Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOch Ala po kim Sara taka niecierpliwa,bardzo chce juz zobaczyc sie z mamusia I tatusiem. Niech kruszynka jeszcze posiedzi w brzuszku. Najwazniejsze,ze jrstes w szpitalu pod wlasciwa opieka I oby wszystko udalo sie unormowac na tyle ile mozna. Trzymajcie sie dzieeczyny.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny.
Alicja trzymajcie sie tam !!trzymam kciuki!!
ja wczoraj na zajeciach bylam z polozna sama jedna bylam akurat i mi opowiadala o diecie itdnastepne mam w srode na 15, ale ide z moim, a niech slucha
wczoraj po igraszkach mialam takie skurcze.... dlugo trwaly i co chwile, zjadlam no spe i magnez i nie puszczalo:( juz myslalam, ze pojade na IP ale rano bylo ok na razie nie czuje stawiania, ale mowilam mojemu ze juz chyba koniec z konczeniem w srodku bo ta moja macica cos starsznie wrazliwa. i polozsna moiwla o stymulacji piersi ze tez moga juz wywolywac te skurcze zeby uwazac i jesli sa rozlozone dobowo to moze byc ich nawet 12-14 i jest okalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama Julka chodzilo mi docelowo o stymulacje sutkow
wlasnie polozna mowila ze 6tyg przed porodem nie nalezy wspolzyc bo wlasnie sperma moze wywolac skurcze, ale ja juz podziekuje bo wczoraj serio myslalam ze pojade takich skurczy jeszcze nie mialam ciaglych ... we wtorek mam wizsyte i polowkowe powiem mu o tym stawianiu ze jest coraz czesciej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kupilam termometr taki do uszka lub na czolo, co mierzy w sekunde za 40 zl. Zobaczymy co to bedzie za wynalazek, no i kupilam elektroniczny dla mnie do szpitala - bo ponoc trzeba miec.
MeGi2986 wrote:A ja mialam jakies koszmary i juz zasnac nie dam rady....
Evka a jaki termometr zamówiłaś?? Ja za zakupy wezme sie na poczatku września.
Dzisiaj ostatni dzien w pracy, nareszcie!! Za 2h musze wstawac...ojj bede jak neptyk. Oby tylko byl to spokojny dzien.
A Wam zycze milego dzionka:) nas czeka jeszcze pakowanie dzisiaj bo jutro po 4 wyjezdzamy, czas odpoczac na wakacjach:) -
My dzisiaj ciężką noc mieliśmy, ja Obudziłam się zalana łzami bo mięsie śniło że męża mi zabili, o 6.20 mała też się Obudziła zapłacona z krzykiem, jakaś noc z koszmarami, na szczęście położyłam się z nią, przytuliłysmy się i jeszcze trochę pospałyśmy już spokojnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Ale zazdroszczę dziewczynom które mają wybrane imię. Mi się żadne nie podoba
Przy pierwszym dziecku wiedziałam czego chcę. Czekam na jakieś pie...cie, ale nic nie przychodzi. Siedzę w necie i jestem przy literze L.
inso to powodzenia życzę. Mam to przed sobą, ale smak tak paskudny,że do dziś pamiętam, a tyle lat minęło...Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDostałam w nocy trzy kroplówki no i te wspomniane wyżej zastrzyki, a rano podczas KTG znów skurcze.. Skoro po takich końskich dawkach skurcze nie ustały to ja już nie wiem co pomoże i czy cokolwiek pomoże
Chciałabym dotrwać chociaż do 30 tygodnia.
Dziś lekarz miał podjąć decyzje o krążku lub szwie, bo szyjka ostro reaguje na skurcze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja- zaciskaj nogi najmocniej jak tylko potrafisz!! Trzymam kciuki że wszystko będzie dobrze!
Co do kwasku cytrynowego- mam czajnik z powłoką ceramiczną i kwasek niestety za wiele nie daje...kiedyś babcie wrzucały obierki od jabłek i gotowały:)
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:48
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany