Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Robaczek89 wrote:Cześć dziewczyny, zaglądam do Was czasem z sentymentu. Jakiś czas temu czytałam o Waszych badaniach prenatalnych, potem o poznawaniu płci, aż niedowierzam, że czas tak szybko leci
.
Od mojego poronienia minęły niecałe dwa miesiące i... chyba się udało. Beta z dziś wynosi zaledwie 15, ale to dopiero 25 dzień cyklu, okres powinien się pojawić za dwa dni. Mam nadzieję, że tego nie zrobi. Tak tylko chciałam się z Wami podzielić dobrą nowiną, mam nadzieję, że tym razem nie tylko zaszłam w ciążę, ale i będziemy mieli dziecko.
Trzymam za Was kciuki!
Mocno trzymam kciuki i kibicuje -
Robaczek89 wrote:Cześć dziewczyny, zaglądam do Was czasem z sentymentu. Jakiś czas temu czytałam o Waszych badaniach prenatalnych, potem o poznawaniu płci, aż niedowierzam, że czas tak szybko leci
.
Od mojego poronienia minęły niecałe dwa miesiące i... chyba się udało. Beta z dziś wynosi zaledwie 15, ale to dopiero 25 dzień cyklu, okres powinien się pojawić za dwa dni. Mam nadzieję, że tego nie zrobi. Tak tylko chciałam się z Wami podzielić dobrą nowiną, mam nadzieję, że tym razem nie tylko zaszłam w ciążę, ale i będziemy mieli dziecko.
Trzymam za Was kciuki!
Powodzeniai oby okres nie przyszedł... Trzymam kciuki i super ze napisałaś
-
Hej Dziewczyny,ja wlasnie wstaje bo ide umyc wloski i ulozyc,ogarnac sie i zrobic szybka salatke bo o 8 wychodze na rocznice po smierci Taty Małża,automatycznie sie obudzilam i juz nie dam rady zasnac:p wczoraj caly dzien mialam mdlosci i zakonczylo sie to obejmowaniem toalety o 22.... ;/ jakas masakra normalnie:(
Wczoraj bylam u endo i niestety z wyniku 3,1 tsh poltora miesiaca temu zrobilo sie 3,3.. tabsy nie pomogly;/ nic nie zlecialo a wrecz przeciwnie, Ft4 wynioslo 1,16. A bylo 1,0. Teraz mam lykac 1,5 tabsa czyli 75 eutyrox eh..
Milego dnia dzis zycze!
Ps. Widzialam wczoraj swoja lazienke:D jest cudna,sliczne plytki,o to mi chodzilo i fachowcy robili ja od 7:30-19.. sporo zrobili,mysle,ze 2 dni jeszcze i skonczone bedzie:D z leroya tez dzwonili,ze meble do niej tez juz sa do odebrania,jedna mila rzecz ktora mnie wczoraj spotkala;)bella88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Trzymam za Was kciuki!
gratuluje! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam zagladam tu czasem i wkoncu mam chwilke zeby cos naskrobac
otoz u nas wszystko dobrze, maluszek juz kopie
no i w 15+0tc gin stwierdzila, ze prawdopodobnie bedziemy mieli synka
14lipca mamy wizyte z usg polowkowym, wiec zobaczymy czy z niego nie zrobila sie ona :p powodzenia dziewczyny i wszystkiego dobrego :*
Anka1101, Madzisek, alicja_, bella88, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobaczek89 – serdecznie Ci gratuluje!
To będzie znaczyło, że będziesz marcówką?
Po wizycie wszystko dobrze, dziękujęAŻ DZIWNIE.
Chyba jedna z nielicznych wizyt po której nie ma żadnych zastrzeżeń. Przyszłam do domu i aż mi było nieswojo, że wszystko jest ok – nie ma płaczu, lamentu, sprawdzania w necie. Dziś odstawiłam luteinę – nareszcie. Za dwa tygodnie połówkowe. Czy to nie za wcześnie?
Kiedy Wy robicie połówkowe dziewczyny?
Myszata92 – Gratulacje:)))bella88, Karola1990, Flakonik, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTinusia wrote:Alicja z racji urlopu lekarza połówkowe mam w 19t1d sam tak ustalił
cieszę się że wszystko w porządku
Ja będę miała w podobnym terminie. Mam nadzieje, że to nie za wcześnie, chociaż wiem, że niektóre dziewczyny robiły sporo po 20tc.. -
alicja_ wrote:Robaczek89 – serdecznie Ci gratuluje!
To będzie znaczyło, że będziesz marcówką?
Alicja, jeśli wszystko pójdzie ok to termin powinnam mieć na 8 marca, byłby prezent na Dzień Kobiet, ale ponieważ u mnie cesarka to pewnie koniec lutego. Zobaczymy jak to będzie, jedna z dziewczyn mnie nastraszyła, że ta beta może być podwyższona jeszcze po poprzedniej ciążyalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobaczek89 wrote:Alicja, jeśli wszystko pójdzie ok to termin powinnam mieć na 8 marca, byłby prezent na Dzień Kobiet, ale ponieważ u mnie cesarka to pewnie koniec lutego. Zobaczymy jak to będzie, jedna z dziewczyn mnie nastraszyła, że ta beta może być podwyższona jeszcze po poprzedniej ciąży
Tak, tez słyszałam o tym, że beta się utrzymuje - nie wiem jak długo.
U Ciebie już troche czasu jednak mineło.
Najlepiej będzie jak po prostu zmierzysz bete drugi raz - gdy będzie wyższa niż 15 to ciąża, jak niższy to niestety pozostałości.
Trzymam kciuki aby to jednak było to 1! :*