Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hashija wrote:No i po usg
dzidzia wazy 180g, dlugosci nie mierzyl, mierzyl obwod glowki i brzuszka, kosc udowa zmierzyl, pokazal zoladek i zajrzal miedzy nozki...
Bedzie córciamala Gabrysia
Ja jutro wizytuje. Juz nie mogę się doczekać bo nadal plamię na brązowo.... pisałam do gin, ale nie odpisała chyba to nic poważnego. Kiedyś z nią rozmawiałam na temat plamień o ciemnym kolorze uspokoiła mnie, ze się oczyszcza. Ale jednak plamienie to plamienie.... używam doplera serducho bije więc to mnie uspokaja:-)
Miłego dzionka :-*Hashija lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny a ja?ciagle sie boje,ze w ostatnim momencie okaze sie ze Gabrysia to Krzys, a ja bede juz zafiksowana na dziewczynke.
Na razie mowie, ze jak zobaczeto uwierze, aleewnie z wizyty na wizyte bede coraz bardziej wierzyc.
Wczoraj we troje gapilosmy sie w telewizor i nic tam nie dyndalo, jajeczka byloby widac. Ja, maz i gin wszyscy widzielismy piśke -
nick nieaktualnyOczywiście naczytałam sie w internecie ze to twardnienie to za nisko jak na dziecko i ze to przedwczesne skurcze i twardnienie brzucha przez które ciało przygotowuje sie do porodu. No na bank.... :o
Edit: kula znów jestWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 08:24
-
nick nieaktualnyHashija wrote:Oj dziewczyny a ja?ciagle sie boje,ze w ostatnim momencie okaze sie ze Gabrysia to Krzys, a ja bede juz zafiksowana na dziewczynke.
Na razie mowie, ze jak zobaczeto uwierze, aleewnie z wizyty na wizyte bede coraz bardziej wierzyc.
Wczoraj we troje gapilosmy sie w telewizor i nic tam nie dyndalo, jajeczka byloby widac. Ja, maz i gin wszyscy widzielismy piśke
Hashiya, gratulacje!!!
Ja też tak mam, że nie do końca wierzę, ale z drugiej strony sukieneczki już kupiłam
Jak się zmieni to trudno, u mnie bedzie 4 synek a u Ciebie drugi
Ae po raz pierwszy w zyciu usłyszałam od lekarza w 14 tygodniu takie pewne słowa:że na pewno dziewczyna i nie ma najmniejszych wątpliwości
Zawsze było: No...ja nie wiem...to mogą być jąderka, albo opuchniete wargi sromowe...Oczywiście to były jąderka 3x pod rząd
Teraz 2 lekarzy mi mówi, że dziewczyna, ale taka wewnętrzna niepewność jest.
Ala, ta kula to pewnie dzidziuś. Pojawia się szczególnie wtedy gdy napniesz mięśnie?
Inso, ja też zawsze panikuję jak dzieciaki jadą na wycieczkę bez nas. Najczęściej zgłaszam się na opiekunkę do dzieci-taką dodatkową i jadę z nimi
Nie nerwuj się
Hashija, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Gratuluje udanych wizyt;) Hash fajnie będzie parka, u mnie tez mam nadzieje ze się j z nie zmieni;)
Alicja to była macica na bank, stawia się i tak jak piszesz to są takie skurcze przygotowujące do poorodu od 15 TC juz się pojawiają. Tez tak mam i oytalam gin w szpitalu jak lezalam i mówił a to normalka jak na chwile stwardnienie ale oczywiście po minucie puści myślę ze u Ciebie tak jest¿alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my wychodzimy dzis do domciu
w domciu lezenie plackiem mnie czeka, wstawanie tylko do wc. Zastanawiam sie nad przeniesieniem do rodzicow, bo tutaj gdzie teraz mieszkamy- u tesciow czesto cale dnie jestem sama, jest co prawda szwagierka ta co w ciazy jest ale ona jest zalamana ciaza to nia trzeba sie zajac, dodatkowo obiadu mi nie ugotuje. Ehhh posiedze kilka dni u tesciow i zobacze jak to bedzie
-
nick nieaktualnyKate4 wrote:Hej
Gratuluje udanych wizyt;) Hash fajnie będzie parka, u mnie tez mam nadzieje ze się j z nie zmieni;)
Alicja to była macica na bank, stawia się i tak jak piszesz to są takie skurcze przygotowujące do poorodu od 15 TC juz się pojawiają. Tez tak mam i oytalam gin w szpitalu jak lezalam i mówił a to normalka jak na chwile stwardnienie ale oczywiście po minucie puści myślę ze u Ciebie tak jest¿
Tak, tak. Na dziecko to mi było za nisko bo to prawie pod majtkami.
Od kiedy tak masz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelka ty sie nie przejmuj tesciowa! Najwazniejsze jest dobro maluszka, a skoro sama nie mozesz robic nic oprocz wizyty w toalecie, a tam nie ma kto ci pomoc to jedz do rodzicow.
Alicja ja mysle ze to twoj maluszek jednakMacica na tym etapie siega juz prawie pepka i gdyby to ona sie stawiala to twardnial by prawie caly brzuch. No i kuleczka pojawia sie jak lezysz
Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Tak, tak. Na dziecko to mi było za nisko bo to prawie pod majtkami.
Od kiedy tak masz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny