Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pchełka to nie fajnie, ze tak dziwacznie zareagowali... ja bym sie napewno niezrecznie poczula...
moi tesciowie odreazu sie ucieszyli, tesciowa mowila, ze w glebi serca chciala wnusie ale czula, ze bedzie chlopak, wiec mile zaskoczenie,a tesc mowi ze do niego podobna jak widzial zdjecie z usg
ja mam w czwartek wizyte na nfzcviekawe co u anszej Zuzuinki, bo aktywna to jest, juz coraz czesciej odczuwam ruchy:-))
-
A ja od dziś oficjalnie jestem na L4 w piątek pokonczylam wszystko pozegnalam się i wiecie co ? Smutno mi
bo ją bardzo lubię swoja pracę a jeszcze bardziej towarzystwo - zawsze jest wesoło
ale z uwagi na fakt że przyjęli nam nowa szefową która okazała się mega nie ogarnięta i we wszystkim się wyslugiwala mna (bo ja tam najdłużej pracuje) stwierdzilam że nie będę za nią pracować na jej (ogromną
) wyplate
I od dziś odpoczywamhehe pchelka wydatki mówisz skadmjamto znam, my właśnie np robimy mały remoncik i przemeblowanie a mieszkamy od stycznia
i zamowilismy sobie szafę na wymiar do sypialni a w o też niemala kasa
Bella no normalne ceny mebli w sklepie my wszystkie kupowalismy w agacie i ceny były podobne, tak kosztują po prostu a jakość wcale nie jest za rewelacyjna
Inso powodzenia trzymam kciuki za zdrowego synusiaja w piątek mam drugie prenatalne i mam nadzieję że już nie będzie żadnych wątpliwości !
Megi nie przejmuj się awantury to normalka ją zawsze mowie że lepiej się kłócić niż jak już każdy wszystko olewa bo tzn że nikomu już nie zależyusmiechnij się
MeGi2986, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:A my z Mezem strasznie nakrecilismy sie na dziewczynke, az sie boje co to bedzie jak sie okaze ze jednak chlopak
Pchelka nie stresuj sie ją miałam tak samo byłam nakręcona na dziewczynkę i jak się okazało że chłopak to plakalam pół dnia i nawet na męża sie obrazilam że zawsze wszystko jest tak jak on chcehaha a teraz juz tak kocham tego mojego syneczka że jakby się okazała jednak dziewczynka to już bym sie wcale nie cieszyła
także cokolwiek nie będzie będziesz zadowolona
rewelka lubi tę wiadomość
-
Ahoj
Dzisiaj belly pokazało, że jesteśmy na półmetku - 50%Kto by pomyślał, że dotrwamy... Za tydzień połówkowe - mam nadzieje, że mojej dziewczynie nic tam nie wyrosło między nóżkami
- bo już jakoś zdążyłam się przyzwyczaić do tego, że będzie ONA i tak się zwracam do brzuchola. A tak na poważnie - to mam nadzieje, że będzie po prostu w pełni zdrowe - to jest dla mnie najważniejsze
-
Hej!ale dzisiaj sie nadzwonilam w sprawie Zasilku macierzynskiego. Dzwonie do ZUS- mowia ze o nie oni będą platnikiem i odeslali mnie do Urzedu Pracy, w urzedzie pracy tez sie wykrecali, ze to nie do nich i odeslali do MOPSu.
Bingo! MOPS bedzie to wyplacac ale zadnych informacji jeszcze nie maja i nie moga gdybać, bo to nadal jest niepodpisane przez Prezydenta. -
nick nieaktualnyhej dziewczyny ja dzis mialam poranek pelen emocji, moja kolezanka ktora ma termin miesiac wczesniej niz ja, zaczela rodzic. akurat przyszlam do nich na herbatke, a krotko wczesniej sie zaczelo i dzwonili do mnie akurat jak bylam z malym pod drzwiami. Pojechala juz z dr kolezanka do szpitala. Jej facet pracuje w Birmingham a to jest 1,5 godz drogi od nas. A dzis od niej wyjechal i jzu wraca. Maja mnie poznie poinformowac o wszystkim. Mam nadzieje, ze mimo wszystko nie bedzie musiala urodzic a tylko lezec w szpitalu, az sie boje, teraz bede myslec caly czas o nich.
-
nick nieaktualnyHej witam sie w ten ponury dzien i oto juz polowa za nami
U nas lozysko jest chyba przodujace bo bardzo slabo czuje ruchy mojego malenstwa
My nie robimy remontu bo wyjezdamy w przyszlym roku do Anglii i tam bedziemy sie urzadzac i powiem wam ze nie moge sie juz doczekac fascynuje mnie ten kraj i bardzo tesknie za szwagierka a nawet za wkurzajaca tesciowa najchetniej juz bym poleciala
-
nick nieaktualnyMisia podziwiam Ciebie i inne dziewczyny ktore zdecydowaly sie na wyjazd za granice. Ja bym sie nie zdecydowala, bardzo jestem zwiazana z moja rodzina i chyba zaplakalabym sie tam:-( mieszkalam 2 lata od rodziny ok 70-80km, widywalismy sie raz na tydzien- dwa tyg, bardzo zle to znosilam. Pochodze z b licznej rodziny, bylo Nas 7+ rodzice, bardzo zwiazane jestem z moimi siostrami, widujemy sie prawie codzinnie. A Wy na stale chcecie zostac w Anglii?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiowa masz racje ja jestem w Polsce 9 miesiecy i do tej pory sie nie moge zaklimatyzowac i juz wiem ze napewno tam wroce. I oczywiscie warunki socjalne sa lepsze niz w Polsce
Ale kraj sam w sobie tez jest piekny mam nadzieje ze czas szybko zleci
Trzymam kciuki za wizytacje dzisiejsze i czekam na info -
nick nieaktualnyMy wróciliśmy 3 lata temu i na razie nie myślimy o powrocie.W tym momencie mamy lepsze warunki i finansowe i mieszkaniowe tutaj. Natomiast brakuje mi niektórych rzeczy , głównie ich mentalności i łatwości w załatwianiu różnych spraw i rozumiem jak ludzie wyjeżdżają lub wracają do Anglii.
Co do bycia daleko od rodziny to mieszkając w Londynie podróż do domu zajmowała mi ok 4-5 h ( łącznie z dojazdami i oczekiwaniem na lotnisku) a mieszkając w KRK do domu jadę 10h , więc jednak wolałam podróże z Londynu -
Hej juz jestem a wiec oglaszam wszem i wobec,czy jakos tak;) ze MOJ SKARB jest............... WSTYDNISIEM:PPPP zobaczylam nozke,nozke i pupcie i dupa:p nie pokazalo nic wiecej:D hehhehee zostaje Nam czekac kolejny tydzien na USG prywatne w pn:) moze to i dobrze bo wybieram sie z Mezem i z Corka to odrazu razem uslyszymy;) jak sie pokaze:p
Moje wyniki:
Polozenie podluzne-miednicowe
Sciana przednia Io
Tydzien ciazy to 19t4d
BPD 4,48 Odpowiada 19t4d
FL 3,21 Odpowiada 20t0d
AC 15,17 odpowiada 20t3d
HC 16,43 odpowiada 19t1d:)
Plyn w normie,nic niepokojacego nie widac:) A Ja schudlam 600g:p od ostatniej wizyty takze moja waga poki co od 7tyg jest na +1kg400g.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 13:31
rewelka, MeGi2986, Hashija, Pchełka, kwiatakacji, Nadulka, Madzisek, bella88, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInso szkoda ze twoj maluszek sie nie pokazal ale dobrze ze wszystko jest wporzadku
Kwaiatakacji dlugo bylas w Angli? Ja od lutego zanim zaszlam w ciaze marudzilam ze chce wrocic ale nie sluchal a teraz mu sie odmienilo i bardzo sie ciesze z tegoiNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInso, a ja czekałam cały czas i zaglądałam czy w końcu się Twój maluszek ujawni
Za tydzień będzie już na pewno wiadomo
Dziewczyny, apropos libido, to moje jest raczej bez zmian ale mój mąż nie daje mi żyćCały czas chodzi za mną i opowiada mi na ucho co by ze mną chętnie porobił
Odbiło mu !
Jeśli chodzi o wyjazd zagranicę to ja bym też nie wyjechała, ale niektórzy niestety nie mają wyboru i to rozumiem. Rzeczywistość często nie pozostawia nam wyboruiNso87 lubi tę wiadomość