nerwy pomaga kapiel :p zamykam sie w lazience i nie ma mnie dla nikogo :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może też bym tak zrobiła ale niestety mamy domu prysznic :-( Jeszcze jest mi tak strasznie niewygodnie bo Czytałam małej książkę i zasnęła przytulona do mnie a ja wgnieciona w oparcie kanapy i zbytnio nie mogę się Ruszyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 17:00

1usap07w9hybl9h9.png
  • _nick00 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorąco tu dziś się zrobiło...
    Kobiety forum jest po to aby pisać i pomagać sobie a nie wzajemnie dobijać i grać na nerwach. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie oczywiście, ale jaki jest sens za wszelką cenę je rozgłaszać?
    Każda z nas ma swoje przeżycia i historie ale jeśli któraś tu pisze aby uzyskać POMOC tak jak Zai czy Alicja to pomóżmy a nie się kłóćmy. Nawet jeśli nie zgadzamy się w danej chwili z tą osobą to zrozummy ją i jej daną sytuację. Toż to wulkan nerwów i stresu. Przemilczmy albo omińmy temat jak nie potrafimy inaczej.
    Alicja niestety opuściła nasze forum właśnie przez takie zachowanie. Chyba nie chcemy aby została nas tu mała garstka do rozwiązania ;)
    Każda z nas ma wiele buzujących hormonów ale już jakiś czas temu pisałyśmy o tym aby swój cięty język i nerwy zostawić poza Grudniówkami a tu mieć taką swoją oazę spokoju, wsparcia i pomocy :)

Alicja witam Cię ponownie :) Ty wiesz jak bardzo się cieszę Twoimi wynikami i zdrową dziewczynką :)
    U mnie remont zaczyna się pełną parą. Dziś i wczoraj nawet sama zdzierałam tapety, oczywiście w zasięgu swoich możliwości - wyżej wspinał się już mąż :)
    Miałam wiele pomysłów dopóki było daleko, a teraz mam mętlik i coraz bardziej zastanawiam się czy ja to wszystko sama zaaranżuję do listopada bo zdanie zmieniam codziennie :P

alicja_, niania.ogg, Pchelkaa lubią tę wiadomość

74863f63c6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _nick00 - Hej:)! tylko proszę mi się nie przeciążać przy tym remoncie! :D
    Faktycznie było gorąco i to znów za sprawą testów pappa.:(

• agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ala a Ty jesteś wegetarianką? :)

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo jak poziomka, nic nie ogladam i nie chce słuchać bo niestety prawda takamze streess też dużo robi a dziecko i tak trzeba urodzić, i co jak teraz obejrze jakieś masakrycznie porody to mam się rozmyslic :D ? Haha wolę żyć w blogiej nieświadomości tego co mnie czeka :P
    O matko dziewczyny jak ją się najadlam u mamy, zupa jarzynowa gołąbki w pomidorkach i ciasto drozdzowe z jagodami, dobrze że już nie jestem u mamy bo chyba bym ważyła 150 kilo w tej ciąży :D
    A jeszcze dostałam dziś spoznione róże od męża z podziękowaniem że "dzięki mnie każdy dzień jest cudowny i wyjatkowy " <3 a teraz mezus w pracy a ja sobie leże, czego chcieć więcej :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesia2569 wrote:
    ala a Ty jesteś wegetarianką? :)

Nie, ale w ciąży kompletnie odrzuciło mnie od mięsa i w ogóle go nie jem. :( Chciałam zapytać dziewczyny które nie jedzą mięsa czym najlepiej je zastapic.

‹‹ 591 592 593 594 595 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ