Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to trochę wam namieszam w tym babińcu, bo dziś miałam wizytę i u nas będzie na 100% chłopiec.
Także radość jest, bo u mnie w rodzinie same baby. Ale z moim mężem to na odwrót, bo nastawiał się na dziewczynkę jednak. Ja tam się cieszę
Pchełka, Kate4, Madzisek, m@rzenie, Hashija, iNso87, MeGi2986, alicja_, bella88, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny u mnie od rana intensywny dzien mamy z M pare spraw do zalatwienia i teraz mam chwilke:) Jak ja wam zazdroszcze ze znacie juz plec ja poznam dopiero chyba na usg polowkowym
Gratuluje udanuch wizyt i kolejnych chlopcow i dziewczynek na naszym forum
-
Mama_Mai wrote:Pchelka ty sie nie przejmuj tesciowa! Najwazniejsze jest dobro maluszka, a skoro sama nie mozesz robic nic oprocz wizyty w toalecie, a tam nie ma kto ci pomoc to jedz do rodzicow.
Alicja ja mysle ze to twoj maluszek jednakMacica na tym etapie siega juz prawie pepka i gdyby to ona sie stawiala to twardnial by prawie caly brzuch. No i kuleczka pojawia sie jak lezysz
http://fasolkowo.pl/wysoko-dna-macicy-t30.html
Alicja moim zdaniem to "stawia się" macica, jak coś takiego odczuwasz to proponuję magnez brać, bo są to skurcze, a na tym etapie nie powinno jeszcze być skurczy przygotowujących do porodu bo to dużo za wcześnie. Czasem mogą się pojawić, ale nie od wczoraj do dziś w sumie ciągle. Na rozluźnienie mięsni można też brać nospe , ale ja nie jestem jej zwolenniczką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 12:11
7w3d 💔 -
Dziewczyny już marcówki 2016 są na forum, masakra jakie my już DOJRZAŁE ha ha
i patrze na ich suwaczki że 4 tydz, dopiero co my takie miałysmy a u nas już 16 17 tydzień, jejku jak tak dalej poleci to za chwile bedziemy rodzić! AA
Mi sie dzis śniło że urodziłam córeczkei ją karmiłam cyckiem i sie zastanawialam czemu wszyscy mówią że poród i karmienie boli a mnie nic nie bolało haha mam nadzieje że to był proroczy sen
- bez bólu bo córeczki już raczej nie bedzie
alicja_, Marik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje udanych wizyt
)
Ja wczoraj po kapieli i kolacji jak sobie lezalam to poczulam pukanie od srodka !!!prawie przez 10min czulam z odstepami. Jakby ktos odbijal pileczke od srodka a jak sie zasmialam to poczulam takie mocniejsze jedno pukniecie
))
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyJustyna ciekawy ten rysunek... ale u mnie juz 3 tygodnie temu macica byla na wysokosci wg tego rysunku 20tc. Wiem bo lekarz mnie badal. Poza tym czuje czasami gdzie jest moje dziecko i juz kilka razy bylo pod samym pepkiem, detektor to potwierdzil
-
To witaj w klubie, bedziemy wariowac razem
ja mam na 15:40
czuje tez ze to chlopiec :p a wszyscy dookola mi wmawiaja dxiewczynke :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 12:53
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyEve_84 wrote:A ja za miesiąc mam połówkowe i jestem pewna, że Alicja zostanie przemianowana na Krzysia
Dzisiaj nie mogłam się powstrzymać i zakupiłam pierwszy ciuszek, kolor neutralny więc dla Krzysia też będzie
Eve, ja dzisiaj zakupiłam śpioszki, ale różowe