X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik wrote:
    a swoją drogą to ja też mam taki odrzut od mięsa od początku ciąży że mi hemoglobina spadła I czy dobrze tu czytam że te mamy co nie jedzą mięsa to czekają na dziewczynkę? ;D

tak :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik w 13 tc tez nie moglam jeszcze przelknac miesa, odrzucalo mnie, nawet szynki nie jadlam. Poczekaj jeszcze pare tyg moze sie jeszcze odmienic :) tak jak mi :)

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka a Ty syn czy córka?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik ja też nie zjadlam ani mięsa ani szynki. Ale już mi przeszło :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze w czwartek sie juz dowiem czy synek czy coreczka :) bo na poprzedniej wizycie jeszcze lekarz nie widzial :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to pewnie dziewczynka będzie ;D u mnie jeszcze dzidziuś mały ale doktor powiedziała że między nogami siusiaka nie widzi więc jest nadzieja na córę ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk to może jadnak nie Antoni tylko Antonina ;D

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :) u mnie w rodzinie wszyscy mi wmawiaja dziewczynke :p ja mam czuja na chlopca :D

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe nieee,mocno bym się zdziwila :) powiem Wam 2 lipca ale od początku czulam chłopca i ostatnio się prawie potwierdziło, strasznie wierzgal :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Widzę, że też macie etap oglądania porodów w internecie! Ja to samo! :D
    Jak ktoś ma mocne nerwy to tu do zobaczenia SN:

Dziewczyny moze jest cos ze mna nie tak bo ja bym chciala taki porod, gdy cale dziecko juz wyszlo wzruszylam sie. Szybko jej poszlo, chociaz podobno najgorsze aa skurcze przed porodem a bole parte do zniesienia. Ja bym chciala zeby mi dziecko polozyli na golym brzuchu

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az wlacze sobie jeszcze raz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    alicja_ wrote:
    Widzę, że też macie etap oglądania porodów w internecie! Ja to samo! :D
    Jak ktoś ma mocne nerwy to tu do zobaczenia SN:

Dziewczyny moze jest cos ze mna nie tak bo ja bym chciala taki porod, gdy cale dziecko juz wyszlo wzruszylam sie. Szybko jej poszlo, chociaz podobno najgorsze aa skurcze przed porodem a bole parte do zniesienia. Ja bym chciala zeby mi dziecko polozyli na golym brzuchu

Ja też się zawsze wzruszam gdy już jest po wszystkim, natomiast sam moment wychodzącej głowy jest dość ciężki.
    Wszyscy mówią, że jak już głowa przejdzie to potem z górki :)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk Ty tez juz czujesz maluszka ? Ja nadal nic , a jestem szczupla waze 48kg :D jestem taka niecierpliwa !! :D

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • lips Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze ogladacie porody :) Ja wolę się jeszcze tym nie stresować ale znalazłam przesłodki kanał na Youtube :) Dziewczyna ma 2 letnia córeczke i teraz niedawno jej się druga córcia urodziła. Jestem zakochana w tych kobietkach :)
    https://www.youtube.com/user/mammydoriska/videos

A ja sie wczoraj na wizycie dowiedziałam ze prawdopodobnie bedziemy mieć synka :) bardzo się cieszę :)

Madzisek, MeGi2986 lubią tę wiadomość

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka ja nie czuje a jak czuje to nie wiem że to TO :P także nie stresuj się jeszcze będziemy narzekać na nieprzespane nocki z kopniakow :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i tak sie doczekac nie moge :D ostatnio tez poczulam takiego tika jednego i krzyknelam do mojego ze cos czuje to rzucil sie z reka na brzuch :D tak mi sie go zal zrobilo bo juz by chcial poczuc kopniaki :p

atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja tez tak slyszalam ze aby glowka wyszla ;-)

Mnie na poczatku do ok 13 tyg tez odrzucilo od miesa, teraz tak srednio jestem za nim no ale zmuszam sie troszke. No i lekarz tez narazie nie widzial siusiaka;-)

alicja_ lubi tę wiadomość

• moni1403 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włączcie teraz na tvn style.

f2w3dqk3jx49b2s0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie zmuszam do jedzenia miesa bo moj az krzyczy i mowi ztob to dla dzidziusia:) Ja tez czuje ruchy nawet dzis o 6 rano dawalo znac ale jak przykladam reke to ucieka a jak zabieram to daje lekkiego kopa:) Licze tez na dziewczynke zobaczymy czy sie sprawdzi:)

MeGi2986 lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekstremalne porody ? Ja jednak podziekuje bo nie usne potem :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 593 594 595 596 597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj