Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
ja juz jestem po usg polowkowym i bedzie dziewczynka-Julka:) tak sie ciesze wszystko jest wporzadku pomiary tez tylko martwi mnie ze jest dwa tygodnie do tylu...
Madzisek, kwiatakacji, Mama-julka, justyna14, Nadulka, bella88, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuli a co z Toba? Bylas juz na kontrolnej wizycie?
Flkonik a jak z wyprawka z tego co kojarze chcialas do chyba konca lipca lub sierpnia miec juz wiekszosc rzeczy, udalo sie?
A gdzie sie podziala reszta Bliźniakowych Mam? Macie juz upatrzone wozki? Jak z wyprawka? Wy pewnie jako pierwsze pojdziecie rodzic
Ja dzis caly dzien u rodzicow, a jutro siedze w domu bo moj juz sie zlosci ze najpierw latam caly dzien a wieczorem umieram i narzekam na bole brzucha. No i ma racjewiadomo w domu samej nudno, ale maluszek najwazniejszy
Gratuluje pozytywnych wizyt, moja juz w piatek i to chyba moja pierwsza wizyta na ktora nie czekam az tak bardzo, chyba dlatego ze Małą świetnie czuje i wiem ze jest ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje udanych wizyt i poznania plci
Ja sie czuje swietnie. Dziewczynki kopia raz mocniej raz slabiej. To zalezy. Najbardziej szaleja wieczorem i jak zjem cos slodkiego
Wizyte mam teraz w piatek 14.08 o 14mja cos czuje ze w pazdzierniku bedziemy juz w komplecie w domku
justyna14, Nadulka, Blair lubią tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:Acikk, znowu robisz smaka;-)
w tym roku mam luksus bo nie chodze już do pracy więc SE mogę piec po nochach
-
Hej Mamusie!
Noe nadrobie Was,nie ma szans :p co do wozka to ja bede miala tez Adamex tylko York,tak jak pisalam po siostry Malym:) podoba mi sie,ze szybko sie wyjmuje gondole na pstrykniecie i fotelik montuje,czy tym daszkiem tak fajnie zaslonic mozna caly przod gdzie widac Dzidzie
A tak wogole to od wczoraj sie schizuje,pierwszy raz chyba! Mam wrazenie,ze Dzidzia sie malo albo wogole nie rusza.. ;/ jak poczulam wczoraj jeden kopniak delikatny po 21 to wszystko:| tak samo dzis nic narazie.. jeju nie wiem czemu ale zaczelam sie tym przejmowac strasznie.. wiem,ze lozysko jest na przedniej scianie ale kurde no cos tu nie tak jakby:(( mam nadzieje,ze dzis da mi za moment popalic kopniakami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 08:07
-
Acikk wrote:Kurde co poradze że mojej mamie się zachciaslo mnie w sierpniu rodzic i teraz muszę piec ciasta w takie upały
w tym roku mam luksus bo nie chodze już do pracy więc SE mogę piec po nochach
Mój mąż miał wczoraj irodziny i zrobiłam tort galaretkowo-śmietankowy z owocamibez pieczenia, pyszne i orzeźwiające
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Hej Mamusie!
Noe nadrobie Was,nie ma szans :p co do wozka to ja bede miala tez Adamex tylko York,tak jak pisalam po siostry Malym:) podoba mi sie,ze szybko sie wyjmuje gondole na pstrykniecie i fotelik montuje,czy tym daszkiem tak fajnie zaslonic mozna caly przod gdzie widac Dzidzie
A tak wogole to od wczoraj sie schizuje,pierwszy raz chyba! Mam wrazenie,ze Dzidzia sie malo albo wogole nie rusza.. ;/ jak poczulam wczoraj jeden kopniak delikatny po 21 to wszystko:| tak samo dzis nic narazie.. jeju nie wiem czemu ale zaczelam sie tym przejmowac strasznie.. wiem,ze lozysko jest na przedniej scianie ale kurde no cos tu nie tak jakby:(( mam nadzieje,ze dzis da mi za moment popalic kopniakami..
a wczesniej czułas czesciej kopniaki? jesli tak to moze nie czujesz ich bo np czasami nie zwracasz uwagi. ja tak mam czasami ze po aktywnym dniu mam wrazenie ze nie czułam małej wiec kłade sie na plecach i wciskam delikatnie brzuszek raz z jednej strony raz z drugiej, a po smarowaniu brzuszka bio oilem mała zawsze daje pokaz fikołków;)
zdjełyście pierścionki z palców dziewczyny? ja nie mogę zdjąć ani obrączki ani zaręczynowego:(mam nadzieje ze to przez te upały i ze gdy tylko się ochłodzi uda mi się. Wczoraj ok 16 jeszcze zdjełam obraczke, ale zaręczynowego nie, a że było to u moich rodziców założyłam ją na palec znowu żeby jej nie zgubić, stwierdziłam że dziś ok 6 jak mąż będzie wychodził do pracy to zdejmnę i zaręczynowy i obraczke,a tu DUP*, ani obraczka ani zareczynowy:( próbowałam na olej,na mydło, z ręką w górze, w zimnej wodzie, nie idzie nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:28
-
nick nieaktualnyInso u mnie w trakcie tych upałów to rzadko czuje jakiekolwiek mizianie w brzuchu. Tez sie tym martwilam, ale po paru dniach na 1 dzien mały sie uaktuwnil i to mnie uspokoilo. Teraz znowu jest spokoj....
Pchełka ja nosze jeszcze, ale tylko w pracy. W domu zdejmuje i palce odpoczywaja. Chyba ze juz w pracy czuje ze mi uciska to od razu sciagam. Ja to mam caly czas stopy opuchniete, nie ma znaczenia czy po nocy czy w dzien.