Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też właśnie mojemu wydałam prikaz kupienia maści Maltan w aptece jak będzie z pracy jechał. Nie zaszkodzi a może pomoże, żeby nie pękały brodawki.
Musze zamówić też Elancyl 150 ml na rozstępy bo kończy mi się opakowanie - starczyło mi na 3 miesiące codziennego smarowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 15:06
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Ja też rodziłam w święta
i opiekę miałam super
położne bardzo miłe i pomocne
wszystko zależy na kogo sie trafi
Zgadzam się. Położna była super, powiedziała, że jak będę jej słuchać to potrwa to pół godziny i tak było. I akurat miał też dyżur prowadzący moją ciążę☺ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:O matko u mnie na termometrze w cieniu już 39 stopni
w domu 26 więc i tak wypas, właśnie na smazylam sterte nalesnikow i myślałam że padne przy tej płycie
część z białym serkiem a reszta z dzemorem może któras ma ochote
?
I zjadłam cały duży jogurt. Przez Ciebie;-) -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Zgadzam się. Położna była super, powiedziała, że jak będę jej słuchać to potrwa to pół godziny i tak było. I akurat miał też dyżur prowadzący moją ciążę☺
Wychodzi na to, że trzeba mieć szczęście i trafić na fajnych ludzi.
Ogólnie nie mam pecha co do ludzi, więc jestem dobrej myśliZresztą jeszcze mi trochę czasu zostało
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:O matko u mnie na termometrze w cieniu już 39 stopni
w domu 26 więc i tak wypas, właśnie na smazylam sterte nalesnikow i myślałam że padne przy tej płycie
część z białym serkiem a reszta z dzemorem może któras ma ochote
?
PysznościTutaj na tym forum powinno być zabronione pisanie o jedzeniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNapisałam elaborat i mi się usunął!!! no nic, muszę jeszcze raz...
Też tak źle znosicie upały? ja mam w domu 31 stopni i umieram!
Naleśniki? nigdy nie przepadałam, ale teraz bym zjadła!!
Ostatnio był tutaj temat twardniejącego brzucha... cieszyłam się, że mnie to nie dotyczy, ale tego samego dnia mi stwardniał na 6 godzin... nospa nie pomogła.. później przez dwa dni mi sie napinał i wczoraj poszłam na IP. Zrobili mi ktg i nie wykazało żadnych skurczy. Szyjka długa, twarda,zamknięta. Z dzieckiem wszystko dobrze. To z czego to się robi? Podejrzewam pęcherz, bo już drugi raz mi tam zwrócili uwagę, że mam peny pęcherz a dopiero co sikalam... i faktycznie cały czas czuję, że mam pełny a nie umiem wszystkiego wysikac. I dzis np byłam w ubikacji, wysikałam, po czym po minucie znowu szłam i wysikałam taką sama ilość... ale nigdy nie mam uczucia, że wysikałam wszystko, tylko zawsze czuję , że jest pełny... ma któraś z Was tak?
Stresuje mnie ten twardy brzuch, ale nic się przy nim złego nie dzieje, szyjka się nie skraca, więc już nie wiem czy taka moja uroda i po prostu tak mam, czy coś jest nie tak... -
a ja właśnie wcinam lody grycan czekoladowe
uwielbiam je !!
pisałyście o promocjach z biedronki, dopiero dzisiaj widziałam gazetke na fb, wybraliśmy się z mężem na małe zakupy
kubpiliśmy tą pościel z podusia 2x 5 pak bodów 74 i 86
i pieluchy mini te od 3 kg 2 opakowania
głowa mnie od samego rana boliwziełam apap na chwile przeszło ale znów zaczyna
-
nick nieaktualnyania14 wrote:a ja właśnie wcinam lody grycan czekoladowe
uwielbiam je !!
pisałyście o promocjach z biedronki, dopiero dzisiaj widziałam gazetke na fb, wybraliśmy się z mężem na małe zakupy
kubpiliśmy tą pościel z podusia 2x 5 pak bodów 74 i 86
i pieluchy mini te od 3 kg 2 opakowania
głowa mnie od samego rana boliwziełam apap na chwile przeszło ale znów zaczyna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wróciłam z pracy,leze plackiem na łóżku i chłodze się przy klimatyzacji
ale ktoś kiedyś był mądry, że ją wymyślił
Mmmmm Acikk naleśniczki pyszności, ja też mam w planach na weekend zrobić
Madzia mi też twardnieje brzuch, ale tak samo szyjka długa, zamknięta, więc nie martw się na zaś. Są upały, człowiek się rusza ma prawo troszkę twardnieć. Ważne żeby nic więcej nie dolegało.Madzia890722 lubi tę wiadomość