Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pchełka wrote:Justynka, ja też mam połówkowe w połowie sierpnia
A jeśli chodzi o noce Olka, to dajesz mu kaszkę na noc?a spanie z nim? 180 szerokosci to dla niego tylko starcza, tak sie rozwala
7w3d 💔 -
Acikk bardzo ladna,u mnie będzie niestety wieksza,aha wlasnie i dochodzi jeszcze do mojej kuchni cena szkla miedzy szafkami..ile acikk placilas za swój panel szklany? dużo? ja wczoraj dzwoniłam do szklarza to za taki z grafika licza se ok 650zl.m2... a u mnie trzeba ponad 250x70 i boki jeszcze;/ to ok 1500zl daj Boze..
-
Acikk wrote:Inso nie wiem ile kosztowało samo szkło bo te 5 tys placilismy za całość
szkło robił nam ten sam gościu co kuchnie
bo jak pomysle o swojej,to moja jest "tansza" bo przez znajomego ale tak to ok.12tys by meble kosztowaly z barykiem itp. no i oddzielnie to szklo cholerne jeszcze..
-
Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać z terminem na 10 grudnia. Połówkowe mam za tydzień i przyznam, że jest stres, choc prenatalne wyszły OK. Ale odetchne dopiero za tydzień.
Co do wyboru wózka, to proponuję najpierw przejechac się danym wózkiem, zeby zobaczyć jak się podbija etc. Róznica w prowadzeniu różnych wózków jest kolosalna. Niektóre wręcz same jadą, można się zakochać
Madziu - najlepszego !!!
moniek90, alicja_, Madzisek, bella88, kwiatakacji, Karola1990 lubią tę wiadomość
-
ikea wcale nie jest taka droga,porównując z meblami na wymiar i ma jedną podstawową zaletę - większość elementów dostępnych jest od ręki, a nie po 3-6 tygodniach. Aha i nie ma problemów z reklamacja, nawet jak zepsuje się jakakolwiek pierdoła.
Nam za kuchnie ze sprzętem ( zmywarka, piekarnik, okap, zlew, ) wyszło 7 tys. -
my za nie duza łazienke za sama robocizne płacimy 5 tys, płytki 2,5 tys, wanna + kibelek 1,5 tys, mebli ani umywalki nie kupiłam jeszcze, plus oswietlenie i jakies duperelki - dywaniki itd to pewnie ok 11-12 tys lekka reka trzeba liczyc, a przy wiekszej łazience? łooo matko, wszystko jest megaaaa drogie7w3d 💔
-
Poz!omka a to tak można u Ciebie? bo w większości to jak się idzie na USG to koszt jest oddzielny za takie nagranie i oni sami plytke maja,i nie trzeba nieść
Balbo to kwestia gustu naprawdę te imionami osobiście się Witek nie podoba ale to mi
ogolnie rzecz biorac to z takich starych imion to Antos, Franus, Filipek jeszcze okej ale reszta mi jakos nie bardzo
Myszata mi się podoba Gabryś jest słodkie jak się tak wymawiaFilipek tez
KASIA bo Zuzia ladne imie, i mi się kojarzy z przyjaciolka mojej Laury z przedszkola wiecznie we dwie chodzilyale jakos nie do końca z jakimkolwiek imieniem jestem jeszcze przekonana.
Megi no wlasnie się obawiam,ze będę czekac troszkę.. no ale trudno,zycie,najwyzej nie zaprosze jeszcze nikogo
Hmm Jama,a gdzie dokładnie na Sienkiewicza? bo nie kojarze tego szmateksu
Megi ja chce mieć fotel w sypialni jeszcze i znalazłam taki ladny do sypialni ale kuzwa cena 1000zl to trochę za dużo;/
Asiowa tez sa fajne te fotele;)
-
iNso- ja kupiłam taki http://allegro.pl/nowoczesny-stylowy-fotel-uszak-tani-i5375185390.html wylicytowałam fajną cene. Fotel naprawde dobrej jakosci, duży wybór kolorów, a za doplatą można wybrać inną tkaninę. Dostawa w ciagu tygodnia.
justyna14 lubi tę wiadomość