Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc wszystkim
Madzisek to maja byc upaly?? Od dwoch tyg nie ruszam sie z lozka i nawet nie wiem jaka jest pogoda, niby widze przez okno e slonce ale nie czuje. A kocham gorace lato. Jutro ide do gin to moze sie dowiem czy moge juz wstawac powoli, albo rozlozy mi maz kocyk w cieniu na trawce i bede lezala na dworzu
poki co nawet z pizamy sie nie przebieram;-) tylko czytam ksiazki i zajadam smakolyki, ale juz lepiej sie czuje. Suerte zazdroszcze ze juz znasz plec, mi tez sie marzy chyba synek, chociaz taka corcia w rozowej sukieneczce to tez moje marzenie, mam nadzieje ze jutro sie dowiemy. No i zaczelismy juz 19 tydzien! Jeszcze nie cale 2 tyg i polowa ciazy!
a na polowkowe jeszcze nie umowilam sie
musze zadzwonic w tygodniu.
Pchełka ale zazsroszcze tego wypadu, za rok wybierzemy sie napewnow trojke
-
Hashija wrote:Inso to kiepsko z ta tarczyca.. ja teraz mam podniesiona dawke z 75 na 75przez 5 dni i 88 w srode i sobote. Ciekawe czy cos drgnie... ja zazwyczaj dobrze rwguje na euthyrox. A Ty? Moze letrox bylby lepszy?
Edit
Nadrobilam strony dwie:p
Ja dzis moglam pospac w koncu..:p Mala moja wczoraj tak sie wyszalala,od rana poza domem,a w domu po 20,kapiel i ok.21 spac poszla to dzis spala do 9:20... matko nie.pamietam kiedy tak dlugo ostatnio spala;)
Dzis tez zapowiada sie ladna pogoda,poki co dopiero sie ogarniam,mam zadanie poszukac domkow na necie i.potem jak Małż wroci z budowy bedziemy dzwonic i moze cos od 10.08 na tydzien sie znajdzie nad morzem:)
Ja jutro do gina na 10 sune ale tylko po zw do pracy,choc tak jak ostatnio moze wlaczy USG,zeby podejrzec Malucha:D
Zycze milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 11:14
-
Ja od 3 dni mam zmianę leków i zauważyłam że zzaczynam mniej plamić... chyba wolałabym plamić i widzieć, że to chlerstwo się opróżnia. Ja też nie muszę leżeć plackem, mogę siedzieć ale chodzić nie powinnam....
No dziś złamię trochę nakaz lekarza.... musimy jechać do Poznania kupić kuchnię. -
nick nieaktualny
-
Mam pytanie do dziewczyn z Lublina. Gdzie chodzicie na USG i co polecacie? Jadę w tym lub w następnym tygodniu i chciałam zabrać na nie siostrę z mamą ale nie wiem gdzie mają dobre aparaty USG. Interesuje mnie centrum, bliski czechów lub w stronę kraśnickich, raczej nie dalej. I co myślicie o USG 4D w tym tygodniu? Będzie się opłacać? (bo chciałam mamie nagranie zostawić) czy sobie odpuścić narazie?
EDIT:
No i jeszcze żeby nie czekało się długo na termin. Najlepiej tego samego dnia lub drugi dzień bo może być tak że dostanę telefon i będę musiała jechać jeszcze tego samego dnia lub właśnie na drugi dzień i zaraz wracaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 13:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy mozecie polecic jakies ksiazki dla ciezarnych?
Musze sie pochwalic wczoraj zamowilam bodziaki, pajacyki i czapeczki. Nie moge sie doczekac jak juz przyjda:)
A dzisiaj zamowilismy mebelki i lozeczka z Meblika dla naszych dziewczynek.
Ogladalam ostatnimi czasy chyba wszelkie mozliwe strony z meblami dla dzieci i zakochalam soe w tych z Meblika. Powinny przyjsc w tym tyg juzMadzisek, Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartosza83 wrote:Hej Dziewczyny czy któraś jest również w 17 tygodniu i nie czuje ruchów...troche się niepokoje że jeszcze nic nie czuje....to moja pierwsza ciąża...
tymczasem spokojnej niedzieli....
Lekarka mi mówiła, że będę czuła dopiero około 20 tygodnia. Nie ma powodu do niepokojujeszcze mamy czas
a w pierwszej ciąży podobno później się czuje;) (zastanawiam się czym to jest spowodowane)
ja ostatnio poczułam jakieś krótkie gilgotanie od środka, ale to było jednorazoweWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 14:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartosza możesz miec łożysko na przedniej ścianie i wtedy później poczujesz ruchy.
Flakonik tez widziałam te mebelki! są piękne i zakochałam się zarówno w komodzie, szafie jaki i łóżeczku:)można wiedzieć na co Wy się zdecydowaliście?
edit: ja jutro wizytuje, o 17:)i tez czasami czuje ruchy a są dni, że wcale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 15:14
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszyscy gdzieś powyjezdzali
ja też bym dzisiaj po Wrocławiu chodziła bo znajomi organizowali wyjazd ale niestety choroba mnie rozłożyła i tak trzyma od środy