X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk STO LAT!!! Spełnienia marzeń! a powiedz gdzie masz te urodziny? bo ten sernik musi być pyszny :)

Pchełkaa Ja zawsze jak wchodziłam do domu to zdejmowałam obrączkę i pierścionek, teraz nawet nie zakładam w te upały jak wychodzę bo wygodniej mieć jak najmniej na sobie :)

Dziś podobno ma być najgorętszy dzień w tym tygodniu, oby mieli rację :\

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wszystkiego co najlepsze ;-) i lekkiego rozwiązania :-P

Ja na Szczęście jeszcze nie puchne :-) obrączki i Zaręczynowy zawsze zakładam dopiero jak wychodzę z domu i nie mam z tym mam Z tym najmniejszego problemu, tak samo normalnie ściągam. Takie upływa mi nawetvstopy nie pachną co dla mnie jest Dziwne bo w ciąży z córką puchłam Strasznie, nie mogłam w lecie żadnych butów Założyć.

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej rewelka oby się nie sprawdziło :-( u mnie wczoraj było 36 stopni, Na Dzisiaj zapowiadają 32, chce deszczu :-(

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik sto lat! Wszystkiego najlepszego, spokojnych 3 ostatnich miesiecy i lekkiej i szybkiej akcji porodowej ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wszystkiego naj,naj, najlepszego :-) Spełnienia marzeń ;-)

U nas dzisiaj chłodny wiaterek, może już tak zostanie... Oby!

Miłego dnia :-)
    Ja korzystam z pogody i sprzątam. Opuchnięta jestem masakrycznie a co to będzie później...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wszystkiego najlepszego , spelnienia najskrytszych marzeń
    zdrowego pięknego dzidziulka i szybkiego porodu :*:*:*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk spełnienia najskrytszych marzeń :)

Ja mam wizytę 18-tego (wtorek) o 20.10 :/ Znowu będę "zamykać" gabinet. Zawsze jakoś tak nie zapiszę się szybciej i potem jestem ostatnia.

Jeśli chodzi o puchnięcie to jak na razie nie mam z tym problemów.
    Miłego dnia kobitki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk Sto Lat :) u nas goraco od rana juz moglo by troche popadac bo wytrzymac sie nie da :/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki moje :)
    Bardzo Wam dziękuje za wszystkie życzenia licze że się spełnia zwłaszcza te o lekkiej Akcji porodowej hi hi :)

Rewelka no urodziki mam u siebie w domu czyli w Katowicach :P oczywiście zapraszam na ciacho :D

Ja obrączkę i pierścionki ściągam codziennie bo nienawidzę spać w biżuterii więc nie mam problemu, jak mi palce spuchna to po prostu któregoś dnia nie wloze :)

Mam do Was pytanko może któras wie - moja mama zajmuje się dwójka dzieciaków i oni jakieś 3 tyg temu wrócili z Turcji i teraz całą rodzina choruje - zakażenie bakteria E-coli. Jakie jest prawdopodobieństwo że moja mama może to przenieść na mnie ? Bo z tego co mi wiadomo to się bierze z wody albo jedzenia a nie tak że ja sie od kogoś zarazam.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:13

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wszystkiego naj naj i szybkiego porodu:-)
    Ps.Szkoda, że tak daleko mieszkasz.

Inso, u nas jak w sobotę było tak baaardzo gorąco to też miałam ciszę i spokój w brzuchu. Nie powiem, też trochę się martwilam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wydaje mi sie że to niemożliwe. Ja majac ecoli męża nie zaraziłam;)

• Martosza83 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Czy któraś zapisała sie juz do szkoly rodzenia?

f2wlanlibm0fi1og.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno po 20 tc mozna sie zapisac na zajecia z poloznymi, ja jeszcze nie dzwonilam pytac :-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją się nie zapisuję. Nie ma sensu bo mój mężu i tak wyjedzie to sama nie będę chodzić.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiec wlasnie sie umowilam hehe, na 20 sierpnia na 17 i tez pewnie sama bede chodzila chyba ze bedzie chcial pozniej to go wezme, ale na pierwsza i tak pojde sama z czystej ciekawosci bo w pierwszzej ciazy nie chodzilam :-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk sto lat :)

7w3d 💔
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wszystkiego najlepszego :*

u nas też gorąco :( już nie wiem co ze sobą zrobić :(
    brzuch mnie pobolewa po lewej stronie tak z 10cm od pępka ... :(
    byliśmy wczoraj w Zielonej górze oglądać wózki mebelki i w ogóle wszystko co potrzebujemy i masakra ;/
    mebelki szajs totalny ;/ a wózki to co widziałam w necie kolorystycznie nawet nie przypomina rzeczywistości ;/ jedo fyn w ogóle tam nie było... dużo teraz szarości a całego szarego nie chce ;/ jak jest z różem to odrazu takim ostrym, wszystko co mieliśmy upatrzone padło ;/ zastanawiam się czy w ogóle robić ten pokoik? ;/
    na razie i tak łóżeczko będzie u nas w sypialni...
    nie mam siły już teraz na to wszystko nie wiem jak skompletuje wyprawke ;/

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a gdzie byliście?

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Czesc Dziewczynki moje :)
    Bardzo Wam dziękuje za wszystkie życzenia licze że się spełnia zwłaszcza te o lekkiej Akcji porodowej hi hi :)

Rewelka no urodziki mam u siebie w domu czyli w Katowicach :P oczywiście zapraszam na ciacho :D

Ja obrączkę i pierścionki ściągam codziennie bo nienawidzę spać w biżuterii więc nie mam problemu, jak mi palce spuchna to po prostu któregoś dnia nie wloze :)

Mam do Was pytanko może któras wie - moja mama zajmuje się dwójka dzieciaków i oni jakieś 3 tyg temu wrócili z Turcji i teraz całą rodzina choruje - zakażenie bakteria E-coli. Jakie jest prawdopodobieństwo że moja mama może to przenieść na mnie ? Bo z tego co mi wiadomo to się bierze z wody albo jedzenia a nie tak że ja sie od kogoś zarazam.

Ja miałam tą bakterie. Nie wiem jak to wygląda w teorii, ale nikt z domowników nie został zarażony.

‹‹ 785 786 787 788 789 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ