X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk hhehehe to prawda,ja wrocilam z zakupow to Mala non stop mogę Tobie pomoc,moge to mogę tamto,pojdziemy tam to tu itp. itd.. ;) Ale na szczęście pokroiła 500g pieczarek i miała dość pomagania :D

Madzia tez się tego obawiam wlasnie.. :)

Misia oswoisz sie na 100% szczegolnie jak sie urodzi to stracisz glowe dla Dzidziusia;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 14:08

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • lips Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje dziewczyny za wszystkie rady odnośnie tych moich sukienek :) Powiem mężowi żeby zdecydował :) Wkońcu ten piękny brzuszek to jego sprawka więc niech się trochę też pogłowi :)

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mały od kilku dni tak się wierci że szok :D mam nadzieję że jak się urodzi to się uspokoi hasha chociaż jak odziedziczy charakterek po mnie i mężu to niezły przekręt z niego będzie :D

Madzia890722 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips ja się nie udzielam bo dla mnie w jednej i drugiej super wyglądasz a nie chciałam Ci zamieszać w glowie :P i w sumie bym nie pomogla;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A mój mały od kilku dni tak się wierci że szok :D mam nadzieję że jak się urodzi to się uspokoi hasha chociaż jak odziedziczy charakterek po mnie i mężu to niezły przekręt z niego będzie :D

mam dokladnie to samo! wierci sie praktycznie caly czas!

a polaczenie mojego charakteru z charakterem meza to mieszanka wybuchowa! i dolaczyc do tego jeszcze charaktery dziadkow....masakra :D

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia26 wrote:
    Oj dokladnie to czuje zlosc na mojego i caly swiat boje sie tylko ze sie nie oswoje z ta masla ale czas pokaze :)
    Misia oswoisz sie :-). Na 100%! Tez to przechodzilam 3tyg temu jak dowiedzialam sie ze dziewczynka a chcialam pierwszego miec chlopca ;p Moje hormony tak zaczely szalec ze czulam sie jak wariatka, zamiast cieszyc sie ze zdrowe to ja narzekalam na plec :p plakalam,czulam ze sobie nie radze,wszystko widzialam w czarnych barwach i nawet niechec do tego dziecka mnie ogarnela, ale po kilku dniach minelo jak reka odjal :D I teraz nie wyobrazam sobie zeby plec byla inna :-). A balam sie ze jestem jakas chora ze w dniu kiedy poznalam plec nie czulam takiej wiezi i radosci jak po wczesniejszych wizytach, na szczescie to tylko moja chora glowa i hormony :D Tobie tez to minie, zobaczysz :-) Musisz znalezc pozytywne strony :-)

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

A my w takiej idziemy na wesele i tak wygladamy pod koniec 20 tyg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:36

iNso87, KASIAG24, Madzisek, Nadulka, niania.ogg, moniek90 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka slicznie wygladasz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 14:35

Nadulka lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk, ślicznie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik mozesz dopisac na pierwszej stronie syn Kacper :)

Acikk slicznie :)

Pchełka lubi tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy tez czujecie mrownienie brzucha?:O chyba rosnie bo zwariowac idzie...

Acikk slicznie jaka szczuplusienka, ja to jak slonica chodze...:/

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik u nas mozesz dopisac Zuzia :-)

my mamy wesele we wrzesniu i jeden cywilny i powiem Wam, ze boje sie ubrac obcasy czy sie nie zalamia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 14:51

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czuję mrowienie! w różnych miejscach brzucha ;) i chce się drapać a to nic nie daje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czuje bardzi wyrazne ruchy. Najbardziej w nocy, i brzuszek zaczyna juz troszke przeszkadzac w czasie spania, a jak dzidzia sie wierci to juz calkiem :-o dzieki dziewczyny za opisanie co i jak po porodzie ;-)

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:42

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    dziękuję bardzo:* Ty również pięknie wyglądasz, ja mam już sporo większy brzusio tak mi ostatnio rośnie jak szalony nawet znajomi się pytają czy oby na pewno bliźniaków nie mam :)
    aaa usunęłam post później postaram się wstawić mniejsze to zdjęcie bo to moje chyba całą stronę zajęło hehe
    Hahaa a ja sie zastanawian o co chodzi z tym zdjeciem,jakie zdjecie:p to wszystko jasne;)

A ja na leb na szyje bieglam z ryneczku z czeresniami na film,wlasnie sie zaczyna heheh:ppp

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też już po wizycie. Mała waży 370 gram i wszystkie parametry ma zgodne z terminem z OM . Narządy wszystkie są,kończyny też. Jedyny zonk to ma 3 małe torbiele w splocie naczyniówkowym , które powinny zaniknąć do 25 tyg, no i moje łożysko jest na przedniej ścianie i ciągle nisko więc może okazać się lożyskiem przodującym. Kolejna wizyta za 5 tygodni.

Misia26, KASIAG24, Pchełka, rewelka, Madzisek, MeGi2986, niania.ogg, Nadulka, Hashija, moniek90, Karola1990 lubią tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gartuluje udanej wizyty... co do torbieli, zobaczysz napewno sie wchlana i wszystko bedzie jak ma byc :)

ale jestem ciekawa co tam u mnie w brzuszku slychac... nie moge sie doczekac jutra :-)))

kwiatakacji lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zalilam sie Wam dzisiaj, ze cos ostatnioi nie czuje ruchow, to jednak odwoluje bo wlasnie od jakichs 10 min czuje chyba nadrabia za kilka dni :-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie dobrze ,ze juz po wizytach ja jeszcze musze caly tydzien czekac :( .
    wy tez tak macie, ze nie czujecie maluszka czesto w ciagu dnia.Bo moja byla aktywna tak do pon i teraz 3 dni pojedyncze pukniecia i nic wiecej :(. Zaczynam sie martwic chociaz nie chce isc do lekarza bo jednak czasami ja czuje i pamietam ,ze jak bylo goraco to tez sie prawie nie ruszala kilka dni a potem rozszalala.

‹‹ 672 673 674 675 676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ