Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ZieloneOliwki wrote:Powiedzcie, kupujecie wcześniej mleko, na wszelki wypadek? Zamierzam pokarmić trochę piersią jeśli będę mogła, ale zastanawiam się czy i jakie mleko kupić?
edit: ale nie ma co mleka na zapas kupować w hurtowych ilościach, bo może być tak, że dziecko nie będzie danego rodziaju chciało jeść i wtedy zostanie nam nie potrzebne. Także ja polecam mieć, ale jedno opakowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 16:11
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:hahah myslalam, ze tylko ja juz mam takie jazdy
pchelkaa a przypomnij mi dlaczego jestes w szpitalu?
Bo od czwartku strasznie goraczkowalam, (tydzien temu) badanie moczu wyszlo zle, bialko bakterie itp i w posiewie e.coli. Czyli caly czas to samo, miesiac temu tez lezalam z tego powodu ale dodatkowo nerki strasznie bolaly -
nick nieaktualny
-
Byłam dziś zapisać się do szkoły rodzenia-tzn. podpisać się wszystkie dokumenty, pierwsze zajęcia z mężem juz w następnym wtorek (nauka masażu mojego kręgosłupa dla męża) a na koniec sierpnia zaczynamy normalne zajęcia. Mam nadzieje że dużo się tam dowiemy.
kwiatakacji, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KASIAG24 wrote:ja nie kupuje bo z mala mialam tak, ze cycka nie chciala mi lapac ja plakalam razem z nia jak ja dalam na modyfikwoane miala takie kolki, ze myslalam ze zejde i jezdzilismy coiagle po lekarzach i skonczyla na tym z apteki takim oblesnym nie pamietam jak sie nazywalo, drogie i okropne w kazdym badz razie i dlatego mleka nie kupuje do przodu
wole nakupywac pampersow;p
Edit
Mialam tez zapisac sie do szkoly rodzenia i chyba jednak sobie daruje;) nie chce mi sie chodzic:p i jesienia nie bedzie mi sie chcialo zapewne:pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 16:50
-
Kochane jakie nosicie buty?
ja mam japonki z ccc
od wczoraj puchną mi nogi ;/ a od tych twardych podeszw bolą mnie pięty ;/
co sobie kupić żeby były wygodne?
a co do pampersów... nie rozglądałam się jeszcze
może któras wie czy to się opłaca?
http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki-pampers-newborn-2-5-kg-43-szt-i4799972544.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 16:53
-
iNso87 wrote:Kasia zapewne nutramigen,moja takie pila,bylo smierdzace i niedobre ale miala nietolerancjw bialka i dlatego a czy drogie? Hmm ja na recepte bralam od rodzinnej i placilam za puszke 11-13zl? Jakos tak.
Edit
Mialam tez zapisac sie do szkoly rodzenia i chyba jednak sobie daruje;) nie chce mi sie chodzic:p i jesienia nie bedzie mi sie chcialo zapewne:p
ooo wlasnie to mleko pila;] tak bo jak mialas recepte to mialas znizke a ja czesto kupywalam ta mala puszke bez recepty wiec placilismy 100% ale tylko po nim mala byla spokojna... -
ania14 wrote:Kochane jakie nosicie buty?
ja mam japonki z ccc
od wczoraj puchną mi nogi ;/ a od tych twardych podeszw bolą mnie pięty ;/
co sobie kupić żeby były wygodne?
a co do pampersów... nie rozglądałam się jeszcze
może któras wie czy to się opłaca?
http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki-pampers-newborn-2-5-kg-43-szt-i4799972544.htmlania14 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Kasia aha to ja nie wiedziałam,ze można je było kupować bez recepty..? zawsze jezdzilam po receptę 3 puszek ;p
Ania ja chodze tez w zwykłych japonkach z pepco(plastiki takie) albo w sandalach,ewentualnie w balerinkach ale tez nie nowych tylko swoich starych rozchlapakachjak gdzies dalej ide na spacer.
edit.
Nie zasne dziś w nocyjutro przyjezdza kuchnia i szafy,oczywiscie pewnie wszystkiego naraz nie zmontuje ale już się w końcu to konczy pomalu
i jeszcze jade do agata meble bo otwierają i już ze stronki wybrałam sobie zestaw mebli do salonu i na przedpokoj
)) tak się ciesze..mam nadzieje,ze na zywo tez dobrze wygladaja.. co do salonu to wybor ot bo niech będą,bo się zmieszczą...i wale to komody nie kupuje..jednak wole naroznik na wieksza sciane 250cm ..bo nic innego już mi nie wejdzie eh szkoda ale trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 17:05
-
Dziewczyny jak Wam te meble?
http://www.agatameble.pl/produkty/aranzacja/genetic
Troche zaluje bo mogę zmiescic tylko 3 rzeczy.. i to będzie rtv, polka nad nia i ta witryna wiszaca po prawej ehh.. ewentualnie jest jakas wieksza wiszaca za 649zl A chciałabym jeszcze mieć ta witrynę stojaca po lewej ale nic z tego.. eh:/
a to przedpokoj:
http://www.agatameble.pl/produkty/aranzacja/campus
Tez tylko 3 rzeczy,nie kupuje tej szafki dużej na buty po prawej co stoja na niej te kwiatki bo tez nie mam gdzie tego wsadzić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 17:27
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:Dziewczyny, któras miala problem po USG, że nie było widać żołądka... nie wiem czy pominelam czy co, ale co się potem okazało? wszystko ok?
-
Inso mi się podobaja meble.
Ania14 Ja tak trochę patrzyła pieluszki i będę przez Neta kupowała na allegro, no chyba że jakąś duza promocja w sklepach będzie. Jak sobie wyliczałam, to te z allegro za sztukę pampersa wychodzi tyle co za biedronkowe dada ( chyba że coś źle policzylam )