Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do jedzenia- ja przez pierwsze trzy miesiące chłonęłam wszystko jak odkurzacz i to taki dobrej firmy
A teraz jem średnio co dwie godziny jak patrzę, ale z tego względu że jak czuję nawet lekki głód to muszę zjeść bo zaraz mam odruch wymiotny, niedobrze mi i słabo się robi. U mnie w ruch idą cały czas ogórki kiszone, ale też często mam chęć na śmieciowe jedzenie, najchętniej z maka. Cały czas sobie powtarzam że nie mogę jeść takich rzeczy, bo w końcu dzidzia się frytką urodzi:Dpati_zuzia, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKciuki zacisniete za wszystkie wizyty
ja jeszcze w lozku
maz dzisiaj wolne I spi jeszcze,zawsze czekam na ten jeden dzien z utesknieniem,on tez ale chyba bardziej na to,ze moze pospac
synek tez spi bo wczoraj szalal z tata do prawie 10 I jakby sie go nie polozylo to jeszcze by szponcil
ale pewnie zaraz wstanie bo jak do tej pory najdluzej spal do 9.30 I to po podrozy nocnej. Jak chlopaki wstana pewnie pojedziemy na jakies zakupy, u nas letnie wyprzedarze teraz I mozna duzo rzeczy e bardzo fajnych cenach kupic
mysle,ze maz nie bedzie az tak optymistycznie nastawiony do tego
wysle go z malym do parku
musze Gabrysiowi spiworek kupic bo ze swoich juz prawie wyrosl. Wlasnie polecam spiworki. Moj synek od samego poczatku spi w takim I nie musze sie przejmowac czy sie rozkopie I mu zimno itp. Wygoda duza
-
nick nieaktualnyZielone Oliwki haha frytka... ale rozumiem Cie bardzo, jak bylam teraz w Pl to pierwszego dnia posxlam na hamburgera bo tak mi sie marzyl taki polski hamburger
ale na szczescie powstrzymalam sie od jedzenia codziennie
bo chyba wrocilabym jeszcze z dwa razy wieksza
zawsze jak jestem w Pl to chodzimy I sie objadamy jakimis takimi "specjalami"
teraz dopiero pewnie gdzies kwiecien maj tyle czekania jeszcze. Chyba ze sie wybiore jeszcze wrzesien pazdziernik,ale narazie nie mysle o tym.
-
nick nieaktualnyKasia ja tak samo, ale wpadlam na to dopiero jak o tym napisalas!
dziewczyny a ja czekalam na wizyte polowkowa 3 tyg, i nadeszla ta chwila ze to juz jutro... No ALE, leze w tym szpitalu wiec wizyte bede musiala przelozyc
ciekawe na kiedy
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:zieloneolwiki Twoj nicvk sprawia, ze mam ochote na salatke z oliwkami serem feta !!
KASIAG24, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:Ja wolę czarne, świetnie smakują pomidory, czarne oliwki, czosnek przeciśnięty przez praskę i sos vinaigrette:) żeby było więcej to dodaję sałatę lodową i wychodzi cała micha, pyyycha!
robie tak samoi!! tylko daje czesciej zielone oliwki';p czasami daje tez ogorka i sos grecki, pychotka!! chyba sobie zafunduje ten rarytasik dzisiaj wieczorem;pZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:robie tak samoi!! tylko daje czesciej zielone oliwki';p czasami daje tez ogorka i sos grecki, pychotka!! chyba sobie zafunduje ten rarytasik dzisiaj wieczorem;p
Tylko że po takiej sałatce męczą mnie wzdęcia okropne
moja koleżanka rodziła z tydzień temu- tydzień po terminie, 14 godzin rodziła ale się nie udało i dopiero po tych 14stu ledwo żyjącą, z pełnym rozwarciem zabrali ją na cesarkę... -
jej to tak jak moja kolezanka teraz rodzila od niedzieli, mial skurcze od pocztaku tylko rozwracie nie szlo, a we wtorek kiedy miala juz ropzwarcie pewlne okazalo sie, ze maly podczas skurczy obwija sie pepowina i spada puls i tez zrobili jej cesarke na koniec;/ chyba najgorsza z opcji to jka dwa porody//
-
rewelka wrote:Ja tylko za jedną Oliwką przepadam i jest to moja chrześnica
Dziewczyny macie już jakieś wybrane sklepy/sprzedawców gdzie będziecie wyprawkę kupowały? Ogólnie planujecie raczej przez neta czy stacjonarnie?
ja to kupuje jak poipadnie, ;p w sumie tak chaotycznie na razie to robienie mam strategi poprostu kupuje co sobie przypomne i widze, ze akurat bedzie potrzebne
-
nick nieaktualnyWitam przyszłe mamusie
zapraszam do obejrzenia super jakościowo wykonanych akcesorii dla maluchów:) mój maluszek użytkuje tego typu rzeczy inna prawdę się sprawdzają.
Rzeczy szyje moja mama. Wykonanie profesjonalne. Zapraszam i pozdrawiam. Życzę spokojnych ciąż
Komplet kocyk i podusia
http://olx.pl/i2/oferta/komplet-poduszka-kocyk-minky-CID88-IDb0367.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162551607&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
Kura i podusia
http://olx.pl/i2/oferta/komplet-kura-podusia-CID88-IDb03KJ.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162554125&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
Komplet dla dziewczynki
http://olx.pl/i2/oferta/idelany-komplet-dla-dziewczynki-minky-CID88-IDb04Fh.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=162557631&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details