Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któraś z was zamierza kupować uzywanay wózek ? Ja chce właśnie używany bo to zawsze taniej a jak patrze na olx to wcale nie są te wózki bardzo zniszczone. Tylko nie wiem za czym konkretnie patrzyć tzn marka i model. Nie chce się kierować samym kolorem... Jaki wózek polecacie? (chodzi mi o taki 3w1)
-
Pchelkaa wrote:Dziewczyny wiem ze temat byl poruszany czesto alr co na temp w ciazy? Mam 38,6 2 godz temu wzielam paracetamol ale temp nie spada. Dodam ze ani gardlo nie boli ani kataru nie mam. Czuje ruchy dzidzi to mnie ppciesza7w3d 💔
-
nick nieaktualny
-
lips wrote:Dziewczyny czy któraś z was zamierza kupować uzywanay wózek ? Ja chce właśnie używany bo to zawsze taniej a jak patrze na olx to wcale nie są te wózki bardzo zniszczone. Tylko nie wiem za czym konkretnie patrzyć tzn marka i model. Nie chce się kierować samym kolorem... Jaki wózek polecacie? (chodzi mi o taki 3w1)
Ją się zastanawiałam ale rodzice się zadeklarowali że nam kupią i mam już wybrany(Adamex Pajero).
Zwracaj uwagę na to co Ci potrzebne, wózków jest multum i czasem można trafić na prawdę duuuuużo taniej niż nowy -
Pchelka cholera wspolczuje,goraczka to najgorsze co moze byc w ciazy ale tak jak piszesz paracetamol i nic wiecej;/ a ta temp to masz dosc wysoka ja jak mialam wczesniej 38,3C to myslalam,ze umre;/ Trzymam kciuki,zeby zaraz spadla!
Ja juz chyba moge odetchnac bo poki co od polowy dnia juz gardlo jakby nie boli i nawet dobrze sie czuje,ale zobacze jeszcze jutro rano jak wstane czy wszystko ok.
Lips ja uzywany ale po siostrze,Ona go sama kupowala w tamtym roku na olx uzywanego jeszcze po Kims,wiec ja jestem trzecia;) ale super stan musze powiedziec:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 18:43
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylips wrote:Dziewczyny czy któraś z was zamierza kupować uzywanay wózek ? Ja chce właśnie używany bo to zawsze taniej a jak patrze na olx to wcale nie są te wózki bardzo zniszczone. Tylko nie wiem za czym konkretnie patrzyć tzn marka i model. Nie chce się kierować samym kolorem... Jaki wózek polecacie? (chodzi mi o taki 3w1)
Inso ale fajny bebzunkurcze tylko w.5 kg masz na pkusie ja juz prawie 7
a dalej mieszcze sie w spodnie sprzed ciaxy tylko bez brzucha. Nie wiem gdzie to wszystko mi idzie bo cycki raptem o 1 rozmiar.
-
nick nieaktualnyOj zebys wiedziala Inso, temp podskoczyla do 38,9, ale przespalam sie i spadla do 38 wiec dopiero teraz moge cos zjesc, napic sie i nadrobic zaleglosci
my chcemy chyba nowy wozek, uzywanych nawet nie patrzylam, bo maz sie uparl na nowy ze pierwsze dziecko, wiec nowy ma byc. A siostra dla blizniakow kupila uzywany i jest super! Zniszczen nie widac.
Dziewczyny i ja bronie sie na jesien z tym ze licencjat. Chcialabym sie obronic zeby roku nie tracic, ale zobaczymy jak to bedzie bo pisanie mi nie idzie -
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja oswajalam sie z mysla ze bede miec synka i chyba juz jest ok
Moj M zwariowal na mysl o synu juz powiedzial tesciowi ze ma kupic samochodzik albo motor dla wnuka bo moj to zapalony motocyklista i chce zeby jego syn taki byl slodkie to jest
I jak chcielismy jexno dziecko tak pozniej bedziemy sie starac o coreczke jak Kacperek troszke podrosnie
kwiatakacji, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy będziemy mieć wózek używany po siostrze taco city move ( ona kupowała nowy) , jak się nie sprawdzi to kupimy inny, ale najpierw spróbujemy ten.
inso duży brzuszek, ale mój też codziennie większy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 20:42
-
Hej kobietki! Dawno mnie tu nie było, więc nawet nie wiem co u Was i pewnie nie nadrobię już tych setek stron. Chciałam się jedynie pochwalić, że po dzisiejszym badaniu wiemy z mężem, że zostaniemy rodzicami dziewczynki
Córcia ma już 320 g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 21:20
kwiatakacji, bella88, MeGi2986, Madzisek, niania.ogg, Karola1990, Nadulka, iNso87, moniek90, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Ja też już po wizycie
Z małym wszystko w porządku, bardzo się kręcił i ciężko było wszystko ładnie wymierzyć ale ostatecznie się udało. Mały waży już 450g więc już jest kawał chłopakwiatakacji, MeGi2986, Madzisek, Karola1990, Nadulka, iNso87, moniek90 lubią tę wiadomość