Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvka, mam to samo w temacie wózków. Od paru dni siedzę w necie i jestem przerażona, że tego tyle jest. Nawet nie zdawałam sobie nawet z tego sprawy
Dla mnie oprócz wizualu i ceny ważna jest waga spacerówki bo będę dużo chodzić z wózkiem to nie chcę taszczyć więcej niz 25 kilo. Jak dużo jeździsz autem to może spójrz czy się łatwo składa?
A ogólnie to żyję nadzieją, że dostanę wózek po siostrzeńcu, a kupię później spacerówkę
Lips, chyba jestem jedyna co w sklepach nic nie kupuje bo ciuchy mam z lumpów, a resztę od siostry i po moim pierwszym. -
aannkkaa wrote:Ja polecam smyk.pl ostatnio zamowiłam i bardzo fajne gatunkowo i można na dobre promocje trafić
Teraz maja jeszcze wyprzedaże i ogólnie są fajne jakościowo, od poniedziałku w Lidlu też będą promocje na ubranka sprawdź sobie gazetkę, Ja ogólnie kupie kilka nowych ubranek reszta że szmateksu ( już kilka rzeczy mam), akcesoria kupie na allegro kiedyś Madzisek wysłała linka i mi sprzedawca odpowiada
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37609074 -
nick nieaktualnyrewelka wrote:Teraz maja jeszcze wyprzedaże i ogólnie są fajne jakościowo, od poniedziałku w Lidlu też będą promocje na ubranka sprawdź sobie gazetkę, Ja ogólnie kupie kilka nowych ubranek reszta że szmateksu ( już kilka rzeczy mam), akcesoria kupie na allegro kiedyś Madzisek wysłała linka i mi sprzedawca odpowiada
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37609074
Ja tez czatuje na lidla bo i lądna zabawka z Fisher price do zawieszenia na wózek. Chce pościel żeby mieć potem dla malego na , pampersy bo tez mega się opłaca !
Muszę obczaic co na allegro jestMama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejuu oszaleje od tych upałow
My ubranek mamy juz sporo i do tego tesciowa kazala nie kupywac do 6 m bo ona kupila
A co myslicie o zestawie kosmetykow mydelko szampon itp firmy oilatum bo chcialabym kupic ??
Za dwa dni znow wyjezdzamy i szczerze wam powiem ze mi sie niecvhce jedziemy z dwoma szwagierkami i synkiem jednej ktory jest taki niedobry ze szok nie slucha sie trzeba mu dac wszystko co chce bo inaczej jest krzyk no masakra ale jakos przeytrwamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:45
-
nick nieaktualnySlyszałam same dobre opinie o oilatum. Tez szukam ciągle opinii o kosmetykach i wtedy zamowie w późniejszym czasie wszystko na aptekagemini bo się bardzo oplaca. Teraz chce kupić szlafroczek cieplutki do szpitala dla mnie i kapcie bo mój w domu jest najlepszy ale nie nadaje się do ludzi a ja strasznie do szlafroka jestem przyzwyczajona a juz wgl zima
a koszule ile tego potrzeba ?
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegi bo zalezy czy bakterią e coli jest zatruty przewod pokarmowy czy uklad moczowy, przy pokarmowym wystepuje biegunka i wymioty. W szpitalu przy ostatnim przyjeciu tak mi mowily polozne. Ja mialam e coli ale w ukladzie moczowym- mialam bardzo wysoka temp i mdlosci.
Lips, ja bede zamawiala na stronie nexta- piekne maja ubranka. Czesc dostalam wczoraj po siostrzenicach juz uprane i poprasowane, teraz mniej wiecej orientuje sie czego ile mi potrzeba. Najwiecej spiochow i bodziakow, mam mnostwo sukieneczek, a na poczatek nie za bardzo sie przydadza.
Evka tez ogladamy wozki, podoba sie nam Chicco urban, ale musimy go na zywo zobaczyc.
Misia 26 ja bede stosowala oilatumz tego co czytalam i z doswiadczenia moich siostr sprawdza sie reqelacyjnie, skora maluszka mieciusienka:-)
Aannkkaa tez musze zabrac sie za swoje rzeczy, niby bylam juz 4 razy w szpitalu ale za kazdym razem mialam problem z pizama czy szlafrokiem. W domu najchetniej spie w majtkach i koszulce na ramionka, mam kilka koszul ale podnosza sie na brzuchuze ledwo pipke zakrywajamusze sie zaopatrzec w takie do karmienia mysle ze ze 3 sztuki plis jedna na porod, na poczatku moze chyba mleko ciec. A i staniki do karmienia, wiem ze praktyczne sa, ale piersi tak brzydko w nich wygladaja
nie mogli wymyslec czegos usztywnianego???
-
nick nieaktualny
Komplecik ze smyka
Muszę zobaczyć te ciuszki z next
No ja wlasnie tez chce się zabrać za kupieniem do szpitala dla siebie. Te staniki do karmienia to tylko do domu i szpitala bo wygoda ale do ludzi normalne bo strasznie piersi wyglądają w tych do karmienia obwisłealicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też mam reszte praktycznie wszystko z długim rekawkiem i cieplejsze ale nie mogłam nie kupic na to ubiorę Filipkowi ( póki co chyba Filip bedzie ) sweterek i w domciu w zime moze byc
Musze tez zobaczyc te staniki bo rzeczywiście te klasyczne do karmienia nie są ładne -
nick nieaktualny
-
balbo wrote:Ja się zapisałam, kurs (6 spotkań po 2 h) na które będę chodzić z mężem- jak uda mu się wykombinować wolne - zaczynamy 24.08.
Oprócz zajęć głównych mam rozpisane zajęcia aż do samego porodu ( gimnastyka, masaże, i inne tematyczne typu laktacja, opieka nad noworodkiem itd
Balbo zaczynasz wczesniej w takim razie czekamy na relacje:)
balbo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartosza83 wrote:Dziewczyny ile juz przytyłyście? Ja 5,5 kg i wydaje mi się ze to troche dużo
ja tez cos koło tego. A ile masz wzrostu i ile wzyłas przedciaza? kazda kobieta inaczej tyje, dla jednej 5 kg to duzo a dla innej bardzo szczupłej mało:)
ja 180 cm i 58 kg, według przelicznika BMI jest ok, a nawe ciut za mało. Ale dokładnie ile przytyłam zobacze w piatek na wizycie.
Dziewczyny! wrzesniówki zaczeły sie rozpakowywac! My zaczniemy pewnie w listopadzie albo i pazdzierniku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:54
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Ja już po urodzinach opierdzielilam rodzinke że maja nie wymyślać problemów mam nadzieję że tego nie pozaluje ale przecież nie da się uniknąć wszystkiego a i tak się już z nimi widziałam odkąd mama ostatni raz widziała dzieci
I moja ulubioną pora nadeszła na dworze 22 cudowne stopnie siedze sobie na balkoniku i się studze
Wiecie co dziś pomyslalam ??? Że FAJNIE ZE JESTESCIE:*:*:*
Dobrej nockiMama-julka, MeGi2986, justyna14, emilka24 lubią tę wiadomość