Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatakacji gdzie Ty chowasz tego maluszka ?
tez bym chciala taki malusi brzuszek, a ile masz wzrostu?? U mnie z bidą 159 i bioderka mam waskie to brzuchol idzie do przodu
Zobaczymy jak bedziemy wygladac w listopadzie :pPchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Kochana tylko że ja je miałam co 1 minutę.
Jeżeli są rzadkie i nieregularne to wszystko w porządku.
U mnie byly co pol godzinki, ale gin mowila, ze to za czesto i jesli to sie powtorzy to do szpitala, ale puki co mam magnez, luteine i jest ok.. i oby tak pozostalo -
nick nieaktualnymyszata92 wrote:kwiatakacji gdzie Ty chowasz tego maluszka ?
tez bym chciala taki malusi brzuszek, a ile masz wzrostu?? U mnie z bidą 159 i bioderka mam waskie to brzuchol idzie do przodu
Zobaczymy jak bedziemy wygladac w listopadzie :p
165 cm więc wielkoludem nie jestem
Tułów mam dość długi( za to niestety nogi krótkie) więc się rozkłada. Boję się tylko, że jak mi wyskoczy brzuch potem to rozstęp na rozstępie będzie. -
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:165 cm więc wielkoludem nie jestem
Tułów mam dość długi( za to niestety nogi krótkie) więc się rozkłada. Boję się tylko, że jak mi wyskoczy brzuch potem to rozstęp na rozstępie będzie.
Moze tragedii nie bedzie, bo niektore kobietki maja do samego porodu brzuszki malutkie
moj juz jak pilka wyglada, a tesciowa i tak nadal twierdzi, ze jestem za chuda i mam maly ten brzuch :p -
nick nieaktualnyJa mam ciagle napiety i tez czasami czuje jak się macica stawia. Od tygodnia leżę w szpitalu, biorę nospe i luteinę i jakieś kroplówki. Napięcie nie znika i ktg tez nie wykazuje skurczy. Jakiś dziwny przypadek jestem. Może przez to ze taka chuda jestem.
-
nick nieaktualnyI u mnie juz widoczna kreska po calej dlugosci:)
A czy zauwazylyscie jakies zmiany na brodawkach?? U mnie na obu piersiach od wewnetrznej strony pojawily sie srednie ciemno brazowe plamy, nie sa zgrubiałe ale widocznie sie odtozniaja od calosci. -
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:I u mnie juz widoczna kreska po calej dlugosci:)
A czy zauwazylyscie jakies zmiany na brodawkach?? U mnie na obu piersiach od wewnetrznej strony pojawily sie srednie ciemno brazowe plamy, nie sa zgrubiałe ale widocznie sie odtozniaja od calosci.
Ja zauwazylam, ze zrobily mi sie ciemne i wieksze :p i obie sa rozne, bo majac 4 latka poparzylam sobie prawa strone klatki piersiowej i brzuszek i zostaly mi blizny, ale to mi raczej nie przeszkodzi w karmieniu, mam nadzieje -
nick nieaktualnyMyszata przykre doświadczenie. Mi te plamy pojawily sie w ciazy. Ogolnie mam cere pelna pieprzykow, ktore wtecz sie namnozyly w ciazy. Jutro sie umowie do dermatologa zeby je zbadal czy nie sa grozne bo niektore wygladaja nieciekawie. I tak sie zastanawiam czy te plamy moglyby poestac pod wzrostem hormonow.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, pisałyście kiedyś że biustonosze do karmienia są brzydkie...
Zobaczcie sobie te mi się kilka podoba i pewnie się skusze.
https://www.intymna.pl/c1381,2259,0,0,,mama
Mi ubrania też się powoli kończą, całe szczęście że na razie w sumie tylko brzuch do przodu mi rośnie reszta niei zawsze miałam tendencje do kupowania za dużych spodni
-
nick nieaktualnyrewelka, te biustonosze są zarąbiste! i nawet takie sexy:) marzy mi się taka bielizna sexy, w tą z przed ciąży nie mieszczę się za bardzo, nie wygodnie mi jest, wolę zwykłe bawełniane gatki i zwykły gładki biustonosz. Nawet mój na to uwagę zwrócił, no ale cóż, wygoda ważniejsza, chociaż przyznam ze jak chce atmosfere podkręcić w sypialni to wciskam się w jakieś koronki. Ciasnawe troszkę ale to przecież i tak tylko na max 30 min i ściągam
hehehe,
też macie taką ochotę na sex?????Marta0912, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Ja się w swoje z przed ciąży nie zmieszczę za bardzo... Strasznie mi biust urósł ale to na plus
Na intymnej i ceny są dobre, bo jakościowo maja super rzeczy, nie raz kupowałam, w h&m też są biustonosze do karmienia ale te ładniejsze.
Kto planuje jutro nalot na lidla? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny