Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
puli27 wrote:Dzieki dziewczyny za porade. Macie racje trzeba myslec pozytywnie:) Jade po wozek:)
ja kupiłam wózek dopiero w 8 miesiącu ale nie ze względu na przesądy tylko brak czasu, ale generalnie uważam, że najlepiej do końca 7 msc warto mieć już większość wyprawki bo nigdy nic nie wiadomo.
7w3d 💔 -
ja jutro się wybieram po wózek. Mam nadzieję że będzie godny uwagi bo musze 80 km dojechać a to sporo jednak.
JA takie twardnienie brzucha mam po stosunku i wygląda to bardzo podobnie jak na zdjęciu. I co myślicie że to jest niebezpieczne dla dziecka ? Muszę dopytać lekarza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Nie chcę się chwalić, ale też młodo wyglądam
Ostatnio dawali mi 26 lat!
Ja mam 26 lat a dają mi 16!!! i wcale mi się to nie podoba! szczególnie teraz, jak z brzuszkiem idę. Wszyscy się patrzą i pewnie myślą sobie: " gówniara zaszła w ciążę". Zawsze sobie kładę rekę na brzuchu i bije im światłem z obraczki po oczachMarta0912, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Ja mam 26 lat a dają mi 16!!! i wcale mi się to nie podoba! szczególnie teraz, jak z brzuszkiem idę. Wszyscy się patrzą i pewnie myślą sobie: " gówniara zaszła w ciążę". Zawsze sobie kładę rekę na brzuchu i bije im światłem z obraczki po oczach
Madzia ja mam podobnie, ale mam 23 i tez czasem czuje jakby patrzyli na mnie jak na 15stke nawet jak mam makeupbo podobno mam buzke okraglutka ;p ale obraczke zaloze dopiero, a wlasciwie juz we wtorek, brrr ale mam stresaaa...
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Ja mam 26 lat a dają mi 16!!! i wcale mi się to nie podoba! szczególnie teraz, jak z brzuszkiem idę. Wszyscy się patrzą i pewnie myślą sobie: " gówniara zaszła w ciążę". Zawsze sobie kładę rekę na brzuchu i bije im światłem z obraczki po oczach
No i niech się patrząA Ty "drażnij" ich a co :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 21:51
-
I tak będziesz miała cały czas.
To było trochę ponad 10 lat temu, kupowałam piwo i musiałam pokazać dowód, ale się wkurzyłam wtedy.
PS. Niepełnoletni za zgodą też mogą wziąć slub, hi hi. To obrączka Ci nie pomożerewelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to mnie pocieszyłyście
Też się już w nic nie mieszczę i też chodzę w dwóch sukienkach na zmianę, z których już za chwilę wyrosnę. Nie mam żadnych krótkich spodenek, jedynie dwie pary długich leginsów, w których nie da się chodzić w taki upał... W bluzki na szczęście jeszcze wchodzę, ale co z tego jak nie mam dołuTeż już czekam na jesień, przynajmniej w leginsach będę mogła chodzić... chociaż wtedy to pewnie nie będę miała na górę żadnego długiego rękawa
a zima? co z kurtką? Ja stwierdziłam, że kupować nie będę, bo bez sensu wydać kupę kasy na kurtkę w której wyjdę kilka razy. I będę chodzić w swoich rozpietych a pod nią ubiorę jakiś gruby sweter i szalik.
A tak my wyglądamy w 23 tygodniuCycki mi tak urosły... ostatnio byłam po nowy stanik, bo sie nie mieszcze w żadnen i bylam w szoku! zawsze kupowałam A75 a teraz zmieściłam się dopiero w B85
aannkkaa- daj znać co i jak i trzymajcie się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 00:06
kwiatakacji, MeGi2986, Madzisek, Pchelkaa, emilka24, Marta0912, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aannkkaa trzymajcie się mocno i dawaj znać jak z wami.
Ślicznie macie dziewczyny brzuszkitakie ciążowe bo mój to bardziej spasiony cały cas z fałdką po środku
ja co do ciuchów to na górę mam spory zapas po schudnięciu gorzej z dołem :p i też czekam na chłodniejsze dni żeby leginsy założyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[
aannkkaa- daj znać co i jak i trzymajcie się![/QUOTE]
Ja raptem kilka dni temu kupiłam kurtkę zimową na olx (35 stopni a ja kurtkę kupuje), dałam 80 zł i jest super. Ciążówka z H&M. Jak urodzę i schudnę to ją sprzedam za 50 i dużo na tym nie stracę. Ja też nie mam w czym chodzić. Mam 2 sukienki (które i tak już się podnoszą z przodu i wyglądam jak mała dziewczynka) i jedne dresowe spodenki. Ale nie będę nic kupować bo to bez sensu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:54