Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja i megi - ale mialyscie bakterie czy zakażenie czyli wymioty biegunka itp ?? Bo oni do tego stopnia za w szpitalu byli. Zła jestem trochę bo szykowalam tyle jedzenia a teraz oni wszyscy nie przyjdą żeby mnie nie zarazić ale moja rodzinka też jest zdrowa i wydaje mi się to mocno naciagane że teraz wszyscy nie przyjdą bo mogą to na mnie przenieść jak to się nie roznosi jak wirus, ja wiem nie ma co ryzykować no ale bez przesady chyba ?
-
Też się zapisałam do szkoły rodzenia i rozpocznę pewnie koło października dopiero, bo taka kolejka
i raczej bez męża bo pracuje w tych godzinach
Acikk ciężko stwierdzić, teoretycznie nie ma co ryzykować, a praktycznie to tak przykro w urodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 14:45
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja i megi - ale mialyscie bakterie czy zakażenie czyli wymioty biegunka itp ?? Bo oni do tego stopnia za w szpitalu byli. Zła jestem trochę bo szykowalam tyle jedzenia a teraz oni wszyscy nie przyjdą żeby mnie nie zarazić ale moja rodzinka też jest zdrowa i wydaje mi się to mocno naciagane że teraz wszyscy nie przyjdą bo mogą to na mnie przenieść jak to się nie roznosi jak wirus, ja wiem nie ma co ryzykować no ale bez przesady chyba ?
-
Martosza83 wrote:Hej,
Czy któraś zapisała sie juz do szkoly rodzenia?
umówie się ze znajomą położna... może porozmawiam z nią nad opłaceniem żeby była ze mną jak się zacznie, powiedziała kiedy czas jechać do szpitala i była przy porodzie... -
Heh no cóż dziewczynki dawajcie adresy będę rozsylac ciasto
No teoretycznie nie wiem czy na pewno e coli zwłaszcza że moja mama ostatni raz miała z nimi kontakt w czwartek więc tym bardziej uważam że jakby coś miało być to już by było... Ehhhno cóż
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja i megi - ale mialyscie bakterie czy zakażenie czyli wymioty biegunka itp ?? Bo oni do tego stopnia za w szpitalu byli. Zła jestem trochę bo szykowalam tyle jedzenia a teraz oni wszyscy nie przyjdą żeby mnie nie zarazić ale moja rodzinka też jest zdrowa i wydaje mi się to mocno naciagane że teraz wszyscy nie przyjdą bo mogą to na mnie przenieść jak to się nie roznosi jak wirus, ja wiem nie ma co ryzykować no ale bez przesady chyba ?
Ja miałam 40st. gorączki, nudności. -
Martosza83 wrote:Hej,
Czy któraś zapisała sie juz do szkoly rodzenia?
Ja się zapisałam, kurs (6 spotkań po 2 h) na które będę chodzić z mężem- jak uda mu się wykombinować wolne - zaczynamy 24.08.
Oprócz zajęć głównych mam rozpisane zajęcia aż do samego porodu ( gimnastyka, masaże, i inne tematyczne typu laktacja, opieka nad noworodkiem itd
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:46
bella88, Madzisek, MeGi2986, emilka24, Mama-julka, Mama-julka, Pchelkaa, kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Nie martw się, przyjadę, zjem;-)
Może szykują dla Ciebie jakąś suprise, co?
-
Madzisek wrote:To tam wózków największy wybór. Można Jeszcze Zajrzeć do tobi na pomorskim
jak bede miała chwile wejde na strone jedo fyn tam są sklepy, bede dzwonic i pytac czy gdzieś mają próbki kolekcji summer... chyba ruszymy na Poznań, tak mi się podoba ten wózek i nie ma gdzie obejrzeć ;/ -
Cześć wszystkim
Witam się po kilkudniowej przerwie - wypoczęłam na działce.
Z tymi wózkami to rzeczywiście niezły sajgon nie wiadomo co wybrać. Ja dalej nie mam upatrzonego a trzeba by się już zastanowić, bo z wielkim brzuchem nie będzie mi się chciało chodzić po sklepach i testować. Szczerze nawet nie wiem na co patrzyć, na jakie parametry i przydatne funkcje. Dostaje wścieklizny jak zaczynam czytać o tym.
Ja właśnie wróciłam z drugiego spotkania w szkole rodzenia. Dzisiaj mieliśmy "wykład" o wyprawce do szpitala. Fajnie wytłumaczone, przystępnie i bardzo pomocnie ile czego zabrać. Cieszę się, że trafiłam na szkołę, gdzie zajęcia będę miała co tydzień, później od 32 tyg, dojdzie kolejny dzień tygodnia na ćwiczenia. Więc trochę tego będzie i do tego gruntownie wszystko przedstawione.
Acikk, tak się zastanawiam czy nie wpaść na ciasto urodzinowe - z Będzina rzut beretemA tak naprawdę życzę Ci wszystkiego co najlepsze:)
Alicja, co u Ciebie, jak się czujesz? Jak Sara się miewa? Mam nadzieję, że jakoś dajecie radę w te upały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 19:22