Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadulka no masz większy brzuszek bo jesteś drobniutka a ja ogólnie jestem wielkaaa
więc dzidzik ma dużo miejsca i nie wypchal się jeszcze zbytnio
A moje zdj też wielkie haha ale nie umiem go zmniejszyć na tablecie a nie chce mi się kompa włączaćNadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasza też się rusza nieregularnie i całe USG była przyklejona do łożyska, a że łożysko mam na przedniej ścianie więc też słabiej czuję. Podczas USG miała czkawkę , którą widzieliśmy ale zupełnie nic nie czułam . Lekarka powiedziała, że ma dużo miejsca jeszcze więc czuje tylko od czasu do czasu.
A to nasza Mania przyklejona do łożyska :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7a558525d60.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 17:07
Pchełka, Madzisek, MeGi2986, niania.ogg, Nadulka, Pchelkaa, Hashija, moniek90, Madzia890722, Karola1990, iNso87, bella88, KASIAG24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrzyłam pogodę i znowu ma być kilka dni gorąco
Kwiatalicji cudne zdjęcie
Inso nie tylko Ty chcesz chłopca, Ja też bym chciała, w ogóle nie patrzę rzeczy dla dziewczynek, chyba że przez przypadek, jak mi wyjdzie dziewczynka, to się zdziwięale to pierwsze dziecko, więc oby zdrowe
Już się nie mogę piątku doczekać, już półtora miesiąca dzidzi nie widziałam.
Dziewczyny super wyglądacie z tymi brzuszkamimój jak coś obcisłego założę to widać, a jak spodnie i bluzkę normalną to jak się nie zwróci uwagi to nie widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 19:07
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też nie ma dużego brzucha jak na 20 tydzień, trochę mnie to martwiło ale dzisiaj lekarka powiedziała, że brzuch jest proporcjonalny do mojej budowy i ok jak na ten tydzień ciąży, a zaczął rosnąć w 17 tyg wcześniej było wzdęcie
Co do przybierania na wadze też ok - najpierw schudłam , potem stała waga w miejscu a teraz przez ostatnie 5 tyg przytyłam 2.5 kilo więc mam plus 0.5 od wagi w momencie zajścia w ciąże. Najważniejsze , że dzieciaczek się rozwija tak jak powinien.
-
nick nieaktualnyKwiatakacji piekne zdjecie! Napewno na nastepnym usg bedzie wszystko ok
kochaniutkie gratuluje pozytywnych wiadomosci na wizytach
do mojej wizyty jeszcze 8dni
widzialam dzis moich 6 dniowych siostrzencow! Ale kruszynki, sa mega slodcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 07:20
kwiatakacji, moniek90, Madzisek, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kwiatakacji jakie slodkosci:D o matko jakie sliczne Dziecko!
nie moge sie pn doczekac jak tez w 3D/4D swoje zobacze!
Rewelka o widzisz bo ja juz mialam takie wrazenie,ze kazda chce Ksiezniczke:p to nie jestem sama,to zobaczymy czy bedziemy mialy chlopakow;) ja tez wlasnie siedze w aucie,czekam na Malza bo dzis ma wolne,jedziemy do castoramy po lustro lazienkowe i wlasnie potem na ciucholand:D chcialam wczoraj sama,ale On mi tez sie pcha razem:p nie wiem..az tak zalezy mu na wybieraniu ubranek?..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 08:30
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tego co czytam, to chyba większość z nas, z łożyskiem na przedniej ścianie, nie czuje jeszcze ruchów. Ja czuję delikatne coś, ale to absolutnie nie to, co czułam z chłopakami na tym etapie ciąży.
Jutro wizyta i też zobaczę naszą córeczkę - muszę się uśmiechnąć do mojej pani doktor żeby mi zrobiła fotkę dowodową dla teściów, że to na pewno dziewczynka, bo nie chce mi się już słuchać dyrdymałów na temat tego, że zobaczymy.kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
Lips nie dużo
szczuplutka jesteś widać że w brzuch poszło
Zobaczcie jaka cena, aż żal nie kupić
www.smyk.com/cool-club-rekawiczki-niemowlece-3-pack-rozmiar-uniwersalny,p1103347254,ubranka-dla-dzieci-p
Pchełka moja mama cały czas mi mówi że to musi być dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 08:51
-
hej
ja dziś z Olkiem do 7 spałam
oby tak częściej
na 17 idziemy do pediatry bo to chyba 3-dniówka była, teraz jest cały wysypany w drobnych krostkach a raczej plamkach, a gorączki już kolejny dzień nie ma, ale wolę to jednak skontrolować.
Pchełka, Nadulka lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyGratuluje udanych wizyt:)
Ja dziś też od 4 nie spałam, ale to chyba z wrażenia że mogę wkońcu się wyspać bo wzięłam od dzisiaj zwolnienie, żeby wkońcu wyleczyć te infekcje i zakażenie.
Życzę wszystkim miłego dnia, piękna pogoda tylko ubrać się i iść na spacer:)Nadulka lubi tę wiadomość
-
kwiatakacji wrote:Nasza też się rusza nieregularnie i całe USG była przyklejona do łożyska, a że łożysko mam na przedniej ścianie więc też słabiej czuję. Podczas USG miała czkawkę , którą widzieliśmy ale zupełnie nic nie czułam . Lekarka powiedziała, że ma dużo miejsca jeszcze więc czuje tylko od czasu do czasu.
A to nasza Mania przyklejona do łożyska :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7a558525d60.jpg
piekne zdjecie,, bedzie slicznotka, mowie Ci)
ja dzisiaj wizytuje po 17 , ale na nfz to szalu nie ma, wczoraj podsluchiwalam detektyorem co tam slychac tak sie trzaska ze uszy bola , a czuc tego nie czuje , pojedyncze gmyrniecia tak jak wczoraj i tyle...kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
kurcze z tego mojego Kacperka to chyba niezły numer będzie
kopie jak szalony i to mimo łożyska na przedniej ścianie:) w ciąży z córką to mała chyba nigdy nie była taka aktywna jak on w tym momencie
i boksowanie czuję już obok pępka
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:kurcze z tego mojego Kacperka to chyba niezły numer będzie
kopie jak szalony i to mimo łożyska na przedniej ścianie:) w ciąży z córką to mała chyba nigdy nie była taka aktywna jak on w tym momencie
i boksowanie czuję już obok pępka
Madzisek, właśnie o tym, też mówiła mi ostatnio moja doktorka. Że dziewczynki przeważnie dużo słabiej kopią a chłopcy, silniejsi dają bardziej popalić
U mnie się sprawdza i u Ciebie chyba też