Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, u mnie rowniez jakos tak depresyjnie, pogoda nie rozpieszcza. I mnie dopadl jakis dolek
Co do igraszek to jeszcze nie mam zakazu, ale ostatnio oboje z moim R nie mamy sil- remont nas wykancza, zwlaszcza jego, pracuje, a gdy tylko ma chwile wolnego to walczy z remontem..
Im blizej porodu tym jakos bardziej chodze podenerwowana.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://iv.pl/images/51572943735925168033_thumb.jpg
To stan na dzis, 6kg na plusie, maly juz dosyc duzy, bo 1200 mial 2 dni temu i zaczynam sie zastanawiac czy to aby nie za duzo..Mama-julka, pati_zuzia, genoweffa, Matleena, Madzisek, moniek90, bella88, ola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie do dziewczynek które będą rodzic w rudzie - moniek i Alicja nie wiem czy ktoś jeszcze
pewnie już o tym pisalyscie ale powiedzcie, bo zastanawiam się czy tam nie rodzic jednak ale nie chce zmieniać już lekarza (moja pracuje w Bogucicach a tam nie chce rodzic..) trzeba jakieś specjalne przygotowanie mieć żeby tam rodzic?
Bylyscie tam, tzn ala wiem że bylasjak tam wygląda jakie warunki i wogole ??
I pytanie do wszystkich : macie czasami takie wrażenie że ciężko Wam się oddycha?? Ja od jakiegoś czasu takie coś czuje (nie jest to związane z żadnym wysiłkiem) tak jakby mi się gorzej oddechalo i serce się tak kolacze przy tym.. Ma tak któras bo nie wiem czy to normalne czy się martwić tym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 11:37
-
No to dałaś czasu Acikk. Hehe u mnie to jest szał ciał jak pośpię do 9-tej. Mimo, że zawsze byłam niemiłosiernym śpiochem, tak teraz się średnio budzę max 6-7. A czasem i w nocy - idę jeść, pije herbatę ciepłą...i za 2 h znowu sie kładę. Ale dobrze, sen jest potrzebny i odpoczynek wskazany.
Mnie się już od jakiegoś czasu ciężej oddycha, nawet jak mówię dużo, to za chwile mam zadyszkę;P Ponoć normalna sprawa. Albo mam ochotę wziąć głęboki oddech, i próbuję, to się nie udaje, muszę kilka razy się mocniej przewentylować, żeby mieć poczucie ulgi. Serce też kołacze co jakiś czas - ale co się dziwić, ma teraz więcej krwi do przetoczenia i dla dwóch ciał trzeba dostarczyć więcej tlenu.
Jak nie masz tego cały czas, nie sadzę, że jest to powód do zmartwieńgenoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk z tym oddychaniem to ja tak czasem mam. Czasem też mam tak jakby wymuszony większy oddech, na który nie mam wpływu. Dziwnie jakoś to wytłumaczyć
ale z tego co mi mówili to młody może wtedy uciskać na przeponę i temu tak. Mimo że mam skłonności do tachykardii to chwilowe kołatania i cięższy oddech mnie nie niepokoją.
-
nick nieaktualnywrote:Acikk I pytanie do wszystkich : macie czasami takie wrażenie że ciężko Wam się oddycha?? Ja od jakiegoś czasu takie coś czuje (nie jest to związane z żadnym wysiłkiem) tak jakby mi się gorzej oddechalo i serce się tak kolacze przy tym.. Ma tak któras bo nie wiem czy to normalne czy się martwić tym...
Ja tak mam, zwłaszcza rano brakuje mi tchu, a serce łomocze. Potem się jakoś wszystko stabilizuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 11:52
-
nick nieaktualnyJa mam na brodzie 6 wielkich pryszczy :o
Nie wiem czy nie dlatego że kupiłam krem CC Kolastyny...
Rozstępy na pośladkach bledną po Bio Oil- świetny jest:) Ale skóra mnie swędzi od każdego żelu pod prysznic, kupiłam jakiś hypoalergiczny ostatnio i muszę się na niego przerzucić.
Do tego pół nocy nie przespałam bo mnie kłuło w prawym boku- chyba wzdęcia, taką mam nadzieję. najadłam się na noc płatków z chłodndym mlekiem i może dlatego mnie dopadły wzdęcia. Zaczynam się powoli martwić że to coś gorszego...
Wczoraj byłam w Biedronce, ale niestety ani pół Cotton Balls:(
A co do baraszkowania to ja mam strasznie niskie libido w ciąży, wprost zerowe...
jakie ciuszki dla dziecka do szpitala zabieracie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 11:59
-
nick nieaktualny