Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobaczek trzymam kciuki zeby beta urosla i bylo wszystko wporzadku oczywiscie czekamy na wiesci
Alicja super ze wkoncu mialas dobra wizyte i obylo sie bez placzu bardzo sie ciesze
Martoszka gratuluje
A ja martwie sie bo od 3 dni prawie nie czuje malenstwa ale mam nadzieje ze sie tam nic nie dzieje ;/ A dzis znowu hormony daly o sobie znac tak sie poklocilam z moim ze szok az mi sie go szkoda zrobilo strasznie emocjonalna sie zrobilanalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moni1403 wrote:Dziewczyny czytam na forach o krwiakach... i nie wiem czy dobrze rozumiem że jeżeli są plamienia brązowe to krwiak się oczyszcza - opróżnia...? Zapomniałam zapytać lekarza na wizycie.
Gratuluję udanych wizyt.
Ja 4tyg miałam brązowe plamienia ale ginka mówiła ze od łożyska a nie krwiaka... Ale też słyszałam że brązowe to ze się oczyszcza... -
hej mamuski,
my po wczorajsszej wizycie wszystko jestok, dzidzia pomierzona podpierala sie na rece super to wygladalo, pozniej machala raczka, wlaczyl nam 4d i na 80% dziewczynka
nizej foto 4d
http://naforum.zapodaj.net/4c5d989bdb66.jpg.htmlbella88, Karola1990, Misia26, Madzisek, Klara87, Flakonik, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDZIEWCZYNY!!! ja wczoraj na 90% czułam ruchy! wcześniej też coś czułam, ale nie byłam pewna, natomiast wczoraj przed snem poczułam coś, czego nigdy wcześniej nie czułam! tak, jakby ktoś mnie od środka gilgotał, na początku chciałam się podrapać, ale coś mi nie pasowało i domyśliłam się, że to od środka! trwało krótko,ale niesamowite uczucie!
bella88, Madzisek, Klara87, Flakonik lubią tę wiadomość
-
KASIAG24 wrote:hej mamuski,
my po wczorajsszej wizycie wszystko jestok, dzidzia pomierzona podpierala sie na rece super to wygladalo, pozniej machala raczka, wlaczyl nam 4d i na 80% dziewczynka
nizej foto 4d
http://naforum.zapodaj.net/4c5d989bdb66.jpg.html
Gratuluję dziewczynkitylko nie mogę otworzyć zdjęcia
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:27
Karola1990, Misia26, bella88, Madzisek, Madzia890722, lilianna, m@rzenie, Marik, fresa, Tinusia, Mama_Mai, Pchełka, Klara87, alicja_, niania.ogg, Flakonik, Nadulka, Hashija lubią tę wiadomość
-
Kupowałam w Auchan
Dziewuszki trzymajcie za nas kciuki bo właśnie jestem na izbie przyjec.Od wczoraj mam dziwne skurcze brzucha i na dodatek klucie w pochwie. Na szczescie nie plamie ani nie krwawie.
Wszystko jest w porządku, szyjka długa. Musze sie oszczędzać, duzo leżeć i mam brac magnez i nospe forte. Dostałam zastrzyk w pupke i czuje sie duzo lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 21:38
fresa lubi tę wiadomość
-
no to witam się dziś pierwsza w 17 tygodniu
jupi
zastanawiam się jak my przetrwamy tą zbliżającą się falę upałów, u mnie na poddaszu to będzie dosłownie sauna. Swoją drogą dobrze, że nie jesteśmy w bardziej zaawansowanej ciąży bo pewnie było by jeszcze gorzej.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moni1403 wrote:Dziewczyny czytam na forach o krwiakach... i nie wiem czy dobrze rozumiem że jeżeli są plamienia brązowe to krwiak się oczyszcza - opróżnia...? Zapomniałam zapytać lekarza na wizycie.
Gratuluję udanych wizyt.
Hej. Tak mi mówiono. Tez plamilam jeszcze po szpitalu. I prawie się oproznil.
Został po nim ślad, wiec się oszczędzam ale nie mam nakazu leżenia. -
nick nieaktualny