Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Widzę, że też macie etap oglądania porodów w internecie! Ja to samo!
Jak ktoś ma mocne nerwy to tu do zobaczenia SN:
Dziewczyny moze jest cos ze mna nie tak bo ja bym chciala taki porod, gdy cale dziecko juz wyszlo wzruszylam sie. Szybko jej poszlo, chociaz podobno najgorsze aa skurcze przed porodem a bole parte do zniesienia. Ja bym chciala zeby mi dziecko polozyli na golym brzuchu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:alicja_ wrote:Widzę, że też macie etap oglądania porodów w internecie! Ja to samo!
Jak ktoś ma mocne nerwy to tu do zobaczenia SN:
Dziewczyny moze jest cos ze mna nie tak bo ja bym chciala taki porod, gdy cale dziecko juz wyszlo wzruszylam sie. Szybko jej poszlo, chociaz podobno najgorsze aa skurcze przed porodem a bole parte do zniesienia. Ja bym chciala zeby mi dziecko polozyli na golym brzuchu
Ja też się zawsze wzruszam gdy już jest po wszystkim, natomiast sam moment wychodzącej głowy jest dość ciężki.
Wszyscy mówią, że jak już głowa przejdzie to potem z górki -
Widzę ze ogladacie porody
Ja wolę się jeszcze tym nie stresować ale znalazłam przesłodki kanał na Youtube
Dziewczyna ma 2 letnia córeczke i teraz niedawno jej się druga córcia urodziła. Jestem zakochana w tych kobietkach
https://www.youtube.com/user/mammydoriska/videos
A ja sie wczoraj na wizycie dowiedziałam ze prawdopodobnie bedziemy mieć synkabardzo się cieszę
Madzisek, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
Ja i tak sie doczekac nie moge
ostatnio tez poczulam takiego tika jednego i krzyknelam do mojego ze cos czuje to rzucil sie z reka na brzuch
tak mi sie go zal zrobilo bo juz by chcial poczuc kopniaki :p
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez sie zmuszam do jedzenia miesa bo moj az krzyczy i mowi ztob to dla dzidziusia:) Ja tez czuje ruchy nawet dzis o 6 rano dawalo znac ale jak przykladam reke to ucieka a jak zabieram to daje lekkiego kopa:) Licze tez na dziewczynke zobaczymy czy sie sprawdzi:)
MeGi2986 lubi tę wiadomość