Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i po usg
dzidzia wazy 180g, dlugosci nie mierzyl, mierzyl obwod glowki i brzuszka, kosc udowa zmierzyl, pokazal zoladek i zajrzal miedzy nozki...
Bedzie córciamala Gabrysia
Madzisek, alicja_, Mama_Mai, Kate4, Poz!omka., Misia26, Klara87, iNso87, MeGi2986, Pchełka, Karola1990, bella88, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hashija gratulacje
)) !
Ja Was dziewczyny podziwiam ze tak ogladacie te porodyja wole tego nie robic do konca ciazy, najpierw panicznie sie balam a po porodzie mojej kolezanki nastawilam sie pozytywnie na to wydarzenie, nie jest to przyjemne na pewno ale jest to moment w ktorym maluszek jest z nami juz
Z reszta im wiekszy strach przed bolem porodowym itd to podczas porodu mozna wpasc w panike jak sie tak negatywnie na to nastawi czlowiek i wtedy porod bedzie przezyciem koszmarnym , takie moje zdanie
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasz racje poziomka, ale ja porod juz mam za soba i wiem czego sie moge spodziewac. Dlatego ogladam takie programy
na porod domowy nigdy bym sie nie zdecydowala, chyba ze spadloby to na mnie z zaskoczenia.
A ktoras z was rozwazala taka opcje?? Podobno jest to coraz popularniejsze w Polsce. -
nick nieaktualny
-
Ja widze male plusy w porodzie domowym, ze nie trzeba w nerwach jechac do szpitala , jest sie u siebie wiec wiekszy komfort psychiczny bo ja nie cierpie szpitali
nikt nie wyznacza Ci godzin na odwiedziny itd
Bardzo chce wykupic sale po porodowa zeby moj mogl ze mna byc i z malenstwem caly czas , tylko my sami po takim przezyciu, a nie jakies inne obce baby
Ale czytalam ze nie zawsze sa wolne takie sale
a znajac moje szczescie akurat bedzie zajeta jak bede chciala :p Wiec jak widac tym bardziej sie martwie niz samym porodem
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z samego rana:) mamy pobudke z Mala bo musze Ja juz odprawic do przedszkola na wycieczke do Wawy do zoo..kurde tyle km jedzie..ze ja juz przerazpna,ze beze mnie i Małża..
Alicja i jak ta "kulka" zniknela? Pokazywalam wczoraj swemu ten porod,haha Kego to nie rusza powiedzial:p ja przerazenie w oczach i mowie to sie jeszcze okaze:pp
Ktos dzis wizutuje?
Hashija gratki Corci:D jest juz Synus teraz Corcia:D fajnie!Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hashija gratulacje córeczki
Ja dzisiaj nieprzytomna mężuś wrócił o 3 w nocy z roboty zaczelismy gadać i potem już nie umialam usnąć a teraz ledwo żyje...
Alicja mi się też tak zrobiło kilka razy myślę że to może być Dzidziuś w koncu jest już coraz większyHashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI jak Alicja kulka jest dalej??
Hashija gratuluje córci:)
Ja odliczam, za 2 tyg mam nadzieje poznac blizej mojego malego czlowieka:)
Zycze wszystkim milego dnia a wizytyjacym samychdobrych wiesci:)
Po zjedzeniu wczoraj tony słodyczy dzisiaj odrana banan z buzi mi nie schodzi:) i oby w pracy nikt tego niezmienil.. -
Ja już wrocilam,odprowadzilam Mala pomachałam i siedze pod koldra bo zmarzłam ;/ Jeszcze kierowca autokaru się spoznil o prawie godzine.. Jeju moje dziecko pierwszy raz beze mnie pojechalo 200km od domu:o ja dalej przerazona i będę myslala caly dzień czy wszystko w porządku.
Teraz cos mnie jajnik prawy strasznie boli,normalnie jakby miał peknac zaraz albo wybuchnąć
A wogole to witam się w 5 miesiącu!Karola1990, justyna14 lubią tę wiadomość