Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moze w ciazowych spodnaich troche boczki mniej widoczne i jakos go tak podnosi, a w zwyklych tragedia;p wczoraj gadalm ze znajomym bo byl z cora 5 miesiecy, i mowie no ja tez bede miala 2 core a on oczy na wierzch mowi tak?? kiedy? bo nic nie widac
i taki moj wniosek : jednak czarny skutecznie wyszczupla
-
nick nieaktualnyHej Wam wszystkim! Kilka dni mnie tu nie było i tyyyyle do nadrobienia, rozpisałyście się!!
Weekend miałam jakiś taki rozlazły i nic mi się nie chciało, niedzielę całą przespałam, wstawałam tylko się wysiusiać i zjeść ewentualnie:P
A w poniedziałek trzy godziny sprzątałam łazienkę bo mi cały czas coś śmierdzi! jak zaczęłam szorować, to błysk jak nigdy:D
Odnośnie ślubu cywilnego i sukienki- ja kupowałam sukienkę zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży i była jasnoniebieska, przed kolano i bez rękawków. Nie przytyłam do ślubu zbyt dużo- był w maju, a ja ledwo się w niej dopięłamMieliśmy przyjęcie na 20 osób- od 16 do północy, z muzyką z laptopa i mieliśmy swoje głośniki. Baaardzo się udało, natomiast wesele planujemy razem z chrzcinami ale dopiero w 2017 roku
Tak Wam zazdroszczę że znacie płeć!
Ja mam połówkowe dopiero 11 sierpnia i modlę się żeby pokazała co tam ma;) Kupuję ciuszki neutralne, ale ciężko jest bo większość albo różowa, albo niebieska, albo autka, albo laleczkiDziś byłam w PEPCO i kupiłam na wyprzedażach body, śpioszki, kaftanik i termometr do mierzenia temperatury wody. za 7 rzeczy zapłaciłam 50zł, ale poszłam tam dlatego że były rozpinane po całości:) A ogólnie ciuszki będę kupować w ciucholandach, bo jak się poszpera to są naprawdę piękne, w ogóle nie zniszczone i za grosze:) Kupiłam ostatnio śpiworek za całe 4 złote! Uwielbiam takie zakupy!
Załamana jestem natomiast tym weselem w sierpniu. Rozglądam się za sukienką i w tych odcinanych pod biustem czuję sięokropnie, jak kula ziemska w worku na kartofle...
Mama ma sukienkę w czarno-białe paski, którą kiedyś kupiła ale jej nie założyła nigdy, bo schudła i jest za duża. Na mnie jest dobra, ale na brzuszek na luzie to jeszcze z centymetr mam, boję się że do 15go to mi brzuch wywali i zostanę bez sukienki na ostatnią chwilę. Idę w balerinkach, a jak będzie gorąco to zakładam sandałki na płaskim- nie chcę ryzykować w szpilkach. Nawet nie lubię, a chodzę kulawo;)
Ja bym chciała dziewczynkę, ale moja podświadomość każe mi kupować bardziej niebieskie niż różowe. W razie czego niebieskie założę dziewczynce, a na różowe chłopcu to już ciężko:P
Jakiś czas temu jadłam w kółko płatki Cini Mini's z mlekiem, teraz natomiast jadłabym w kółko chleb z serem żółtym, keczupem i ogórkiem kiszonym. A popijam kompotem bo tylko po nim nie mam zgagi
Wczoraj ugotowałam kaszę gryczaną z gulaszem z łopatki i pieczarek, do tego ogórek kiszony i buraki teściowej- pyyyycha!!
A jaki dziś sen miałam- śniło mi się że byłam w szpitalu i rodziłam, a przy porodzie nie było nikogo, każda rodząca była sama w pokoju. I urodziłam... odbytem! Potem przyszła moja mama i się pyta co tu tak śmierdzi, a ja powiedziałam że śmierdzi bo oprócz tego że urodziłam dziecko to urodziłam też kupę i leży w koszu na śmieci obok łóżka:P
Pijecie kawę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi zawsze z głowy ucieka zapytać lekarza o kawę, ale mam niskie ciśnienie to chyba nie szkodzi? Też piję jedną, w dodatku z mlekiem. Czasem pozwolę sobie na latte karmelowe z maka
Sen wyjątkowy, nie mogłam się powstrzymać ze śmiechu rano, dobrze że męża nie było:D -
nick nieaktualnyZieloneOliwki jak patrze nav twoj brzuszek to wygladasz mi na dziewczynke
U nas miesiac przed zajsciem w ciaze byla siostra mojego M z corka ktora zrobila siusiu na nasze lozko i szwagierka wtedy sie smiala ze niedlugo zajde w ciaze i bedzie chlopak bo taki wzorek sie zrobil teraz sie z tego smiejemy ale cos w tym jest
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia- haha, wróżba z siuśków?
Oj ja bym chciała, te różowe ciuszki i kokardki!!!nie mogłam się dziś napatrzeć
Ale z drugiej strony wiem że Mąż po cichutku marzy bardzo o synku... I wszyscy prócz mojej mamy mówią że wyglądam na chłopca, zobaczymy kto ma rację
Co będzie to będzie- byle zdrowe i byleśmy poznali płeć na połówkowym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 15:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo w sumie racja chlopczyka tez mozna ladnie kolorowo ubrac
Siostra mojego M dzwonila wczoraj i jak opowiadala co jej mala to sie niezle usmialam gryzie szczypie bije i juz zaczeli sie zastanawiac czy jej nie podmienili mw szpitalu bo po kim ona moze to miec haha lobuziara mala
-
a ja mialam czuja, ze bedzie druga dziewczynka, bo w pierwszej ciazy tez mialam takich brzuch dziwnie rosnacy i problemy z cera ;p tylko etraz nie odrzucilo mnie od kawy, ale przecuzcie mialam od poczatku i mowilam mojemu zobaczysz bedzie dziewczynka, to sie upieral, ze napoewno chlopak
no i przegral
-
A potem przed przedszkolem nie będziemy musiały rano czesac kucykow i słuchać że ona tego nie ubierze...! Wszystko ma swoje plusy dziewczynki
ja to się już mega cieszę na synka a naprawdę plakalam jak w sie o tym dowiedzialam, będzie drugi mężczyzna do kochania na legalu
KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny