Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy mamy narazie nosidełko bo bedzie nam poreczniej z auta od razu na stelaz wozka mocowac. A jak maly bedzie siedzial to planujemy kupic fotelik 9-36kg firmy kinderkraft Baby Safe czy jakos tak, ktory rosnie razem z dzieckiem i jest odpowiedni dla malucha i starszaka:)
Co do spraw łóżkowych to u nas narazie jest cisza, mąż jakoś się stresuje i dupa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie podobno warto, bo potem podobno się szybciej dochodzi do formy i zmniejsza się ryzyko nietrzymania moczu. Ja też jak sobie przypomnę to poćwiczę chwilę, ale chyba będę musiała sobie przypomnienia na telefonie ustawić jakieś dyskretne
Jeżeli nie chodzicie wcześnie spać to dzisiaj TVP2 godz. 22:55 Moje 600 gramów szczęścia!!alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk hehehe niedomyśliłam się
no to my nosidełko mamy od wózka z kompletu. Wierze że się sprawdzi w razie potrzeby. Aczkolwiek licze ze nigdy nie bede musiala sie o tym przekonac.
Moniek90 juz sobie ustawilam przypomnienie w tv na program:)
Lips u mnie juz wszystko wykupione ale ja juz jedne wczesniej kupilam wiec tyle dobrego. Pieknie swieca w pokoiku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 21:17
-
my jeszcze nie mamy wózka i jestem bardzo ciekawa jakie są w sklepach. Póki co jeszcze nie było czasu podskoczyć do niemieckich sklepów, oglądałam tylko online. a najbardziej podobają mi się camarelo i bebetto ... ciekawa jestem czym się różnią. ogólnie fajnie byłoby już dotknąć... łożeczko kupimy chyba na miejscu, chciałabym białe, ale to myślę że jeszcze czas jest, za to wózek póki będziemy na urlopie w PL czyli za tydzień- ponad tydzień.. dużo droższe są wózki w sklepie niż na allegro??
-
anjaniebieska to zależy chyba od modelu wózka i firmy. Niektóre dziewczyny kupowały swoje wózki o wiele taniej na allegro. Tego który ja wybrałam na allegro wcale nie ma, a ceny w sklepach internetowych są takie same jak w stacjonarnych. Różnica maksymalnie 50zł. Najlepiej wybrać się do jakiegoś dużego sklepu z wózkami, wybrać faworytów i dopiero zacząć porównywać oferty, bo z każdym wózkiem może być inna sytuacja
-
nick nieaktualny
-
No i na noc się ze swoim poklocilam. Tak myślałam że ten dzień inaczej się nie skończy. Poplakalam sobie ale przynajmniej wyrzucilam z siebie wszystko. Czemu faceci są czasami tacy mało domyślni
Ale przynajmniej aukcje na allegro wygrałam i jestem zadowolona bo fajne ciuszki dla maluszka będę miała i juz chyba wszystko by było.
Co do mięśni kegla to jak sobie przypomnę to Ćwiczę ale to raczej rzadko. Ostatnio natknelam się na coś takiego jak kulki gejszy i tak się zastanawiałam nad ich zakupemmoże któraś ma i się może wypowiedzieć na ten temat?