Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta0912 wrote:Ja biorę femibion Natal 2 Plus. W aptece stacjonarnej kosztował mnie (o zgrozo
) 65zł. Ostatnio zamówiłam przez ceneo w jakiejś internetowej aptece i za całość wraz z przesyłką zapłaciłam około 35zł
Dziś byłam w biedronce i jednak się skusiłam na kolderke i podusie bo byly po 35zl i wzielam kocyk i pielszki tetrowe i flanelowe i jestem zadowolona!
-
Acikk - bardzo dziękuję za odpowiedź. Nie wykorzystałam ani jednego dnia, mój mąż
także nie. Powiedz mi jeszcze jak po tych 60 dniach pójde na swoje L4 ( płatne przez
pracodawcę), a potem załóżmy po 30 dniach na macierzyńskie, to czy ZUS będzie miał jakieś wątpliwości co do wypłaty macierzyńskiego? Nie pytaj dlaczego pytam, po
prostu taka sytuacjaMam nadzieję, że dobrze wyjaśniłam o co mi chodzi
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
ja tez juz wstaje, bo na badanie krwi i moczu sie wybieram, u nas tez masakra od samego rana, ale pocieszam sie, ze juz nie musze wracac do mojej "hell's kitchen" haha, bo przez ostatnie dni bylo naprawde ciezko... L4 i bedzie troche lzej, z drugiej strony ten glupi remont... byle do wrzesnia...
-
Acikk wrote:Inso pochwal się co to kupilas za bryke
ja moje właśnie dziś sprzedalam
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Hello hej ho!
Noc mnie wymęczyła, każdy sen, z którego się budziłam był z domieszką stresu, albo się darłam na mojego a ten mnie bił po brzuchu, albo jeździłam tirem i nie mogłam nim hamować...Coraz bardziej popierdzielone sny, gdzie budzę się zlana potem...
No proszę, KiaTez mi się podoba. Tym bardziej w kombi więc wlezie wózek. My narazie nie wiemy co kupimy, a mój dostał służbowe więc dwóch prywatnych nie bardzo mi na rękę utrzymywać, i albo sprzedamy prywatne a za to kupimy jeden, albo zostawię sobie jeden i uzbieramy na coś wypasionego.
A na dworze znowu żar, wyszłam do sklepu przed chwilą i czuję się jak wampir, który wyszedł na słońce...a dzisiaj czekają mnie porządkiNie wiem jak dam rade... Pewnie będę cały dzień sprzątać z przerwami.
-
Ja wczoraj miałam naprawdę ciężkie popołudnie. Najpierw po pracy ped do domu, aby jeszcze coś poremontowo ogarnąć zanim przyjdzie dziewczyna na korki, potem godzina zajęć. Dokładnie w momencie gdy dziewuszka wychodziła przyjechał brat, którego prosiłam o pomoc przy chorych baranach. Z baranami 2 godziny roboty. Wyjazd do rodziców i ogarnięcie ich sypialni po niespodziankowym malowaniu, które wykonaliśmy dzień wcześniej- oczywiście tez wszystko na szybciocha bo własnie wracali z nad morza. Wieczorem tak mnie w krzyży łupało, że położyłam sie plackiem na podłodze i nie miałam zamiaru wstawać... Och, oby dzisiaj było spokojniej!
rewelka lubi tę wiadomość
-
Madzisek wrote:Kika u mnie też są nereczki powiększone ale nie tak jak u ciebie (5,6 mm i 6,4 mm) lekarz mówił mi że norma jest do 5 mm. Narazie mamy obserwować cy dalej się nie popowiększają. A mówili ci coś czy pęcherz jest w normie czy też duży?Maksymilian
-
No kia ceed ładna ladna a która, ta pierwszą czy ta najnowsza? Pytam z ciekawości
moja koleżanką też kupiła ta KIE kombi jak się mała urodziła ale ona ta najnowsza -niezła bryka
My niestety nie możemy sobie pozwolić na jakieś szaleństwa w kwestii auta no bo wiadomo - kasakredyt dzidzia w drdodze...
Więc wybralismy Opel astra 3 ma przystępne ceny i duży bagażnik jak na nie-kombi bo ja baaaardzo nie chce kombichoć wiem że byłoby praktyczniejszy ale to może jak będziemy mieć drugie dzidzi to auto męża wymieniny na kombi
Masakra z tymi upalami jest 10 a u mnie od strony zachodu już prawie 30 stopni... Więc oszczedzamy się na maksa -
Kika428 wrote:No wlasnie ta roznica mnie martwi No jest duża, jakby była mniejsza byłabym o wiele spokojniejsza o pęcherzu raczej nic złego nie wspominała,/ jesli chodzi o łożysko i jego przemieszczanie sie to niemożliwe zeby z tylnej ściany w ciagu 4 dni przemieściło sie na przednia mysle ze ktos sie pomylił..
Kika428 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:najlepiej odciągać po karmieniu bo wtedy poprawiasz sobie laktację i to mleczko możesz zamrozić albo zostawić na później.
Nie macie takiego wrazenia ,ze czas zaczal szybciej leciec .Na poczatku mi sie dluzylo a teraz juz dobilam do 6 miesiaca i niedlugo zaczniemy liczyc czas do porodu.
-
Kupilismy ta z 2007 roku,chcielismy z 2011 w podobnej cenie ale jak zadzw do tego komisu to jakos dla mnie dziwnie to brzmiało,ze trochę otarć ma..i se ja darowaliśmy bo pomyśleliśmy,ze jak cena taka sama to może tam nie otarcia tylko cala lakierka do poprawienia...
Ja wlasnie wrocilam do domu,bylam w Urzedzie ja przerejestrować,i kuzwa nasiedzialam się w kolejce i potem w okienku już myslalam,ze zemdleje..okazało się,ze jedna strona tłumaczenia dowodu rejestracyjnego jest ok a druga jakby nie od tego auta.. masakra,pedem do faceta co nam sprzedal i dobrze,ze okazało się,ze zle spiete były kartki z innym autem.. dobrze,ze koles na miejscu jest w sensie z mego miast:P i na urlop idzie od niedzieli
Teraz jem i zabieram siostrę na wielkie sprzątanie w moim mieszkaniu.. nie wiem od czego zacząć jak tam i tak jeszcze trzeba trochę robic..eh
Dzis gaz jeszcz przyjezdzaja po 20 tam nam zalozyc,ot pore se znaleźli:P
Ale będzie skwarka w mieszkaniu.. -
Acikk wrote:No kia ceed ładna ladna a która, ta pierwszą czy ta najnowsza? Pytam z ciekawości
moja koleżanką też kupiła ta KIE kombi jak się mała urodziła ale ona ta najnowsza -niezła bryka
My niestety nie możemy sobie pozwolić na jakieś szaleństwa w kwestii auta no bo wiadomo - kasakredyt dzidzia w drdodze...
Więc wybralismy Opel astra 3 ma przystępne ceny i duży bagażnik jak na nie-kombi bo ja baaaardzo nie chce kombichoć wiem że byłoby praktyczniejszy ale to może jak będziemy mieć drugie dzidzi to auto męża wymieniny na kombi
Masakra z tymi upalami jest 10 a u mnie od strony zachodu już prawie 30 stopni... Więc oszczedzamy się na maksai będziemy rodzina kijanek
-
Hehe noo evka u mnie jeszcze jest 25 stopni w domu ale to dlatego że wiedzę w salonie który jest na zachód wiec jeszcze parę godzin i będzie tu 28... Też mocno myślałam w co sie tu ubrać
dzisiaj nigdzie się z domu nie ruszam chyba że po zmroku
a ma być jeszcze gorzej i tak do końca przyszłego tygodnia
masakra jakąś
-
Madzisek wrote:Mi lekarz mówił że obserwujemy tylko bo pęcherz jest mały a to dobry znak. Tylko że u mnie ta obserwacja jest na każdej wizycie (teraz chciał mi ją zrobić dlatego za trzy tygodnie) niewiem czy wytrzymała bym do 34 tygodnia.
Mi wlasnie nic nie wspomniała o podcherzu, w pazdzierniku na poczatku lece jeszcze do polski to to zbadam a teraz lece dł siostry do Włoch ona ma znajomego lekarza ginekologa jeden z lepszych tam w ich regionie wiec jak co mam nadzieje ze moge mi by załatwiła zeby on na to popatrzył bo ciagle o tym mysle a tu tez mi nic nie wytłumaczyli nicMaksymilian