X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna ale musze powiedzieć,ze Twój Brat z tych nie licznych co jak widać nie poszedł se na bok,bo podejrzewam,ze wiekowo sa mniej więcej tak samo? a tu się okazuje,ze dziewczyna taka.
    Może zle się wyraziłam,chodzilo mi o to,ze częściej (a może to tylko ja tak slysze) słyszy się,ze to facet zostawia w tym wieku;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 14:29

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Nasz jeden pokoj jest polaczony z kuchnia i tam mamy zrobiona jadalnie. Ale zawsze jakbysmy narobili dzieciow to mozna sciane postawic i bedzie kolejny pokoj:) salon w sumie tez moze sluzyc jako sypialnia, ale narazie mozemy cieszyc sie swoim kątem;). Ja z jednej strony lubie remonty, aranżacje i pewnie kiedys bedziemy tam robic remont juz tak na 100% po naszemu. Ale poki co to nie moge powiedziec, wczesniejsi lokatorzy mieli gust wiec nie wstyd kogos zaprosic;)

No właśnie teraz ludzie zatrudniają architektów do aranżacji i panuje moda na "zimne" wnętrza i chłodne kolory a my w sumie całe mieszkanie urządziliśmy "na ciepło", oprócz łazienki która jest grafitowo- szara, teraz już mam zupełnie inną wizję ale podejrzewam że cokolwiek bym nie zrobiła to potem bym stwierdziła że trzeba było inaczej :D niby fajnie wszystko ale teraz jakoś tak mam wrażenie że nic do niczego nie pasuje haha :P ale generalnie to chyba szukam dziury w całym :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk spoko ja pewnie jak skoncze remont to tez powiem,ze to nie tak jak chciałam :p i tez będę szukala... hhehee ;D

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie bratowa była z tych co jej facet nie odpowiadał bo był "ZA DOBRY" ...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Pewnie bratowa była z tych co jej facet nie odpowiadał bo był "ZA DOBRY" ...
    Dokladnie,ale potem zobaczy po czasie co stracila.

Jeju dzień słodyczy! jem teraz merci..:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 14:37

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe mnie też jakoś dziś do słodkiego ciągnie, zresztą ogólnie w tej ciąży o wiele bardziej niż kiedyś.
    Kiedyś szalałam za chipsami a teraz wole batonika :D
    Ale póki co ide do rodziców na gołąbki :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzien jak co dzien bez slodyczy sie nie obejdzie i bez ogorkow kiszonych masakra moj sie nie moze nadziwic co ja jem )

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    No właśnie teraz ludzie zatrudniają architektów do aranżacji i panuje moda na "zimne" wnętrza i chłodne kolory a my w sumie całe mieszkanie urządziliśmy "na ciepło", oprócz łazienki która jest grafitowo- szara, teraz już mam zupełnie inną wizję ale podejrzewam że cokolwiek bym nie zrobiła to potem bym stwierdziła że trzeba było inaczej :D niby fajnie wszystko ale teraz jakoś tak mam wrażenie że nic do niczego nie pasuje haha :P ale generalnie to chyba szukam dziury w całym :P
    Hehehe wiesz ja chwilami tez bym cos zmieniala, po to zeby zaraz stwierdzic ze w sumie to jednak podoba mi sie tak jak jest:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czulam, ze dzisiaj dzien slodki, ale jak widze nie tylko u mnie:)
    Gołąbki za to mam w domku, wczoraj mezus zrobil w sosie pomidorowym, mmmm juz znowu ślinotok mnie łapie, dobrze ze zaraz koniec pracy;)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh nie ma co gadać :D przyznam, że cieszę się że to są moje jedyne "zmartwienia" oby tylko tak zostało :) !!

Ostatnio coraz częściej myślę o porodzie i przeraża mnie ta wizja, wyobrażam sobie jak mnie rozrywa wzdłuż i wszerz :]

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Justyna ale musze powiedzieć,ze Twój Brat z tych nie licznych co jak widać nie poszedł se na bok,bo podejrzewam,ze wiekowo sa mniej więcej tak samo? a tu się okazuje,ze dziewczyna taka.
    Może zle się wyraziłam,chodzilo mi o to,ze częściej (a może to tylko ja tak slysze) słyszy się,ze to facet zostawia w tym wieku;)
    on 3 lata starszy jest, nie duzo, ale po nim widac, ze nadal ja kocha, mimo wszystko :/ to chyba jest najgorsze :/

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ahh nie ma co gadać :D przyznam, że cieszę się że to są moje jedyne "zmartwienia" oby tylko tak zostało :) !!

Ostatnio coraz częściej myślę o porodzie i przeraża mnie ta wizja, wyobrażam sobie jak mnie rozrywa wzdłuż i wszerz :]
    Ja tez o tym mysle i najpierw chcialam cesarke a teraz wole sn wkoncu i to i to boli a operacji sie boje od zawsze ba ja nawet igly sie boje i wpadam w panike ale co tam damy rady jak juz zobaczymy dzidzie to zapomnimy o bolu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    No to masz wizje, takie wyobrazenia i mnie by przerazily:) ja narazie zyje wizytami i mysle sobie o swietach, ze beda najpiekniejsze do tej pory:)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia no właśnie ja bym też nie chciała cc "na życzenie" bo jednak natura nas zaprogramowała tak a nie inaczej :) i też se mówie że musi być dobrze ale czasem podczytuje tu inne fora i pamiętniki i mnie troche mrozi po prostu :P
    Ale może ze mną bedzie inaczej troche poboli i Antonio sam wyskoczy elegancko ha ha :D tego się będę trzymać :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogladam porody i tez jestem czasem przerazona no ale nikt za nas tego nie zrobi tez mysle ze jesli nie ma wskazan do cc to lepiej rodzic sn tak jak mowisz taka nasza natura a bol bedzie i przy tym i przy drugim tez mam nadzieje ze kacper albo amelka szybko wyskocza:)

Megi masz racje te pierwsze swieta beda niezapomniane:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 15:01

MeGi2986 lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się boje,ze jak się zdecyduje na sn to potem dojdzie do tego samego co w pierwszej ciąży czyli 36h porodu..i 20h dziecko bez wod płodowych i komplikacje, w końcu cc..wtedy to już nie myslalam co to jest cc i poszlo bo trzeba było ;)
    Megi wlasnie zjadłam golabka bo tez mam w domu :D już wrocilam z przedszkola..kurde jak leje;/
    Justyna no to normalne,ze jeśli kochal to jeszcze kochac będzie po rozstaniu..trudno żeby było inaczej jak się szczerze kocha

MeGi2986 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że też macie etap oglądania porodów w internecie! Ja to samo! :D
    Jak ktoś ma mocne nerwy to tu do zobaczenia SN:
    https://www.youtube.com/watch?v=pQmRxUENTQA&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DpQmRxUENTQA&has_verified=1

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja przypomnialas mi,ze wcześniej ktoras chyba wstawiala porod cc? hmm cos jakos mi się kojarzy i miałam dla Meza pokazac ;P bo chciał zobaczyć ehehe :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Alicja przypomnialas mi,ze wcześniej ktoras chyba wstawiala porod cc? hmm cos jakos mi się kojarzy i miałam dla Meza pokazac ;P bo chciał zobaczyć ehehe :)

takkk - wcześniej był CC.
    A ten który ja wysłałam to SN. :)

edit: Ja też chce pokazac mojemu i ten mój filmik i ten drugi CC.
    Niech wie co nas czeka! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 15:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj alicja_ :-D

Widzę, że zawrzało tu dzisiaj ;-)

Justyna, popieram Acikk, pewnie Twój brat był za dobry :-(
    To są przykre chwile, ale uważam, że w swej okropności niestety konieczne, ze względu na przyszłość przede wszystkim Twojego brata. Dobrze, że nie musiał żyć w zakłamaniu X lat i brnąć z dnia na dzień w fałszywe uczucia.
    Tylko weź tu wytłumacz zakochanej osobie, że to szczęście w nieszczęściu :-/
    Czas leczy rany...

Zai, uważam, że Twój wynik jest naprawdę w porządku. Ale jeśli masz obawy, to zrób test Nifty, który można wykonywać również w ciąży mnogiej.

alicja_ lubi tę wiadomość

‹‹ 590 591 592 593 594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ