Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:witam
u nas dziś pochmurnie i ok 21 st C, nareszcie!!! da się żyć
oby tak już zostało! od razu humor lepszy mam i siły i chęci do życia i działania
Acikkk dobrze, że popędziłaś rodzinę i wszystko się udało
miłego dnia
Pewnie zaraz z Olkiem na spacer sie wybierzeszkorzystajcie z tej pogody, u mnie nadal duchota, ale bez slonca.
Acik, no pewnie ze fajnie ze jestesmyzawsze jest sie komu wyzalic lub pogadac o dupie marynie lub od serca
wiem ze pazdziernik zaraz i to mnie przeraza troche, zaczynam myslec o porodzie. Nie boje sie bolu tylko ewentualnych komplikacji albo ze beda skurcze a rozwarcia brak :-o
justyna14, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Pchelkaa co ma być to będzie nie bardzo mamy na to wpływ nie zamartwiaj się porodem, bo i tak tego nie unikniesz:)
Acikk super że się urodziny udały
U mnie dziś 24 st i pochmurno cudowniemoże nawet sama z domu wyjde do sklepu albo ciucha
justyna14 lubi tę wiadomość
-
U mnie leje od wczoraj i jeszcze przez tydzien ma padac, masakra!
Ja wierze ze rozpakuje sie w grudniu bo tata ma przyleciec a wozek z polski chce sciagac bo tu trzy razy drozsze jak nie lepieji z tym mam problem bo nie moge pomacac i sie nim pobawic i najbardziej zwracam uwage na wasze opinie teraz ;/ 2 tysiace za wozek to zawsze nie to samo co 8
u nas bedzie Marcel, imie juz wybralismy:D chcialam gustawa ale coz... Wszyscy mnie wysmiali :p wiec decydowalismy miedzy danielem a marcelem i zostal marcel:D i marcel juz daje znac o sobie jakis czas, nawet teżet już poczuł. Ale jak kladzie reke to maly przestaje sie ruszac:D a moj az sie poplakal i teraz nawet jak spie to on z reka na brzuchu a pozniej mnie budzi i taki szczesliwy mowi ze go kopnal:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyna mam nadzieje ze mi uda sie wprowadzic taki plan w zycie ze codziennie dwa spacery, rano i popoludniu. Chociaz w zime na poczatek wystarczy jeden w poludnie pewnie. Mam nadzieje ze bedzie ladna zima, troszke sniegu zeby przykrylo ta chlape i -5,-10 st
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Justyna mam nadzieje ze mi uda sie wprowadzic taki plan w zycie ze codziennie dwa spacery, rano i popoludniu. Chociaz w zime na poczatek wystarczy jeden w poludnie pewnie. Mam nadzieje ze bedzie ladna zima, troszke sniegu zeby przykrylo ta chlape i -5,-10 st
jak jest malutkie to łatwiej niż teraz z roczniakiem prawie mam, bo już ma swoje widzi mi się i jak coś nie chce to od razu płacz
wymusza
ale mama się nie daje
a najlepsze jest to że chodzić nie umie ale już chce i nie chce w wózku siedzieć już
najlepiej by mu się w nim stało
a takiego malucha to ubierasz do gondoli nakrywasz i spi cały spacer w sumiepiękna sprawa
a później? chodzi się i zbiera wyrzucone z wózka zabawki smoczki butelki
Pchelkaa lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Pchelkaa wrote:ja tez cos koło tego. A ile masz wzrostu i ile wzyłas przedciaza? kazda kobieta inaczej tyje, dla jednej 5 kg to duzo a dla innej bardzo szczupłej mało:)
ja 180 cm i 58 kg, według przelicznika BMI jest ok, a nawe ciut za mało. Ale dokładnie ile przytyłam zobacze w piatek na wizycie.
Dziewczyny! wrzesniówki zaczeły sie rozpakowywac! My zaczniemy pewnie w listopadzie albo i pazdzierniku.
Ja mam 181,startowalam od 66, teraz mam 69.5...wiec chyba nie jest źle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzytyłam 3kg, ale dawno się nie ważyłam. Tzn. nie wierzę wadze u doktora, która pokazała, że aż 5kg! Muszę iść w końcu do mamy to się przekonam czy to prawda
Mam 172cm i ważyłam 52kg.
Myszata, też miałam taką pupę i nie wiem co się z nią stało. Mąż się że mnie śmieje, że teraz jestem cycata, a tyłek mam jak deska.
Ankaa patrzałam na stronę Smyka i wyprzedaż całkiem spoko.
Mnk, bo mówili że Gutek będzie? Mój siostrzeniec miał mieć Ignacy, ale mama to zbojkotowała i jest Filip. Mi się podobało Tymon, ale pomyslałam, że będą mówić: dymek? I teraz mi się nic nie podoba. Mówię że będę miała dziecko bezimienne
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:czy któraś jeszcze nie miała połówkowego usg? bo mam wrażenie , że sama już zostałam , oby do 21.08.15
Pociesze Cie, nie jestes sama bo ja bede miała 18.08 więc jeszcze parę dni:)
U mnie dzis na obiad warzywa, ryz i cycek z kuraka.
Co do wagi to ja przed ciaza przytylam od leczenia hormonami, a teraz od poczatku mam 9kg do przodu. Tocze sie jak kulka ale jeszcze o własnych siłachna szczescie nie przejmuje sie tak waga i wiem że po ciąży bede sie starała ładnie zrzucić z nawiązką. Mąż sie zadeklarowal ze karnet na silownie mi kupi, zajmie sie małym zebym miala troche czasu dla siebie;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya u mnie tylek jest w sumie dalej taki jak byl, a do tego cyce i brzuch mi troche urosly :p chociaz zauwazylam, ze od jakiegos tygodnia mi brzuszek zmalal, nie wiem czy to od tego upalu, czy poprostu maly sie inaczej ulozyl
A jak u Was z apetytem? ja To naprawde jem jak myszka, i jak maly ma rosnac przy takiej diecie.. w dodatku ta anemia...
Moj skarb bedzie mial na imie Oliwer lub Oliwierchoc wiem, ze pewnie jeszcze zmienie zdanie nieraz :p
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Megi bo zalezy czy bakterią e coli jest zatruty przewod pokarmowy czy uklad moczowy, przy pokarmowym wystepuje biegunka i wymioty. W szpitalu przy ostatnim przyjeciu tak mi mowily polozne. Ja mialam e coli ale w ukladzie moczowym- mialam bardzo wysoka temp i mdlosci.
Z tego by wynikało, że ja też miałam w układzie moczowym, bo miałam takie same objawy jak Ty - Pchelka