X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Zuzia pięknie wygladasz kurde czy tylko ja tu nie wygladam jakbym byla w ciąży ???

No gadamy cały czas z mężem i chyba będzie trza zmienić to mojhe autko ale najpierw trzeba spróbować sprzedać obecne :)

pati_zuzia lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik jeszcze dwa tyg.temu nie bylo widac prawie nic,no chyba ze sie najadlam ;)

• Kika428 Ekspertka

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po mnie tez wcale Nie widac ze jestem w ciazy mam Bardzo maly brzuch :) ale dla mnie lapiej bo jeszcze przedemna wesele I wakacje :) aktualnie mam 19 tydzien ruchy czuje od konca 16 pomimo ze to pierwsza ciaza moze dlatego ze jestem dosc szczupła. Na poczatku lekkie a teraz bardzo wyraźne mocne kopniaki i widzę przez brzuch jak sie rusza :) ale nie wiem czy macie tak samo dla mnie nie jest to czasami zbyt przyjemne :/ wczoraj strasznie bolal mnie brzuch mysle ze sie rozciąga ale w nocy tak wymiotowałam i miałam biegunkę ze nie poszłam dzisiaj do pracy :/ a ruchy dziecka jeszcze bardziej nasilają moje wymioty a dzisiaj jest dziecko bardzo aktywne :) za tydzien w Polsce robie usg 3d i dowiem sie co sie tam u mnie chowa i pomimo ze liczę na dziewczynkę wydaje mi sie ze to mały Maksiu :)

pati_zuzia, Pchelkaa lubią tę wiadomość

Maksymilian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika428 wrote:
    Po mnie tez wcale Nie widac ze jestem w ciazy mam Bardzo maly brzuch :) ale dla mnie lapiej bo jeszcze przedemna wesele I wakacje :) aktualnie mam 19 tydzien ruchy czuje od konca 16 pomimo ze to pierwsza ciaza moze dlatego ze jestem dosc szczupła. Na poczatku lekkie a teraz bardzo wyraźne mocne kopniaki i widzę przez brzuch jak sie rusza :) ale nie wiem czy macie tak samo dla mnie nie jest to czasami zbyt przyjemne :/ wczoraj strasznie bolal mnie brzuch mysle ze sie rozciąga ale w nocy tak wymiotowałam i miałam biegunkę ze nie poszłam dzisiaj do pracy :/ a ruchy dziecka jeszcze bardziej nasilają moje wymioty a dzisiaj jest dziecko bardzo aktywne :) za tydzien w Polsce robie usg 3d i dowiem sie co sie tam u mnie chowa i pomimo ze liczę na dziewczynkę wydaje mi sie ze to mały Maksiu :)
    u mnie tez jest MAksiu :D

Kika428 lubi tę wiadomość

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:05

pati_zuzia, Kika428 lubią tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu madziu wszystkiego najlepszego! U mnie jeszcze masz urodziny przez poltorej godziny:D

Madzia890722 lubi tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) my mieliśmy dzis połówkowe :) wszystko idealnie :)pani doktor chwaliła nosek, mówiła, że bardzo zgrabny :D pisałam ostatnio, ze w 18 tygodniu mały ważył 340 gram- coś mi się pomieszało! wtedy ważył 240! a teraz ma 364 gramy ;) strasznie ruchliwy był, pokazał nam się z każdego profilu ;) pomęczyła go trochę lekarka, poszturchała i mamy zdjęcie z każdej strony ;) nawet zdjecie siusiorka ;) już dostaliśmy na piśmie, ze to chlopak i powiedziała, że już na 100 % więc czekamy na Antosia :)

pati_zuzia, MeGi2986, Nadulka, kwiatakacji, kierzynka, iNso87, justyna14, Madzisek, ZieloneOliwki, bella88, Karola1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    I u mnie też będzie Maksiu:) jutro prenatalne usg 2 trymestru. Myslicie że lekarz będzie mnie też badał ginekologicznie ? Nie wiem jak mam się ubrać...

Nie powinien Cię badać ;) sprawdzają tylko maluszka :)

Karola1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    I u mnie też będzie Maksiu:) jutro prenatalne usg 2 trymestru. Myslicie że lekarz będzie mnie też badał ginekologicznie ? Nie wiem jak mam się ubrać...

Mnie na kazdej wizycie bada gonekologicznie. Ale w gabinecie jest lazienka dla pacjentek gdzie mozna sie podmyc, sa tez takie jednorazowe spodniczkini kapcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :-)
    Madziu super, że maluszek piękny i zdrowy :-)
    My dzisiaj wyjeżdżamy troszkę do rodziny. Głównie do mojej cioci na wieś :-)
    Nie wiem kiedy wrócimy ale pewnie w niedzielę.

Życzę Wam samych udanych, pozytywnych wizyt i do zobaczenia w przyszłym tygodniu :-*

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk ja jezdze obecnie Renault Laguna a Malz Oplem Omega w kombi ale planujemy po remoncie dozbierac troszke kasy i sprzedac Omege bo za duzo pali i kupic Kia Ceed :D w kombi normalnie zakochalam sie w tym aucie:D jest cudowne i do tego cena nie jest az taka zla bo za deko ponad 20tys mozna znalesc fajny rocznik w granicach 2007-2011,a najsmieszniejsze jest to,ze dealer daje 7letnia gwarancje i czasem na gwarancji mozna jeszcze go kupic;)

U mnie siostra co ma Malego tez ostatnio zmienila auto,sama jezdzi bmw,a Malz jej sprzedal audi a4 na Hyundaia Sonate,tez bardzo fajny i dosc duuze autko,zdaje sie to te modele po 2005-2006 juz robione te ladniejsze :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne.

Flakonik Kate co u Was,co sie nie odzywacie?

Flakonik mozesz mi na 1 stronie dopisac Lena ;p poki co:)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso jak Ci się Laura urodziła 59 cm to dobre były ubranka na 56 cm?

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje pozytywnych wizyt, Madziu fajny prezencik urodzinowy mialas ;-) Pchełka udanego wyjazdu :-)

Puli bylas na tej dodatkowej wizycie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:06

Madzia890722 lubi tę wiadomość

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wczorajszym słowotoku poranek wyjątkowo cichy:)

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, dzisiaj wkoncu ide na to prenatalne, ale mi sie czas dluzyl... i to w ogromnym stresie. ide z pozytywnym nastawieniem, musi byc wszystko dobrze ;)

A dzisiaj wiecej dziewczyn ma wizyty, wiec zycze powodzenia i milego dnia :* dajcie znac po.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:53

Nadulka, Madzisek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszata trzymam mocno kciuki za zdrowego dzieciaczka :-* daj znac po wizycie, reszta dziewczyn tez oczywiscie, dajcie znac ktora ma wizyte, bedziemy trzymaly kciuki :-) :-)

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:43

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczynki, musze się poskarżyć, ze dzisiaj brzuch mnie boli... Od rana jakoś tak całkiem nie przyjemnie, kłuje mnie co jakiś czas w środku, macica też dokucza:(

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia na wizytach dziewczyny!! :-)

a ja w koncu sie zwleklam troche wczesniej z lozka i pojechalam zrobic badania, teraz nasiusialam zgodnie z insytrukcja, ciekawa jestem jak wyjda te badania ;-) wizyte mam dopiero 6 sierpnia, mam nadzieje, ze szybko zleci :-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
‹‹ 711 712 713 714 715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ