Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny po wizycie wszystko ok ciaza tydzien mlodsza i za miesiac mam isc na kolejne usg bo dzidzia wedlug lekarza za mala zeby zrobic dokladne pomiary ale ma 20 cm i wazy 274g lozysko na przedniej scianie i bedzie chlopczyk Kacperek
Jestem troche zawiedziona bo liczylam na dziewczynke ale przeczucie mnie nie myliłoMarik, iNso87, Madzia890722, Nadulka, niania.ogg, Madzisek, Flakonik, rewelka, kwiatakacji, Karola1990, bella88 lubią tę wiadomość
-
Hej ja dzis mimo swoich dolegliwosci poszlam z rana po zakupy,na spacer,wrocilam zrobilam zupke ala strogonow i wlasbie jestem po talerzu;) Musze powiedziec,ze gardlo juz jako tako przechodzi ale dalej psikam i ssie tabletki na gardlo,kupilam dzis tez wit C w tabletka do rozpuszczania w wodzie,wypilam i chyba po niej znowu zoladek mi posluszenstwa odmowil. Wiecie co ja nie wiem czy to moj zoladek przez ta ciaza zrobil sie ciut jak jakas panska dupa?? Zawsze wszystko jadlam a teraz a widze,ze to szkodzi tamto szkodzi tu zaraz niedobrze:o no jak tak moje Dziecko bedzie jadlo to juz sie ciesze na sama mysl jak bede ganiac dzieciaka z lyzka i talerzem i probowala wciskac mu chociaz pare lyzek...
Ja pologu za bardzo nie pamietam ale wiem,ze dobrze sie czulam jak wyszlam ze szpitala,a jak po 10 dniach zdjeli mi szew z brzucha to juz wogole super,tez duzo nie krwawilam juz w domu,wszystko prawie w szpitalu jak bylam to wyszlo ze mnie. Jedyna rzecz najgorsza jaka pamietam to wlasnie bol brzucha tj zoladka w sensie i niemoznosc zalatwienia sie wlasnie....takie jakies dziwne zatwardzenie wlasnie mialam po cc. Plakalam przez pare dni bo juz zoladek mial dosc,mimo,ze jadlam tylko wiekszosc jakies kisielki i platki owsiane nesvity to byla katorga! A jak po 2 tyg od urodzenia w koncu zrobilam to potem z nast tez jeszcze mialam problem i dlatego tez wyszly mi potem hemoroidy. To jedyne co bylo tragedia w moim pologu;)
Menka przeciez nic sie nie stanie nawet jak lozko jest wieksze o 10cm tzn szersze,odlicz szczebelki pare cm i ta wezsza normalnie bedzie lezala na lozeczku;) nie ma tu jakis specjalistycznych wymiarow ktorych trzeba sie trzymac:)
Ja wlasnie w lidlu kupilam nowa posciel dla Malej Monster High...bo byla za 39zl i 100% bawelny,zaden poliester i tez wymiar koldry 140x200 gdzie powierzchnia spania ma 100lub90x200;) A moja Mama to wogole do mnie.ze bylo posciel brac 160x200 ja mowie,ze taka to Jej wogole bedzie zjezdzac z tego pojedynczego lozka bo nie ma barierek tylko przy glowie krotka,ktora moze i nie bedzie potrzebna;) -
A wogole to gratuluje wczorajszych wizyt!
Misia super,ze zdrowa a,ze mniejsza to nadrobi albo owulka byla przesunieta moze? U mnie poprzednio wyszlo usg na 3.12 i teraz w pn jak bylam to tez caly czas usg pokazuje date na 3.12 czyli Dzidzia dzien mlodsza,bo z OM mam na 2.12, ja zobacze co mi teraz w pn powie gin na prywatnym:) no i ja dalej czekam na siusiaka;) no jak bedzie co innego to trudno,przezyjemy;D Ja tak czytam to u Nas na watku chyba prawie wszystkie chcecie zeby byla Dziewczynka?:p mam wrazenie,ze tylko ja chce chlopca hehhe -
nick nieaktualny
-
Madzia u mnie ostatnio moj proponowal,ze jak chce,bo wie,ze nie dam rady i ciezko bo nic za brzuchem nie widze nawet jak sie w wannie poloze,to on mi ogoli miejsca intymne:p narazie darowalam sobie:pp bo boje sie,ze mnie pozacina bo ja maszynka sie gole zwykla..
Chociaz rowno mu poszlo?
Kasia duzy fajny juz brzuszek masz:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 13:34
Pchełka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Madzia u mnie ostatnio moj proponowal,ze jak chce,bo wie,ze nie dam rady i ciezko bo nic za brzuchem nie widze nawet jak sie w wannie poloze,to on mi ogoli miejsca intymne:p narazie darowalam sobie:pp bo boje sie,ze mnie pozacina bo ja maszynka sie gole zwykla..
Chociaz rowno mu poszlo?
Kasia duzy fajny juz brzuszek masz:))
Inso, mój tez mnie prześladuje z tym goleniem miejsc intymnych. Wręcz planuje, gdzie, co i jak. A cieszy się jak głupi do sera jak o tym mówiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 14:06
-
Ja bym się swojemu nie dała ogolić
on sam się nie goli tylko skraca zarost maszynką do włosów więc już sobie wyobrażam jak była bym pozacinana
w pierwszej ciąży siadalam na wannie i dawałam radę z lusterkiem w ręku
teraz będzie gorzej bo wanny nie mamy
-
Misia26 wrote:Hej dziewczyny po wizycie wszystko ok ciaza tydzien mlodsza i za miesiac mam isc na kolejne usg bo dzidzia wedlug lekarza za mala zeby zrobic dokladne pomiary ale ma 20 cm i wazy 274g lozysko na przedniej scianie i bedzie chlopczyk Kacperek
Jestem troche zawiedziona bo liczylam na dziewczynke ale przeczucie mnie nie myliło
Misia grwtuluje syneczkają 2 godz plakalam jak się dowiedzialam że chłopak taka byłam załamana a teraz już sobie nie ma wyobrażam tej dziewczynki - oswoisz się
Lips ją bym poszła w tej obxislej sukience na Twoim miejscu my też w sobotę idziemy na wesele i też IDE w obcislej bo mam wrażenie że te luźniejsze mnie niepotrzebnie dodatkowo poszerzają
A wiecie co? Mój mąż wczoraj na własnej ręce poczuł pierwszego kopniakaale był zszokowany
Madzisek, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Pchełka wrote:Inso, mój tez mnie prześladuje z tym goleniem miejsc intymnych. Wręcz panuje, gdzie, co i jak. A cieszy się jak głupi do sera jak o tym mówi
Pchełka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia grwtuluje syneczka
ją 2 godz plakalam jak się dowiedzialam że chłopak taka byłam załamana a teraz już sobie nie ma wyobrażam tej dziewczynki - oswoisz się
Lips ją bym poszła w tej obxislej sukience na Twoim miejscu my też w sobotę idziemy na wesele i też IDE w obcislej bo mam wrażenie że te luźniejsze mnie niepotrzebnie dodatkowo poszerzają
A wiecie co? Mój mąż wczoraj na własnej ręce poczuł pierwszego kopniakaale był zszokowany
No mam nadzieje ze sie oswoje bo dzis jak widzialam dziewczynki i rozowe ubranka w sklepie to mi sie wyc chcialo i mam wrazenie ze jestem zla na caly swiat
Lips ja tez bym poszla w tej obcislej bardzo nladnie w niej wygladasz -
Misia ja jak pomysle,ze dla dziewczynek jest tyle pieknych ubranek,same slodkosci to troche tez mi smutno ale nie wiem czemu mimo to chce chlopca,nastawiam sie na chlopca i wogole..ale jak wchodze do sklepu z ubrankami to nawet prawie wogole na chlipiece nie patrze :p
-
nick nieaktualny
-
Misia skąd ja to znam też byłam zła na cały świat a najbardziej na męża bo w końcu to wszystko WINA jego plemnika
A teraz wybralam szary wózek z turkusowymi wstawkami, w pokoju też jest turkusowa ściana a wogole jak rozmawialam z koleżankami to różowe ciuszki są fajne teraz -ta co ma córkę narzekała że nie ma chwili spokoju bo chce jej "pomagać" gotować piec i wogole a ta co ma synka mówiła że on woli z tata w piłkę pograć a ona może w tym czasie książkę poczytać i odpocząćwięc wszystko ma plusy i minusy kwestia nastawienia
-
nick nieaktualny