Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelka ja jk czsami wstaje w nocy to tez mnie tam czasami cos boli i uwiera ale jak chwile pochodzeto przestaje wiec cbybs wina pozycji do soania.Staram sie spac zna lewej stronie i strasznie sie na siebie wsciekalam za przekrecane ale nie mamy na to wplywu i jak sie obudze na prawym boku czy na plecach to wracam na lewy i koniec .Odpuscilam sobie przejmowanie sie tym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo niby na lewym boku spanie zalecane jest od 20tyg. Szczerze ciezko przespac noc na jednym boku przynajmniej mi
w pierwszej ciazy w ogole ciezko bylo mi znalezc wygodna pozycje,zobaczymy jak bedzie teraz pewnie znowu bede tesknic za spaniem na brzuchu
no ale aby do grudnia haha... Mysle Ala,ze nie masz sie co przejmowac bo chyba wiekszosc z nas sie kreci tak w nocy. Zawsze mozesz porozmawiac ze swoim lekarzem na ten temat.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, dziewczynki. U nas wszystko dobrze. Odpoczywamy jak najwiecej
We wtorek połówkowe
Tinusia a na ktorego ty mialas wczesniej termin porodu? teraz zapisalam cie na 28.11 bo tak ostatnio napisalas. Nie wiem dlaczego nie mialam cie wcale na liscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 10:26
alicja_, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja odruchowo klade sie na lewy, chociaz wygodniej mi na prawym, bo zawsze tak spalam :p ale jednak pilnuje zeby spac jak najwiecej na lewym
Od kilku dni cos dziwnego, budze sie rano a na bluzce plamki w miejscu sutkow..czy ktorejs sie wydziela juz siara, czy to nie za szybko?? I strasznie wrazliwe mi sie zrobily sutki, od poczatku ciazy nie byly takie nawet,moj to nawet dotknac nie moze.. a jak raz mnie uszczypnal dla zartow to az mi lzy w oczacn z bolu sie zebralyAlicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mnie od piątku tak boli brzuch na dole z boku... jak źle siedzę, zbyt gwałtownie się podniosę, albo jak za długo chodzę... i to jest ból nie wytrzymania... tak boli, że nie potrafię się wyprostować... jak teraz mnie tak boli to wolę nie myśleć co będzie przy porodzie...
-
Madzia ja miałam tak rano. Złapał mnie straszny ból, takie kłócie z lewej strony przy przeciaganiu się i tak sobie właśnie pomyślałam że jak to mnie tak boli to co dopiero będzie się działo przy porodzie hehe...
Ja śpię przeważnie na lewym boku i jest mi najwygodniej. Ale w nocy czasem się przekrecam bo trudno tak wylezec na jednym boku. -
nick nieaktualnyMinuśka wrote:MeGi, to cotton balls. Nie miałam, ale mam zamiar zakupić
Piękne, prawda?patrzyłam już na allegro, koszt 20szt to 99zł, ale ten urok mmmm:)
Stars2345 mi ginekolog zalecił brać Cyclo 3 Fort. Są one dostępne bez recepty. Czytałam że niektórym pomagają też na hemoroidy. Biorę 2 tabl dziennie i już tak do końca ciąży.stars2345, Kava lubią tę wiadomość
-
Witam sie z lozka,migdal dalej boli,miesnie wszystkie czuje z tylu na plecach jak leze,glowa boli...co chwile mierze temp czy goraczki nie ma,w tej chwili 37,4C mam nadzieje,ze nie urosnie jak ostatnio;(
Madzisek ja jutro o 8:30 ide na polowkowe na nfz to napewno wyrownanie jutro moze zmienie:p
Ja tego nie pilnuje spie raz tak raz tak albo na plecach,nie dam rady spac cala noc na jednym boku bo zaraz dretwieje..
Megi sa super,ja niestety nie mam juz pokoju w domu,zeby zrobic pokoj dla Maluszka;) a szkoda:) bedzie sie z Nami cisna w sypialni ok 3-4 lat pewnie. Ale mysle,ze Laura sie przemeczyla to i te sie przemeczy,pozniej pojdzie do szkoly albo wczesniej do przedszkola to wyjdziemy z tej sypialni choc szkoda,bo tyle zrobilismy w niej ehh.. :pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 19:16
Anka1101 lubi tę wiadomość
-
Ale się wkurzylam dziewczyny. Dwa miesiące temu wybrałam meble do mieszkania w internecie. Pokazałam mojemu i powiedział że jakie wybiorę takie się kupi bo jemu jest to obojętne jako facetowi, ważne żeby mi się podobały. W końcu mamy mieszkanie, jutro kończy się promocją na te meble i chciałam pojechać zamówić a on mi nagle wypala że te meble to nie bo drogie, bo to bo tamto, bo może jakieś inne się wezmie. No ręce mi opadły I wszystkiego mi się odechciało. WrWrrr... No same powiedzcie czy one są aż tak drogie? http://www.brw.com.pl/katalog-produktow/?k=99,venom