X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso kurcze podupadasz na zdrowiu jak nic. Zycze Ci szybciutko dobrego samopoczucia:*
    Widzialam aranzacje w roznych miejscach z tymi kulkami, niektorzy nawet na baljonach czy w sypialni tez je wykorzystuja:) zastanawiam sie tylko czy jesli chcialabym je jako oswietlenie bardziej nad komode gdzie w nocy bym przewijala maluszka to czy by za bardzo go nie razily. Choc na zdjeciu wydaja sie delikatnie swiecic.

Bella meble ładne, moim zdaniem w cenach raczej normalnych. My szukamy mebli do pokoju dla dziecka najlepiej w kolorze bialym badz jasna olcha i jak jezdzimy po sklepach to szalu nie ma. Wszystko kosztuje.

• bella88 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokazywałam mu wcześniej ile kosztują i te na tle innych są w naprawdę fajnej cenie i wtedy też tak uznał. A teraz nagle zmienił zdanie i to mnie tak zdenerwowało. Szlag mnie trafił i mu powiedziałam że mam to w d.. I jak mu nie pasuje to niech pojezdzi po sklepach i mi pokaże jakie chce. A nie ja będę chodzić wybierać, tracić czas żeby później usłyszeć że jednak nie te.

25 cs o drugie maleństwo
    29.04 10dpo - ||
    05.05 16dpo Beta 1113 mlU/ml, Prog 35,60 ng/ml
    07.05 18dpo Beta 2307 mlU/ml
    Wizyta 29.06 godz. 18.45 prenatalne
    oar8skjo7l38xs7t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj bella skąd ja to znam...nie denerwuj sie. Szkoda zeby promocja minela ale jesli uwaza ze sa w lepszej cenie to teraz niech sie wykarze;)

bella88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mi się nie chce iść do pracy .... jeszcze pada... nie lubię poniedziałków

balbo lubi tę wiadomość

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella- nie sądzę aby były drogie. Jednak mam meble z czarną plexi i nawet wrogowi takich nie polecę! Owszem, wyglądają pieknie i elegancko, jednak tylko do czasu pierwszego odciśniętego palucha- póxniej nijak nie da się dojść z tym do ładu, a próbowałam już chyba wszystkiego...

bella88 lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella ja mam taka kolorystyke w sypialni i w abrze kupilam lozko ze wszystkim(749zl) teraz jest w promocji 100zl taniej i komode za 299zl duza a z tej serii brw chcialam tylko szafeczke nocna bo wlasnie te meble nie sa jakies najtansze.

Megi nie wiem co sie dzieje.. teraz siedze w poczekalni:D i noedlugo moze sie okazac co za Skarba mam w brzuszku,aby zdrowe! A migdal jak bolal tak boli;/

bella88, MeGi2986 lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do malucha kupuje meble sosnowe. Dziecięce są strasznie drogie, a w sosnie zaaranżuje sobie całe poddasze i w razie potrzeb będę tylko żonglować meblami pomiedzy pokajami.

zaczelam dzisiaj 5 miesiąc:)

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isno szybkiego powrotu do zdrowia :-) bella wedlig mnie tez nie sa drogie, a ladne. I rzeczywiscie niech popatrzy na inne meble, wtedy zmieni zdanie z tym ze bedzie po promocji :-(
    Marik nie zazdroszcze, jak pracowalam to tez nie lubilam poniedzialkow, wrecz ich nienawidzilam!
    A teraz gdy siedze w domu od ok miesiaca bardzo odpoczywam psychicznie :-)

Mam troche intymne pytanie, czy tez macie mega ochote na sex i macie silne orgazmy? Ja teraz mam mega silniejsze i dluzsze niz przed ciaza i nie wiem czy to normalne. Mam nadzieje zd nie zaszkodzi dziecku, ale chyba mu sie podoba bo poznoej to fika jak szalone i kopie mnie tak ze widac jak brzuszek sie rusza.

bella88, iNso87 lubią tę wiadomość

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie witam dzisiaj w 5 miesiacu :) od zeszlego tyg czuje ruchy I nawet mocniejsze kopniaki sa zauwazalne to takie slodkie :)

Flakonik lubi tę wiadomość

Maksymilian
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sobotę wieczorem leżałam z dłonią na podbrzuszu i miałam wrażenie, ze coś mi pływa w środku. Gdy zawołałam Męża nic nie czuł- chyba przestało. Nie wiem czy to moja wyobraźnia, czy naprawdę lokator się wiercił. Najciekawsze jest to, ze nie czuję nic od srodka, tylko takie własnie ruchy brzucha gdy go dotykam...

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my z Mezem strasznie nakrecilismy sie na dziewczynke, az sie boje co to bedzie jak sie okaze ze jednak chlopak :-(

• rewelka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka Ja się na chłopaka nakręciłam, mam nadzieję że w piątek będzie się dało podejrzeć kto się u mnie chowa :)
    Wczoraj oznajmiłam rodzinie że jak będzie chłopak to będzie Tobiasz, i o dziwo im się spodobało :)
    Marik wspolczuje, ja na szczęście już siedzę w domu i nie muszę myśleć o pracy...
    Ale dziś u mnie senna pogoda, a tyle czereśni przede mną do wydrylowania...
    Pchełka ciesz się że masz wysokie libido, moje jest słabe, i myślę że nie powinno dziecku zaszkodzić, no przynajmniej dopóki się nie zrobi hardcorowo ;)
    Inso trzymam kciuki za wizytę .

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już mam problemy ze wstawaien rano w poniedziałki do pracy:D a jak pomyślę że tyle czasu jeszcze muszę wytrzymać to odechciewa mi się:D u mnie też taka pogoda średnia. A wzrost popędu to podobno norma, tak czytałam i zdecydowanie mogę potwierdzić ;) ale co jest najlepsze - gdzieś przeczytałam żeby kochać się z prezerwatywą żeby było bardziej bezpiecznie, nie chcę skłamać ale jak spytałam położną to mnie wyśmiała:D

KASIAG24 lubi tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam z badań na środową wizytę , popołudniu odbiorę wyniki i zobaczę czy mi się morfologia poprawia .
    Pchełka zazdroszczę libido , ja odkąd mam problemy z hemoroidami i infekcjami jakoś nie mam ochoty na seks. Moja lekarka na ostatniej wizycie mówiła, że odczucia podczas seksu w ciąży mogą być intensywniejsze bo jesteśmy bardziej ukrwione i że przy prawidłowym przebiegu ciąży seks i orgazmy nie szkodzą dziecku.

Zjem śniadanko i zabieram się do pracy.

Mi właśnie minęła połowa ciąży - jestem w szoku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 09:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso 3mam kciuki za wizyte. Wracaj szybko do zdrowia!!
    Ja mialam wczoraj taki kryzys, poklocilam sie z malzem i sie nie odzywam, pierwszy raz ryczalam jak glupia a pozniej w nocy spac nie moglam bo brzuch bolal:(
    Dzisiaj ledwo do pracy wstalam, juz odechciewa mi sie chodzic...to chyba moj gorszy dzien, najchetniej nym polozyla sie i plakala...ahh te hormony

iNso87 lubi tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z moim libido jakoś tak ostatnio średnio, była czas że wzrosło z teraz poleciało w dół znowu. Ale odczucia nie są jak dla mnie jakieś intensywniejsze jedynie czuję się mega pełna od środka :P

1usap07w9hybl9h9.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella88 wrote:
    Ale się wkurzylam dziewczyny. Dwa miesiące temu wybrałam meble do mieszkania w internecie. Pokazałam mojemu i powiedział że jakie wybiorę takie się kupi bo jemu jest to obojętne jako facetowi, ważne żeby mi się podobały. W końcu mamy mieszkanie, jutro kończy się promocją na te meble i chciałam pojechać zamówić a on mi nagle wypala że te meble to nie bo drogie, bo to bo tamto, bo może jakieś inne się wezmie. No ręce mi opadły I wszystkiego mi się odechciało. WrWrrr... No same powiedzcie czy one są aż tak drogie? http://www.brw.com.pl/katalog-produktow/?k=99,venom

Bella szczerze to tez szukalabym tanszych...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi mnie po placzu tez brzuch boli :-( mam czasmi gorszy dzien ( moj maz zauwazyl ze srednio co 2 tyg) ze z byle powodu chce sie poklocic i poplakac. Gdy placze on mnie przytula i usypiam, a pozniej brzuszej boli :-S hormony bardzo wariuja, nie wiem jak ten moj maz ze mna wytrzymuje ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :-)
    Stwierdziłam, że macie rację i jadę z mężem na romantyczny weekend w sierpniu :-D

Jutro gonię na badania krwi i moczu bo wizyta już w piątek.
    Kurde, muszę poprosić moją lekarkę, żeby mi uchwyciła na usg "dowód", że mamy dziewczynkę-dla teściów, bo mi bezczelnie nie wierzą, że będzie córka. Ani oni ani szanowny braciszek mojego męża :-/
    Kurcze, to my u teściów na imieninach powiedzieliśmy wszystkim, że będzie pierwsza dziewczynka w naszej rodzinie a oni jak wyskoczyli, że nie ma się co cieszyć, brat męża powiedział "jeszcze zobaczymy", jakby miał nadzieję, że jednak to nie dziewczyna...
    Brak słów... :-(

No i zaplanowałam remont :-/ 2 ogromne pokoje dzielimy na 4 mniejsze, żeby dzieci miały swoje. I znowu wydatki. Buuuu, ale mus to mus ;-)

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tak naprawde zdarzylo sie to pierwszy raz...tylko ze wiem ze mialam powod sie wkurzyc i wiadomo od slowa do slowa i tak wywiazala sie klitnia a moj obrazony teraz i w dupie wszystko ma....no nic jakos to przezyje....mam nadzieje ze kropek spi i nie czuje moich nerwow

‹‹ 657 658 659 660 661 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ