Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEve_84 wrote:Dziewczęta, pytanie mam
wczoraj jak wstawałam mocno zakłuł mnie dół brzucha po prawej stronie. Taki jakby skurcz. Dzisiaj tez troche pobolewa. Czy mam sie martwić czy nie? Nie plamie, nigdy nie plamilam, ale brzuch tez nigdy tak nie zabolał...
Nie masz się martwić. To ból więzadeł. Przerabiałam to i przerabiam. Najlepiej wstawać powoli z pozycji bocznej
Po takim ukłuciu może jeszcze trochę lekko pobolewać. Nie przejmuj się
Mnie wczoraj dwa razy zlapałoEve_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakoś staram się nie myśleć o porodzie, wiem że będzie i że będzie bolało, ale po co się więcej stresować? Dużo strachu ale oby warto
Nie oglądam, nie słucham, nie nakręcam się, co ma być to będzie.
Nie mogę się doczekać zakupów, ale poczekam jeszcze przynajmniej do sierpniai później powoli trzeba zacząć skupować, żeby aż tak tego nie odczuć.
-
pati_zuzia wrote:Justyna my tez sie zastanawiamy nad kupnem podwojnego wozka,ale ta opcje bedziemy rozwazac po porodzie. Najpierw sprawdzimy jak sie sprawimy bez,bo Gabrys bedzie mial juz dwa latka niby duzo a malo, poza tym mam chuste po nim I planuje nosic Maksia w niej w razie co. Dlatego wlasnie chcemy sie wstrzymac. Juz wiem jaki chce I moj wybor padl na Icandy. Glupia bylam,ze odrazu nie chcialam go,a wirdzielismy ze wlasnie bedziemy sie starac o drugie dziecko.
ale juz po ptokach
7w3d 💔 -
Pchelka, Rewelka powodzenia na wizytach
ojjj tak będzie synys mamusi na pewno
Jak ją SE pomyśle że jeszcze w sumie tylko 4 m-ce no bo sierpień wrzesień październik i listopad a tak naprawdę to 3 m-ce bo listopad już będzie jak na szpilkach to masakraa dopiero był 4 tydzień !!! AAA mi dokładnie dziś stukla połówka więc teraz już więcej za nami niż przed nami
Nadulka lubi tę wiadomość
-
czesc mamuski,
ja dzwonilam wczoraj do kliniki w Katowicach jakie maja teraz ceny wizyt , jednak od 7 lat napewno poszly w gore, ale nei sadzilam,ze az tak... ja placilam kiedys 150zl za wizyte u Ślęczka a teraz wolaja 250zl +150zl wizyta u anastezjologa... ale i tak sie umowie na pazdziernik gdzies w polowie:-)
mam tylko nadzieje, ze zdaze dojechac na czas do Kato jakk zaczne rodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 11:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Madzia to ekstra
to już mamy dwóch antosiow ciekawe który będzie pierwszy
AAA łożysko mam na tylnej ścianie dlatego tak dobrze już czuje małego
pewnie Twój, bo jesteś tydzień do przoduchociaż...to nigdy nie wiadomo
też mam na tylnej ścianie i już w połowie 16 tygodnia zaczęłam czuć ruchy
Twój też jest taki ruchliwy? -
Ja chyba zwariuje dziewczyny. Wszystkie z was po wizycie wiecie po swoich wizytach ze dziecko ma wszystkie narzady, cos nie miesci mi sie w glowie zeby nie bylo widac zoladka, malo tego od trzech wizyt lekarka nie mierzy naszej coreczki wiec nie wiem czy chociaz prawidlowo rosnie. Ja jestem zalamana
-
puli27 wrote:Ja chyba zwariuje dziewczyny. Wszystkie z was po wizycie wiecie po swoich wizytach ze dziecko ma wszystkie narzady, cos nie miesci mi sie w glowie zeby nie bylo widac zoladka, malo tego od trzech wizyt lekarka nie mierzy naszej coreczki wiec nie wiem czy chociaz prawidlowo rosnie. Ja jestem zalamana
-
nick nieaktualnypuli27- mi też nie mierzy, ale wydaje mi się, że już w tym tygodniu nie mierzą, bo jest za duży
teraz już chyba tylko ustalają wagę
Pójdź może do innego lekarza, niech sprawdzi czy wszystko jest w porządku jeśli tak się martwisz. Po co się stresować?