Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati Zuzia pięknie wygladasz kurde czy tylko ja tu nie wygladam jakbym byla w ciąży ???
No gadamy cały czas z mężem i chyba będzie trza zmienić to mojhe autko ale najpierw trzeba spróbować sprzedać obecnepati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po mnie tez wcale Nie widac ze jestem w ciazy mam Bardzo maly brzuch
ale dla mnie lapiej bo jeszcze przedemna wesele I wakacje
aktualnie mam 19 tydzien ruchy czuje od konca 16 pomimo ze to pierwsza ciaza moze dlatego ze jestem dosc szczupła. Na poczatku lekkie a teraz bardzo wyraźne mocne kopniaki i widzę przez brzuch jak sie rusza
ale nie wiem czy macie tak samo dla mnie nie jest to czasami zbyt przyjemne
wczoraj strasznie bolal mnie brzuch mysle ze sie rozciąga ale w nocy tak wymiotowałam i miałam biegunkę ze nie poszłam dzisiaj do pracy
a ruchy dziecka jeszcze bardziej nasilają moje wymioty a dzisiaj jest dziecko bardzo aktywne
za tydzien w Polsce robie usg 3d i dowiem sie co sie tam u mnie chowa i pomimo ze liczę na dziewczynkę wydaje mi sie ze to mały Maksiu
pati_zuzia, Pchelkaa lubią tę wiadomość
Maksymilian
-
nick nieaktualnyKika428 wrote:Po mnie tez wcale Nie widac ze jestem w ciazy mam Bardzo maly brzuch
ale dla mnie lapiej bo jeszcze przedemna wesele I wakacje
aktualnie mam 19 tydzien ruchy czuje od konca 16 pomimo ze to pierwsza ciaza moze dlatego ze jestem dosc szczupła. Na poczatku lekkie a teraz bardzo wyraźne mocne kopniaki i widzę przez brzuch jak sie rusza
ale nie wiem czy macie tak samo dla mnie nie jest to czasami zbyt przyjemne
wczoraj strasznie bolal mnie brzuch mysle ze sie rozciąga ale w nocy tak wymiotowałam i miałam biegunkę ze nie poszłam dzisiaj do pracy
a ruchy dziecka jeszcze bardziej nasilają moje wymioty a dzisiaj jest dziecko bardzo aktywne
za tydzien w Polsce robie usg 3d i dowiem sie co sie tam u mnie chowa i pomimo ze liczę na dziewczynkę wydaje mi sie ze to mały Maksiu
Kika428 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
my mieliśmy dzis połówkowe
wszystko idealnie :)pani doktor chwaliła nosek, mówiła, że bardzo zgrabny
pisałam ostatnio, ze w 18 tygodniu mały ważył 340 gram- coś mi się pomieszało! wtedy ważył 240! a teraz ma 364 gramy
strasznie ruchliwy był, pokazał nam się z każdego profilu
pomęczyła go trochę lekarka, poszturchała i mamy zdjęcie z każdej strony
nawet zdjecie siusiorka
już dostaliśmy na piśmie, ze to chlopak i powiedziała, że już na 100 % więc czekamy na Antosia
pati_zuzia, MeGi2986, Nadulka, kwiatakacji, kierzynka, iNso87, justyna14, Madzisek, ZieloneOliwki, bella88, Karola1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTinusia wrote:I u mnie też będzie Maksiu:) jutro prenatalne usg 2 trymestru. Myslicie że lekarz będzie mnie też badał ginekologicznie ? Nie wiem jak mam się ubrać...
Mnie na kazdej wizycie bada gonekologicznie. Ale w gabinecie jest lazienka dla pacjentek gdzie mozna sie podmyc, sa tez takie jednorazowe spodniczkini kapcie. -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Madziu super, że maluszek piękny i zdrowy
My dzisiaj wyjeżdżamy troszkę do rodziny. Głównie do mojej cioci na wieś
Nie wiem kiedy wrócimy ale pewnie w niedzielę.
Życzę Wam samych udanych, pozytywnych wizyt i do zobaczenia w przyszłym tygodniu :-* -
Acikk ja jezdze obecnie Renault Laguna a Malz Oplem Omega w kombi ale planujemy po remoncie dozbierac troszke kasy i sprzedac Omege bo za duzo pali i kupic Kia Ceed
w kombi normalnie zakochalam sie w tym aucie:D jest cudowne i do tego cena nie jest az taka zla bo za deko ponad 20tys mozna znalesc fajny rocznik w granicach 2007-2011,a najsmieszniejsze jest to,ze dealer daje 7letnia gwarancje i czasem na gwarancji mozna jeszcze go kupic;)
U mnie siostra co ma Malego tez ostatnio zmienila auto,sama jezdzi bmw,a Malz jej sprzedal audi a4 na Hyundaia Sonate,tez bardzo fajny i dosc duuze autko,zdaje sie to te modele po 2005-2006 juz robione te ladniejsze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, dzisiaj wkoncu ide na to prenatalne, ale mi sie czas dluzyl... i to w ogromnym stresie. ide z pozytywnym nastawieniem, musi byc wszystko dobrze
A dzisiaj wiecej dziewczyn ma wizyty, wiec zycze powodzenia i milego dnia :* dajcie znac po.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:53
Nadulka, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
powodzenia na wizytach dziewczyny!!
a ja w koncu sie zwleklam troche wczesniej z lozka i pojechalam zrobic badania, teraz nasiusialam zgodnie z insytrukcja, ciekawa jestem jak wyjda te badaniawizyte mam dopiero 6 sierpnia, mam nadzieje, ze szybko zleci