Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Jest nas 130. To wychodzi srednio 4 porody na dzien w grudniu. haha jak ja ogarne liste wtedy to nie wiem
Noo Flakonik zwłaszcza że Ty pewnie będziesz jedną z pierwszych to przy dwojeczce raczej mało będziesz mieć czasu na ogarnianie forumalicja_, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Mama-julka, emilka24, anjaniebieska na kiedy macie terminy? bo chce uzupelnić liste
Z OM i z USG mam termin 25 grudnia. Próbowałam sama uzupełnić tabelkę, ale mi nie wychodziło
Aniołek 5*6*28.05.14Matleena, Marta0912 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Robaczek - gratulacje! Bardzo się cieszę, że Ci się udało:)
Ja właśnie sobie siedzę po teście obciążenia glukozą i czekam 2h na kolejne pobranie.
Chciałam Was wszystkie uspokoić - na prawdę nie ma się czego bać!
Ja się naczytałam w internecie.. jakie to okropne, jakie to nie do przejścia i strasznie się bałam - a tu niespodzianka! Po prostu 200ml słodkiej wody do wypicia.
MeGi2986 lubi tę wiadomość
-
Czy są tu jakieś dziewczyny które nie mają apetytu? Ja od początku ciąży jakoś nie mam i zastanawiam się czy nadejdzie taka chwila, że to się zmieni
A jeśli chodzi o wózek to i ja się pochwalę, bo już kupiliśmy z miesiąc temu pomimo tego, że każdy mówił, że to za wcześnie.. no ale już nie mogliśmy się powstrzymaćNie znamy płci, więc z ubrankami się wstrzymaliśmy.
Kupiliśmy też kilka paczek pampersów - i mam pytanie do doświadczonych mam - Pampersy oryginalne czy Dada z biedronki - jest wielka różnica? Wiem, że Biedronka ma wysokie standardy swoich produktów ale warto znać opinię kogoś doświadczonego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9a6ad0240d1.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 10:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anjaniebieska wrote:Fajne te Wasze wózki
wszystkie podobne.
Ja bym chciała albo Bebetto Flavio, ma świetną budkę rozsuwaną
albo Camarelo Carmela. Ma ktoś już taki? Zna?
O tą siatkę Ci się rozchodzi? Ja chce Adamex Pajero jeszcze bardziej się rozsuwa -
Flakonik faktycznie będziesz miała co robić w grudniu
nie dość że malutkie które będą najważniejsze to jeszcze my do ogarnięcia
A z córką używałam na początku pampersów ale potem przerzuciłam się na dadA. Jak różnicy nie widziałaM. Nie wiem jak teraz jakościowo z nimi bo my już trzy lata po pieluchach ale wydaje się się Że zostanę Pry biedronkowych.Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneczka86 wrote:Czy są tu jakieś dziewczyny które nie mają apetytu? Ja od początku ciąży jakoś nie mam i zastanawiam się czy nadejdzie taka chwila, że to się zmieni
A jeśli chodzi o wózek to i ja się pochwalę, bo już kupiliśmy z miesiąc temu pomimo tego, że każdy mówił, że to za wcześnie.. no ale już nie mogliśmy się powstrzymaćNie znamy płci, więc z ubrankami się wstrzymaliśmy.
Kupiliśmy też kilka paczek pampersów - i mam pytanie do doświadczonych mam - Pampersy oryginalne czy Dada z biedronki - jest wielka różnica? Wiem, że Biedronka ma wysokie standardy swoich produktów ale warto znać opinię kogoś doświadczonego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9a6ad0240d1.jpg
Apetyt odzyskałam, ale dopiero po 16tyg. Nie mogłam na wiele pokarmów patrzeć i żeby zjeść musiałam się dużo nagimnastykować.
Na początku przy synu - było to kupe lat temu - kupowaliśmy przez pół roku same pampersy, a potem przerzuciliśmy się na dada. Byly dobre. Moja siostra, która trochę później rodziła to nie była z biedronkowych zadowolona bo małemu przesuszała się skóra na brzuchu.
Aniołek 5*6*28.05.14 -
nick nieaktualny