Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Jeśli możesz Flakonik, to wpisz w pierwszym Twoim poście imię mojej niuńki - Ania
Z góry dziekuję.
No i miłego dnia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 09:02
Pchelkaa, Karola1990, Flakonik lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
wracam po jelitowce , co prawda nie meczylo mnie batrdzo, ale taka bylam slaba ze spalam prawie 2 dnimasakra... a w piatek moja cora miala jednodniowa wymiotowala miala niegunke, moja mama w niedziele a ja zaczelam od poniedzialku... wrrr nie polecam
kupilam w lidlu 2* pampersow, 2* body 2* te sliczsne geterki z serduszkami i ta bluze misiowa tylko bezs kapturka rozowa bo juz nie bylo... a widzialam w gazetce ze w carregoure od dzisiaj pampersy po 22.99zl bed a -
nick nieaktualny
-
Alicja trzymam kciuki żeby Sarka została w brzuszku jak najdłużej:)
Ja wczoraj byłam na wizycie, dalej mam antybiotyk na tą nieszczęsną bakterię e-coli a moja niunia waży 700 gram jużCzytam Was na bieżąco ale takla zalatana jestem w związku z wykańczaniem domu, że się nic nie odzywam ale duchem jestem z Wami:*
Mama-julka, alicja_, Madzisek, kwiatakacji, Pchelkaa, MeGi2986, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki! Ale się rozpisałyście. Czytając to co u Was się wydarzyło od wczoraj, odpoczywam. Robię małe porządki bo nowych mebli nie kupujemy, a miejsce dla NOWEGO członka rodziny musi być. To co kupilam i co dostałam od siostry (a mówiła że jeszcze jedna siata będzie!) wsadziłam do tak dużej szafy jak moja. No gnojek przesadza, a jeszcze się nie urodził
Całe szczęście raz dwa mi to poszło. Przydała się jednak praca w sklepie i umiejętność przestrzennego widzeniaA się zmachałam, ale to przez to pewnie, że znowu się nie wyspałam (jak od początku ciąży :'( ).
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola1990 wrote:Alicja trzymam kciuki żeby Sarka została w brzuszku jak najdłużej:)
Ja wczoraj byłam na wizycie, dalej mam antybiotyk na tą nieszczęsną bakterię e-coli a moja niunia waży 700 gram jużCzytam Was na bieżąco ale takla zalatana jestem w związku z wykańczaniem domu, że się nic nie odzywam ale duchem jestem z Wami:*
Dzięki kochana!
ooo 700 to już fajna waga:)
Gratulacje:)Karola1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! MNie martwi od dwóch dni twardnienie brzucha... mam dość często, w prawdzie po kilkunastu sekundach puszcza, ale okropnie mnie to niepokoi. Unikam IP, bo tu u mnie w Pszczynie nie badają na IP tylko zostawiają w szpitalu bez względu na to, czy cos Ci jest i wtedy robią badania...ale jak do wieczora nie przejdzie to chyba się zdecyduję. Dziecko się cały czas rusza, ale boję się, że może się szyjka skracać...
a z miłych rzeczy to muszę się Wam pochwalić, bo wygrałam konkurs na fb na profilu mamy, która szyje różne cuda dla dzieci i wygrałam czapeczkę z kominem dla maleństwaa to zdjęcia :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:50
rewelka, Mama-julka, Madzisek, emilka24, gosia mmr, KASIAG24, alicja_, Pchelkaa, Karola1990, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
niania.ogg wrote:Euthyrox trzeba wziąć minimum pół godziny przed wypiciem glukozy, czyli tak jak codzień, po przebudzeniu. To ważne żeby łykać go na czczo po odpoczynku nocnym, bo tyroksyna jest bardzo kapryśna jeśli chodzi o wchłanianie. Dwie godziny po glukozie to na euthyrox byłoby trochę za szybko.
To nie tak, że po euthyroxie musimy po 30 minutach zjeść. Po 30 minutach możemy zjeść najwcześniej. Niektóre osoby przedłużają jeszcze bardziej ten czas, żeby się lepiej wchłonęło. Posiłek po nie ma związku. Chodzi tylko o to, żeby być bezwzględnie na czczo.
dziękuję ! -
nick nieaktualnyMadzia, powiem szczerze, że nie dałoby mi to spokoju. U nas w szpitalu też tak jest - IP i trzy dni leżysz. Jak się Tobie pogorszy to nie ignoruj tego, lepiej dmuchac na zimne.
Alicja pisała, że jeśli skurcze są nieregularne i do 10x dziennie to nic groźnego, możliwe że to skurcze BH.
Ps. Gratuluję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 13:10
-
nick nieaktualnyPrzezylam jakos ta glukoze jutro wyniki mam nadzieje ze wszystko jest ok
Madzia super zestaw :)Napewno wszystko jest ok ale jesli do wieczora nie minie to ja bym pojechala dla swojego spokoju i sprawdzila nigdy nic niewiadomo .Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 13:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Madzia, powiem szczerze, że nie dałoby mi to spokoju. U nas w szpitalu też tak jest - IP i trzy dni leżysz. Jak się Tobie pogorszy to nie ignoruj tego, lepiej dmuchac na zimne.
Alicja pisała, że jeśli skurcze są nieregularne i do 10x dziennie to nic groźnego, możliwe że to skurcze BH.
Ps. Gratuluję!
Mam właśnie więcej niż 10... ale już byłam dwa razy z tym na IP, dokładnie tak samo przebiegało i nic się złego nie działo. Jadę dzis do rodzinnego miasta i tam wstąpie na IP, bo tam lekarz najpierw bada i sprawdza czy wszystko jest ok, nie zostawia w szpitaluMama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny