X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk STO LAT!!! Spełnienia marzeń! a powiedz gdzie masz te urodziny? bo ten sernik musi być pyszny :)

Pchełkaa Ja zawsze jak wchodziłam do domu to zdejmowałam obrączkę i pierścionek, teraz nawet nie zakładam w te upały jak wychodzę bo wygodniej mieć jak najmniej na sobie :)

Dziś podobno ma być najgorętszy dzień w tym tygodniu, oby mieli rację :\

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wszystkiego co najlepsze ;-) i lekkiego rozwiązania :-P

Ja na Szczęście jeszcze nie puchne :-) obrączki i Zaręczynowy zawsze zakładam dopiero jak wychodzę z domu i nie mam z tym mam Z tym najmniejszego problemu, tak samo normalnie ściągam. Takie upływa mi nawetvstopy nie pachną co dla mnie jest Dziwne bo w ciąży z córką puchłam Strasznie, nie mogłam w lecie żadnych butów Założyć.

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej rewelka oby się nie sprawdziło :-( u mnie wczoraj było 36 stopni, Na Dzisiaj zapowiadają 32, chce deszczu :-(

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik sto lat! Wszystkiego najlepszego, spokojnych 3 ostatnich miesiecy i lekkiej i szybkiej akcji porodowej ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wszystkiego naj,naj, najlepszego :-) Spełnienia marzeń ;-)

U nas dzisiaj chłodny wiaterek, może już tak zostanie... Oby!

Miłego dnia :-)
    Ja korzystam z pogody i sprzątam. Opuchnięta jestem masakrycznie a co to będzie później...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wszystkiego najlepszego , spelnienia najskrytszych marzeń
    zdrowego pięknego dzidziulka i szybkiego porodu :*:*:*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk spełnienia najskrytszych marzeń :)

Ja mam wizytę 18-tego (wtorek) o 20.10 :/ Znowu będę "zamykać" gabinet. Zawsze jakoś tak nie zapiszę się szybciej i potem jestem ostatnia.

Jeśli chodzi o puchnięcie to jak na razie nie mam z tym problemów.
    Miłego dnia kobitki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk Sto Lat :) u nas goraco od rana juz moglo by troche popadac bo wytrzymac sie nie da :/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki moje :)
    Bardzo Wam dziękuje za wszystkie życzenia licze że się spełnia zwłaszcza te o lekkiej Akcji porodowej hi hi :)

Rewelka no urodziki mam u siebie w domu czyli w Katowicach :P oczywiście zapraszam na ciacho :D

Ja obrączkę i pierścionki ściągam codziennie bo nienawidzę spać w biżuterii więc nie mam problemu, jak mi palce spuchna to po prostu któregoś dnia nie wloze :)

Mam do Was pytanko może któras wie - moja mama zajmuje się dwójka dzieciaków i oni jakieś 3 tyg temu wrócili z Turcji i teraz całą rodzina choruje - zakażenie bakteria E-coli. Jakie jest prawdopodobieństwo że moja mama może to przenieść na mnie ? Bo z tego co mi wiadomo to się bierze z wody albo jedzenia a nie tak że ja sie od kogoś zarazam.

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:13

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wszystkiego naj naj i szybkiego porodu:-)
    Ps.Szkoda, że tak daleko mieszkasz.

Inso, u nas jak w sobotę było tak baaardzo gorąco to też miałam ciszę i spokój w brzuchu. Nie powiem, też trochę się martwilam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wydaje mi sie że to niemożliwe. Ja majac ecoli męża nie zaraziłam;)

• Martosza83 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Czy któraś zapisała sie juz do szkoly rodzenia?

f2wlanlibm0fi1og.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno po 20 tc mozna sie zapisac na zajecia z poloznymi, ja jeszcze nie dzwonilam pytac :-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją się nie zapisuję. Nie ma sensu bo mój mężu i tak wyjedzie to sama nie będę chodzić.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiec wlasnie sie umowilam hehe, na 20 sierpnia na 17 i tez pewnie sama bede chodzila chyba ze bedzie chcial pozniej to go wezme, ale na pierwsza i tak pojde sama z czystej ciekawosci bo w pierwszzej ciazy nie chodzilam :-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk sto lat :)

7w3d 💔
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wszystkiego najlepszego :*

u nas też gorąco :( już nie wiem co ze sobą zrobić :(
    brzuch mnie pobolewa po lewej stronie tak z 10cm od pępka ... :(
    byliśmy wczoraj w Zielonej górze oglądać wózki mebelki i w ogóle wszystko co potrzebujemy i masakra ;/
    mebelki szajs totalny ;/ a wózki to co widziałam w necie kolorystycznie nawet nie przypomina rzeczywistości ;/ jedo fyn w ogóle tam nie było... dużo teraz szarości a całego szarego nie chce ;/ jak jest z różem to odrazu takim ostrym, wszystko co mieliśmy upatrzone padło ;/ zastanawiam się czy w ogóle robić ten pokoik? ;/
    na razie i tak łóżeczko będzie u nas w sypialni...
    nie mam siły już teraz na to wszystko nie wiem jak skompletuje wyprawke ;/

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a gdzie byliście?

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Czesc Dziewczynki moje :)
    Bardzo Wam dziękuje za wszystkie życzenia licze że się spełnia zwłaszcza te o lekkiej Akcji porodowej hi hi :)

Rewelka no urodziki mam u siebie w domu czyli w Katowicach :P oczywiście zapraszam na ciacho :D

Ja obrączkę i pierścionki ściągam codziennie bo nienawidzę spać w biżuterii więc nie mam problemu, jak mi palce spuchna to po prostu któregoś dnia nie wloze :)

Mam do Was pytanko może któras wie - moja mama zajmuje się dwójka dzieciaków i oni jakieś 3 tyg temu wrócili z Turcji i teraz całą rodzina choruje - zakażenie bakteria E-coli. Jakie jest prawdopodobieństwo że moja mama może to przenieść na mnie ? Bo z tego co mi wiadomo to się bierze z wody albo jedzenia a nie tak że ja sie od kogoś zarazam.

Ja miałam tą bakterie. Nie wiem jak to wygląda w teorii, ale nikt z domowników nie został zarażony.

‹‹ 785 786 787 788 789 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ