Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja połówkowe dopiero 10 sierpień, więc jeszcze trochę.
Od poniedziałku jestem na urlopie, potem z urlopu jak zapowiedział lekarz, odrazu przechodzę na L4 i próbuje to wszystko ogarnąć - tzn ogarnać ta ilość czasu wolnego jaką mam, czas by trochę zwolnić.
U nas nadal trwa batalia na imiona.
Propozycje z ostatniej chwili to Witold, Konstanty i Leopold... już sama nie wiem, ale chyba zostanie Witek- podoba się Wam? -
moniek90 wrote:Jak dobrze naliczyłam to cztery z nas idą jutro na prenatalne
Ja mam o 11:20
To jutro będzie dużo dużo dobrych wieści
chce zabrac pendriva albo plytke zeby mi nagral usg
Nadulka, moniek90, myszata92 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
balbo wrote:ja połówkowe dopiero 10 sierpień, więc jeszcze trochę.
Od poniedziałku jestem na urlopie, potem z urlopu jak zapowiedział lekarz, odrazu przechodzę na L4 i próbuje to wszystko ogarnąć - tzn ogarnać ta ilość czasu wolnego jaką mam, czas by trochę zwolnić.
Propozycje z ostatniej chwili to Witold, Konstanty i Leopold... już sama nie wiem, ale chyba zostanie Witek- podoba się Wam?podobanie to kwestia gustu, mogę Ci powiedzieć, że Witki to sumienne i pracowite chłopaki, do tego mega rodzinne.
7w3d 💔 -
Madzia wszystkiego najlepszego sto lat sto lat spełnienia marzeń i dużo sił na nadchodzące zmiany :*
Ja tez mam dość tych upałów nawet z domu nie wychodzą bo masakra jakąś wczoraj dopiero ok 20 qyszlismy z mężem na spacer do lasu to nas muchy końskie pogryzlydobrze że już nie chodze do pracy
Mi się też odmieniło bardziej na słodkie zawsze jadlam na sniadanko corn flakesy z mleczkiem a teraz zajadam się cheeriosami które normalnie były dla mnie zdecydowanie nie do przyjęciaMadzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInso, tak chłopcy mają zazwyczaj niższe tętno. U mnie się sprawdzało i sprawdza
Madzisek, gdzie robisz prenatalne? Ja w Nowej Soli u dr. Labera w centrum medycznym Perinatea.
Madzia890722, ze mnie też się leje. Bogu dzięki na dole mamy gościnny salon, w którym jest przeszywający chłód i tam śpimy wszyscy. Ogromna ulga. Chłopcy mają największą radochę, bo rozkładają się na podłodze do spania i czują się jak na biwaku
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
balbo wrote:ja połówkowe dopiero 10 sierpień, więc jeszcze trochę.
Propozycje z ostatniej chwili to Witold, Konstanty i Leopold... już sama nie wiem, ale chyba zostanie Witek- podoba się Wam?
Mnie się Witold najbardziej podoba z tych trzechCo do Leopolda i Konstantego to nawet nie wiem jak się je zdrabnia, Polduś? Kondziu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:tak nazywa się mój tata
podobanie to kwestia gustu, mogę Ci powiedzieć, że Witki to sumienne i pracowite chłopaki, do tego mega rodzinne.
no właśnie, wszyscy się dobrze o Witkach wypowiadaja, to chyba dobry znak.
Sama mam fajnego wujka Witka.justyna14 lubi tę wiadomość
-
myszata92 wrote:Poz!omka chodzisz prywatnie? Ile sie placi za takie nagranie ?
To chyba zależy od przyjętego cennika, u mnie nagranie kosztuje 40zł, nie musiałam przynosić płyty, lekarz miał, nie musiałam uprzedzać wcześniej, przed samym badaniem w gabinecie poprosiłam o nagranie z badania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
myszata92 mnie się wszystkie podobają
może oprócz Gabriela, co do Eliasza to fajne zdrobnienia są, Elek, Eluś
Znałam jedną osobę o tym imieniu i jakoś nie zastanawiałam się nad tym, że to dziwne imię, za to na pewno wpadające w pamięć
Ale to oczywiście Wasz wybór i Wy musicie dojść do porozumienia i Wam się musi to imię podobać, innym nic do tego
Albo poczekajcie aż synuś podrośnie i sobie sam wybierze
A co do nagrania to zobacz czy mają w Internecie cennik usług, a jak nie to zadzwoń i zapytajna pewno Ci powiedzą co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 10:55
-
Ja tez jem cheeriosy na sniadanie
a wczesniej zwykle tylko jadlam kukurydziane
Dwa miesiace temu pytalam lekarza czy za takie nagranie bym musiala cos wiecej zaplacic to sie usmiechnal i powiedzial ze sie dogadamywiec mysle ze nie, z reszta ja place za wizyty co miesiac 180zl to brac jeszcze za nagranie to juz by bylo zdzierstwo
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Pchełka wrote:Inso, tak chłopcy mają zazwyczaj niższe tętno. U mnie się sprawdzało i sprawdza
Madzisek, gdzie robisz prenatalne? Ja w Nowej Soli u dr. Labera w centrum medycznym Perinatea.
Madzia890722, ze mnie też się leje. Bogu dzięki na dole mamy gościnny salon, w którym jest przeszywający chłód i tam śpimy wszyscy. Ogromna ulga. Chłopcy mają największą radochę, bo rozkładają się na podłodze do spania i czują się jak na biwaku -
myszata92 wrote:kurcze, bo jade jutro do innego lekarza ze skierowaniem od swojej gin na badania prenatalne na nfz (ze wzgledu na te torbiele) i nie wiem czy moge poprosic o takie nagranie ... a kusi mnie zeby zrobic sobie taka mala pamiatke
lepiej wiedzieć zawczasu
ja ze swoim doktorkiem rozmawiałam i on za usg z nagraniem na płytę bierze 250 zł (normalna wizyta 150) tylko że to usg wygląda wtedy jak połówkowe z wszystkimi pomiarami + całego dzidziusia (nie tylko samą buźkę) oglądamy sobie wtedy w 4d i my nagranie będziemy robić jakoś w 27 tygodniu jak już maluszek będzie "tłustszy"
-
Cholera nic nie mowcie o imionach bo ja sie tez zalamuje bo nie mozemy juz dojsc do ladu z imieniem dla dziewczynki.. mial byc chlopiec i wszystko byloby jasne,ostatnio moja Laura nawet siedzi i mnie sie pyta Mamo pograsz ze mna w pilkarzyki? A w sumie to nie Ty tylko Marcel bedzie ze mna gral z Twojego brzuszka i nagle ooo zapomnialam,ze to juz nie chlopiec a sie przyzwyczailam do tego imienia:p i ja se mysle cholera jaki delikatny dol:p hehe
Dla dziewczynki ma byc ta Lena lub Jowita ale juz mi jakos nic nie pasuje,jak mowie Lena Malz staje okoniem i juz nagle,ze Jowitka.. teraz ostatnio wogole mi Zuzanna chodzi po glowie i tak w kolko... masakra jakas:p