Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
rewelka wrote:Tak właśnie oglądałam, genialny
Kasia, cały jest bardzo fajny
Ja jakoś nie przepadam za Pepeco zawsze mi się wydaje, że tam to do pierwszego prania
cos w tym jest, ja kupuje wiekszosc ubran w pepcko corce to czesc sie kurczy albo mechaci, ze swterka nam szybko kwiatek odpadl, ale sa tanie i ladne;p -
Eve_84 wrote:A ja kupiłam 4 zestawy ciuszków, bo tak nie mogłam sie doczekać zeby cos mieć dla Maluszka. A teraz troche żałuje bo od koleżanek dostaje rożne rzeczy, w tym ciuchy
wiec poki co dałam sobie zakaz zakupów. Rozglądam sie za wózkiem i łóżeczkiem bo to napewno bede musiała kupić. A po pieluchy i inne drobiazgi pojadę pewnie do hurtowni, która jest niedaleko mnie.
Jakie opinie słyszałyście o Camarelo Carera?
Też się nastawiałam na Camarello- ale poszperałam wczoraj w necie i były bardzo złe opinie na temat jakości i wytrzymałości wózka, nie wiem jak w carrera ale sevilla i jeszcze jeden model mają podobno spacerówki nie do używania... -
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:cos w tym jest, ja kupuje wiekszosc ubran w pepcko corce to czesc sie kurczy albo mechaci, ze swterka nam szybko kwiatek odpadl, ale sa tanie i ladne;p
-
Ja mam w domu 4 koce z pepco-n mimo kilkukrotnego prania są jak w dniu zakupu i rzeczywiscie na jest fajna, ale koce duże, dla dorosłego- nie wiem jak się sprawdzą dla malucha.
Co do ciuchów to sie nie wypowiem bo z pepco tylko mój Maz ma 2 pary krótkich spodenek póki co wszystko z nimi ok, ale on też nigdy nie narzeka:). -
nick nieaktualnyDziewczyny! ale mi waga skoczyła! w ostatnim tygodniu ważyłam się i przytyłam w ciąży tylko 1 kg, ale dziś wchodzę na wagę a tam dodatkowe 1,5 kg. W ciągu tygodnia zdobyłam 1,5 kg. Czyli w ciągu 20 tygodni ciąży przytyłam 2,5 kg
jeszcze nigdy nie ważyłam więcej niż 48 kg
alicja_, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie
. Dostalam skierowanie na test z glukozy
A poza tym wszystko dobrze sie rozwija, plec sie nie zmienila :p malutka jest wstydzioszka, bo wlaczyl nam w 3D i zaslonila cala twarz raczkami
Wazy 360 gram a serduszko bije 157 na minute
Nadulka, Madzia890722, iNso87, Karola1990, pati_zuzia, alicja_, Madzisek, Marik, MeGi2986 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Ja od rana bylam u Tesciowej z Malzem i Laura i niedawno wrocilam,Mama moja zrobila pyszne naleśniki to ledwo dwa wcisnelam z twarogiem
polalam je jeszcze jogurtem brzoskwiniowym mhmm pychota,a kiedyś nie przepadałam za naleśnikami
Rewelka nie pamiętam wlasnie..ale wydaje mi się,ze na początku dużo ubranek odrzuciłam,nakladalam jakies male ale szybko po 2 tyg zmienila rozmiar i pewnie na 62ale nie dam se reki uciac..
Kasia ja horrorow nie oglądam w ciążyMoja Mama mi zabronila ogladac jakiś "dziwakow" i gapic się na samych ladnych ludzi:PP
-
Odnośnie gapienia się na samych ładnych ludzi, to tak mężowi tłumaczę, jak zobaczę jakiegoś przystojniaka
to tak zapobiegawczo, żeby nasz synek (oby) był przystojny
Poziomka super że wszystko dobrze
Madzia toś Ty spasiona mocno, a ile masz wzrostu?
Andzka niestety się nie znam, więc nie pomogę.
Może się przejdę do pepco popatrzę co jest.iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia ja też tak miałam z wagą - do 17 tyg 3.5 kg na minusie a teraz jestem już kilogram na plusie czyli razem 4.5 czyli kilogram na tydzień - nadrabiam straty . Tak samo z brzuszkiem do 17 tyg jak wzdęcie a teraz rośnie z dnia na dzień. Czytałam na jakiejś stronce , że właśnie największy skok wagowy jest między 18 a 24 tyg .
A to nasz brzuszek w 21t2dniu:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/854daae53ed3.jpg
Myszata daj znać co Ci powiedzieli o tych torbielkach, bo my też z torbielkami.Nadulka, Suerte, alicja_, Madzia890722, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ańdźka wrote:Kochane, co myślicie o tych wynikach w 18t5d ciąży:
TSH 2,92
FT4 1,23
FT3 4,80
Wizytę mam w sobotę i trochę się martwię, bo TSH jest za wysokie, ale niby FT4 raczej w normie, a to ono jest podobno w ciąży najważniejsze -
Suerte wrote:Dziewczyny, któras miala problem po USG, że nie było widać żołądka... nie wiem czy pominelam czy co, ale co się potem okazało? wszystko ok?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja nie kupuje bo z mala mialam tak, ze cycka nie chciala mi lapac ja plakalam razem z nia jak ja dalam na modyfikwoane miala takie kolki, ze myslalam ze zejde i jezdzilismy coiagle po lekarzach i skonczyla na tym z apteki takim oblesnym nie pamietam jak sie nazywalo, drogie i okropne w kazdym badz razie i dlatego mleka nie kupuje do przodu
wole nakupywac pampersow;p
-
Asiowa wrote:Też się nastawiałam na Camarello- ale poszperałam wczoraj w necie i były bardzo złe opinie na temat jakości i wytrzymałości wózka, nie wiem jak w carrera ale sevilla i jeszcze jeden model mają podobno spacerówki nie do używania...7w3d 💔