Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Aliss, mi proponował badania ale nie chcieliśmy.
super wieści o Robaczku! Trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanjaniebieska wrote:Przepraszam że tak piszę, ale jest środek nocy, wszyscy moi śpią, na facebooku nie chcę tego pisać, ale czuje właśnie fajne kopniaki naszego Maluszka
Ją się żegnam. Oczy mi się kleją, oglądałam wózki. Mój mały też nie śpi, pa.[img]https://www.suwaczki.com/tickers/0d1ydqk3167dk83a.png[/img Aniołek 5*6*28.05.14[/img] -
Też oglądałam wózki, ciężki wybór przed nami... po dwójce dzieci nie nadają się poprzednie wózki ani łóżeczka...
Pisałam tu o tych kopniakach bo dziś były właśnie takie mocniejsze i w nocy, mam nadzieję, że teraz mąż i dzieci będą mogli wyczuć bardziej ruchy Maluszka)
-
nick nieaktualnyanjaniebieska wrote:jaki wózek jeśli można wiedzieć
szukam właśnie inspiracji
My wybtraliśmy coletto matteo 3w1
Robaczek Super wieści, ściskam i życze powodzenia:*
Mnie za bardzo ciagnie do ludzi i z czasem meczylo mnie siedzenie w domu. Teraz jak chodze do pracy to wiecej jakos energii mam;)
Acikk za mną od sporego czasu chodzi jakies ciacho z kremem wiec tak sie tu nie oglaszaj bo wsiade w pociag i przyjade:)
Mi£ego dnia wszystkim:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 07:04
-
hej
Mój synek dziś 11 miesięcy kończy
jak ten czas leci, jeszcze miesiąc i będzie równy roczek
a kocham go od zawsze chyba
Robaczek gratulacjezaglądaj do nas często. Jak się czujesz fizycznie? bo psychicznie widzę, że już lepiej
najgorsze za Wami, teraz będzie już tylko dobrze
u nas wczoraj mąż płytki na podłodze w kuchni skończył układać, dziś glazurniczka rusza dalej z łazienką a męża do fugowania zapędzę
No i żeby pomarudzić - kolejny dzień upałów7w3d 💔 -
nick nieaktualnyWitam sie w 25 tygodniu
Witam nowe mamusie które jeszcze dołączyly.
Staralam sie byc w miare na biezaco ale nie mialam czasu pisac bo ciagle gdzies jezdzimy. Korzystamy jeszcze na maxa z ostatnich chwil razem w dwójke
Mama-julka, emilka24, anjaniebieska na kiedy macie terminy? bo chce uzupelnić listeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:43
kwiatakacji, MeGi2986, alicja_, Blair lubią tę wiadomość
-
Witamy Flakonik
mój mąż ma kolegę który ma bliźniaczki dwie dziewczynki maja teraz ok pół roku i nie możemy się na patrzeć na ich fotki na FB
Ja wstalam zjadlam płatki standardowo i zajęłam ulubioną miejsciowke na kanapie koło wiatraka przed TV
Ale niestety czekaja mnie dziś zakupy i sprzątanie bo jutro goście więc chyba wyzione dziś duchaa w sobotę wesele, dajcie żyć
A wczoraj byłam robić rzęsy to jak lezalam 1,5 godziny na plechach bezruchu to mój mały tak szarżował że śmiać mi się chciało
Miłego dnia dziewczynkiFlakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ja na chwile,dobrze,ze lapka wzielam. Cholera wczoraj przyjechaliśmy i poszliśmy na 2-3h nad morze,niby w cieniu,potem trochę pochodziłam po wodzie przy brzegu,posiedzialam i cholera spaliłam się..nogi,ramiona caly dekolt,bo bylam w sukieneczce bez ramion krótkiej,dzis się smaruje na potege balsamami typu SOS.
a zdaje się w cieniu bylam większość czasu,aha i co to temp to nad morzem jak byliśmy na plazy to i odczuc można zaledwie te 21 ale jak odejdzie się od morza to 30C... Dzis nad morze idziemy dopiero az wieczorem bo i Malz się spalil razem ze mna ;p a tez trochę w cieniu posiedział,dobrze,ze Mala cala wysmarowana była 50tka filtrem i jest ok. Nawet se czolo i do polowy nos spaliłam:P bo okulary muchy miałam to do polowy ;p ehheehe
Udanego tygodnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:45
-
nick nieaktualny
-
Justyna, fizycznie bywa różnie. Ogólnie jestem mocno osłabiona, strasznie szybko się męczę i kręci mi się trochę w głowie. Przez kilka ostatnich tygodni dokuczały mi mdłości, które trwały non stop, ale na szczęście nie wymiotowałam, a teraz z każdym dniem są lżejsze. Przez niechęć do jedzenia schudłam już 4,5 kg i zaczynam się tym trochę martwić, ale mam nadwagę, więc mam nadzieję, że dziecko korzysta z zapasów
. A poza tym klasyk, lekko bolą piersi, czasem pobolewa brzuch, dużo śpię