Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Acikk STO LAT!!! Spełnienia marzeń! a powiedz gdzie masz te urodziny? bo ten sernik musi być pyszny
Pchełkaa Ja zawsze jak wchodziłam do domu to zdejmowałam obrączkę i pierścionek, teraz nawet nie zakładam w te upały jak wychodzę bo wygodniej mieć jak najmniej na sobie
Dziś podobno ma być najgorętszy dzień w tym tygodniu, oby mieli rację -
Acikk wszystkiego co najlepsze
i lekkiego rozwiązania
Ja na Szczęście jeszcze nie puchneobrączki i Zaręczynowy zawsze zakładam dopiero jak wychodzę z domu i nie mam z tym mam Z tym najmniejszego problemu, tak samo normalnie ściągam. Takie upływa mi nawetvstopy nie pachną co dla mnie jest Dziwne bo w ciąży z córką puchłam Strasznie, nie mogłam w lecie żadnych butów Założyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk spełnienia najskrytszych marzeń
Ja mam wizytę 18-tego (wtorek) o 20.10Znowu będę "zamykać" gabinet. Zawsze jakoś tak nie zapiszę się szybciej i potem jestem ostatnia.
Jeśli chodzi o puchnięcie to jak na razie nie mam z tym problemów.
Miłego dnia kobitki
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczynki moje
Bardzo Wam dziękuje za wszystkie życzenia licze że się spełnia zwłaszcza te o lekkiej Akcji porodowej hi hi
Rewelka no urodziki mam u siebie w domu czyli w Katowicachoczywiście zapraszam na ciacho
Ja obrączkę i pierścionki ściągam codziennie bo nienawidzę spać w biżuterii więc nie mam problemu, jak mi palce spuchna to po prostu któregoś dnia nie wloze
Mam do Was pytanko może któras wie - moja mama zajmuje się dwójka dzieciaków i oni jakieś 3 tyg temu wrócili z Turcji i teraz całą rodzina choruje - zakażenie bakteria E-coli. Jakie jest prawdopodobieństwo że moja mama może to przenieść na mnie ? Bo z tego co mi wiadomo to się bierze z wody albo jedzenia a nie tak że ja sie od kogoś zarazam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk wszystkiego najlepszego :*
u nas też gorącojuż nie wiem co ze sobą zrobić
brzuch mnie pobolewa po lewej stronie tak z 10cm od pępka ...
byliśmy wczoraj w Zielonej górze oglądać wózki mebelki i w ogóle wszystko co potrzebujemy i masakra ;/
mebelki szajs totalny ;/ a wózki to co widziałam w necie kolorystycznie nawet nie przypomina rzeczywistości ;/ jedo fyn w ogóle tam nie było... dużo teraz szarości a całego szarego nie chce ;/ jak jest z różem to odrazu takim ostrym, wszystko co mieliśmy upatrzone padło ;/ zastanawiam się czy w ogóle robić ten pokoik? ;/
na razie i tak łóżeczko będzie u nas w sypialni...
nie mam siły już teraz na to wszystko nie wiem jak skompletuje wyprawke ;/ -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Czesc Dziewczynki moje
Bardzo Wam dziękuje za wszystkie życzenia licze że się spełnia zwłaszcza te o lekkiej Akcji porodowej hi hi
Rewelka no urodziki mam u siebie w domu czyli w Katowicachoczywiście zapraszam na ciacho
Ja obrączkę i pierścionki ściągam codziennie bo nienawidzę spać w biżuterii więc nie mam problemu, jak mi palce spuchna to po prostu któregoś dnia nie wloze
Mam do Was pytanko może któras wie - moja mama zajmuje się dwójka dzieciaków i oni jakieś 3 tyg temu wrócili z Turcji i teraz całą rodzina choruje - zakażenie bakteria E-coli. Jakie jest prawdopodobieństwo że moja mama może to przenieść na mnie ? Bo z tego co mi wiadomo to się bierze z wody albo jedzenia a nie tak że ja sie od kogoś zarazam.
Ja miałam tą bakterie. Nie wiem jak to wygląda w teorii, ale nikt z domowników nie został zarażony.