Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle zazdroszczę dziewczynom które mają wybrane imię. Mi się żadne nie podoba
Przy pierwszym dziecku wiedziałam czego chcę. Czekam na jakieś pie...cie, ale nic nie przychodzi. Siedzę w necie i jestem przy literze L.
inso to powodzenia życzę. Mam to przed sobą, ale smak tak paskudny,że do dziś pamiętam, a tyle lat minęło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 18:38
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:48
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyJestem dzisiaj po glukozie. Po tych Waszych komentarzach trochę się stresowałam ale nie było tak zle
Gorzej było z pobraniem krwi bo aż 6 razy mnie kłuli. Taki mam kiepskie żyły. U nas tez było cieżko z imieniem dla dziewczynki. Kalendarz kilka razy przeleciałem. Ja się ciagle zastanawiam nad Hania, a maz już tak o NIEJ mówi wiec pewnie zostanie
Nadulka, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle naskrobalyscie
Inso powodzenia
Gratuluje udanych wizyt
Ja sie troche przylamalam ta cukrzyca ciazowa nigdy nie prowadzilam zadnej diety moj juz mi wiekszosci co mam w lodowce nie pozwala jesc i pic tylko woda ciemny chleb i czyta caly czasx co moge czego nie masakra
Ja zakochalam sie w Adamex Pajero i nie ma mowy o innym mojemu tez sie podoba wiec nie bylo marudzenia zeby go kupic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 19:38
-
nick nieaktualnyDziewczyny a macie coś takiego, co musicie jeść codziennie? W sensie nie,że macie zalecone, tylko macie smak. Bo ja już od miesiąca CODZIENNIE jem arbuz i muszę go jeść. Jak jeden dzień nie miałam to myślałam, że zwariuję, płakać mi się chciało
a kurde arbuz już niedługo się skończy i juz nie kupię
co ja wtedy zrobię??!!
Mama-julka, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Madzia890722 wrote:Dziewczyny a macie coś takiego, co musicie jeść codziennie? W sensie nie,że macie zalecone, tylko macie smak. Bo ja już od miesiąca CODZIENNIE jem arbuz i muszę go jeść. Jak jeden dzień nie miałam to myślałam, że zwariuję, płakać mi się chciało
a kurde arbuz już niedługo się skończy i juz nie kupię
co ja wtedy zrobię??!!
To Ja mam lepiej bo nektarynki jem codziennie od początku ciążyarbuzy też pochłaniam ale nie codziennie
Słodkiego też dużo jem a przed ciąża mogły nie istnieć, będę musiała sobie detox zrobić przed badaniem glukozy żeby ładnie wyszłaogólnie od początku przytyłam 3 kg, a od najniższej wagi w ciąży 5 kg ale na szczęście na razie tylko w brzuch idzie
Jest wieczór zaczyna się i zgaga...
Nadulka nasz Tobiasz też dużo kopie szczególnie nie lubi jak coś uciska brzuch, taki mały a już wygodny
Nadulka, Madzia890722, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte masz na pewno "Appointment card" tam stylu jest numer na "maternity triage" to? taki dyzur polozniczy wiec w razie problemow mozesz tam zadzwonic i ewentualnie kaza Ci przyjechac na badanie
Mi polozna mowila, ze jakby cos sie dzialo to zeby dzwonic tam albo udac sie do GP, zawsze mozesz isc do GP
Pisalas,ze juz zmienilas polozna i ta nowa tez nie taka beznadziejna? Ja na kazda wizyte musze przyniesc probke moczu a jakbym zapomniala to w trakcie wizyty mozemy to zalatwic. dziwna ta Twoja polozna, moja tylko zakrecona,ale oprocz przygod na poczatku jak narazie spelnia swoja role
-
nick nieaktualnyJa jestem po wizycie, połówkową to bym jej nie nazwała Mam za tydzień iść na powtórkę bo lekarz niewiele mogła zobaczyć bo stwierdziła że jest za mało wód płodowych. Mam pić 4 litry dziennie Stwierdziła że dziecko ma nerki i pęcherz prawidłowe więc to pewnie dlatego że ja za mało piję A ja piję naprawdę dużo Dzisiaj piłam wyjątkowo mało ale czy to od razu mogło się przełożyć na to że tak mało wód płodowych? Generalnie to spanikowałam i już mam czarne myśli co będzie jak tym piciem wód nie przybędzie ;( Doktor w międzyczasie sprzedała mojemu mężowi historie że miała taką pacjentkę co miała też tak mało wód i że dziecko umarło zaraz po porodzie bo się okazało że nerki były chore.... No czasem to mogłaby się w język ugryźć Mam czekać do następnego czwartku, żeby zobaczyć czy się uzupełnią ... I jeszcze w badaniach wyszło że mam anty HBS 123 co jest stanowczo za duże i mam isć do specjalisty od chorób zakaźnych A ja nie byłam szczepiona żeby mieć taki wynik Normalnie wszystko mi się zwaliło na głowę i nie potrafię się nie stresować ;( Aż się boję pomyśleć co będzie jak tych wód nie przybędzie....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie, aż nie mogę uwierzyć, że lekarz mógłby coś takiego powiedzieć. Chyba bym nie mogła spać przez to.
Jeśli to połówkowe, może faktycznie lepiej poszukać innego gabinetu, zrobić badanie prywatnie (bo nie wiem czy byłaś na nfz czy nie) i zasięgnąć opinii innego lekarza. Pij dużo wody i postaraj się o tym za bardzo nie myśleć, chociaż wiem, że będzie ciężko.