X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola_27 wrote:
    Żartujesz? :D Moja ambitnie trzyma w tajemnicy, że robi sweterki na drutach, ale teść się wygadał ;)

niech mają kobieciny trochę radości :p Już wystarczy, że synków im zabrałyśmy ;)

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka patrzę na ten wózek co Wy zamówiliście Quinny mood. Też ładny, ale trzeba po prostu lubić takie miejskie wózeczki. Moja kuzynka ma taki ecru i bardzo go sobie chwali, zachwycona jest wręcz nim.Do miasta ponoć idealny. My mieszkamy w kurorcie, więc taki nostalgiczny klasyczny wózek nam najbardziej pasuje :)

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta0912 wrote:
    niech mają kobieciny trochę radości :p Już wystarczy, że synków im zabrałyśmy ;)

Moja ma trzech, więc niech nie narzeka :) i mówi, że przy mnie się jej synalek na lepsze zmienił i zaczął rozmawiać, bo ponoć strasznym niemową był :D

Marta0912 lubi tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:49

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Ja tam nikogo nie namawiam do niczego, tam jest napisane o szczepieniach za i przeciw. Kto chce to się zagłębi w temat.
    Dla mnie szczepienia to rosyjska ruletka. Szczepić na pewno będę. Przy pierwszym synie nie byłam taka sceptyczna, ale byłam młoda i głupia :-D Teraz pod chodzę do tego: wierzę że będzie wszystko dobrze :-)

Ja tak ogolnie napisalam,mam nadzieje,ze nie odebralas tego jako przytyk do Twojej osoby. Widzialam.ze bedziesz szczepic. Ja nie oceniam zadnej decyzji,ja tez bede szczepic I nie sadze, ze zmienie zdanie. Oby i tym razem wszystko bylo dobrze :)

Jesli chodzi o meza,to moj w pierwszej ciazy mial wirksze problemy ze mna tak do 5 miesiaca,zdarzylo sie ze rzucilam w niego hot dogiem,z czego dumna oczywidcie nie jestem,ale teraz jest z czego sie smiac :D a ta ciaze znosze bardzo spokojnie,choc nie obylo sie bez sprzeczek I bezsensownych wyrzutow z mojej strony,ale on jest cierpliwy I spokojny,az czasem mam go pobic,zeby jakos zareagowal ;) aaa I tez moge czasem mowic do niego tysiac razy I nie slyszy I zauwazylam,ze nasze dziecko tez tak ma I mowie ze we dwoch mnie ignoeujs zwlaszcza jak oglada tv albo cos pisze na kompie no ten meski brak podzielnosci uwagi noo :D

Mama-julka lubi tę wiadomość

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka, Iza jak napisałam jest zachwycona :) na pewno sprawdzi się i Wam :) Do tego widzę, że łatwo się składa, co też jest dużym plusem :) Nasz niby taki duży, ale też się składa fanie i nie zajmuje dużo miejsca w bagażniku, ale miejski wózek to to nigdy nie będzie

Nadulka lubi tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka łóżeczko piękne!!:):)

ZieloneOliwki ja dziś robie krokiety z kurakien, papryka,cebula i pieczarkami :)

A jeśli chodzi o teściową to ja jej nie mam, ani teścia bo mój mąż był wychowywany przez babcie, która niestety juz zmarła. Zmojej strony jest mama ale ona sie w nic nie wtraca jedynie pyta jak samopoczucie i cieszy sie na wnuka. Ojca "nie mam" wiec mój Franus bedzie mial tylko 1 babcie i mnostwo ciotek:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:51

Nadulka, Pola_27 lubią tę wiadomość

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    hej dziewczynki:*
    muszę się pochwalić w końcu kompletuję wyprawkę :P
    właśnie zamówiliśmy wózek quinny moodd, miała któraś z Was może z nim do czynienia?
    a łóżeczko takie chce zamówić co myślicie?
    http://allegro.pl/skrzat-gala-lozeczko-tapczanik-z-szuflada-gala-i5650703223.html
    pościele też już mam wybrane :)
    jejkuu jak te zakupy cieszą

Piekny wózek.Zazdroszcze ;) gdybym miala jedno dziecko na pewno bym go kupila bo to byl moj faworyt numer 1! <3

Nadulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Ci współczuje Nadulka.....ja nigdy na diecie nie byłam, moglam jesc mniej ale zawsze cus normalnego, a jak se pomysle ze przy kp trzeba bedzie zmienic troche odzywianie to az sie tego boje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas niezaciekawie. Od rana skurcze. Od godziny bolesne....
    Jak do wieczora nie przejdą jade z tym do szpitala bo sie zaczynam bac.

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Mam nadzieję, że Ci przejdzie. Trzymajcie się Robaczki

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik bądź dobrej myśli i dużo odpoczywaj, może przejdzie. Może wypróbuj no-spe? I pamiętaj, że stres wcale nie pomaga na skurcze!

Co do pomysłów na obiad to ja dzisiaj serwowałam zupę krem z pieczonej papryki i do tego grzanki z ciemnego pieczywa z serem :-) mniam :-D mąż zachwycony, aczkolwiek on zawsze zachwala moje dania, więc tym bardziej gotuję z przyjemnością :-)

alicja_, MeGi2986 lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Jedz, jedz koniecznie. Podepną Cie pod KTG i wszystko sprawdzą - ewentualnie podadzą kroplówkę.
    Bolesne skurcze są niebezpieczne, wiem coś o tym.
    Jak często je masz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik 3mam kciuki aby wszystko bylo dobrze!!:*

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy mówi się, że skurcz jest bolesny? jak silny jest to ból?
    Ja od dwóch dni czuję czasami ból na samym dole brzucha, taki lekko okresowy, przychodzi szybko i szybko przechodzi. Nie wiem czy to jakiś ucisk, bo mała ma główkę na dole...jak myślicie? Ten ból pojawia się w zasadzie zaraz pod brzuchem ciążowym..

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik trzymam kciuki za was:)

• Evka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Flakonik, może jedźcie lepiej na IP...lepiej jeden raz za dużo się tam pojawić niż raz za mało.

wnidzbmhunwbroqa.png
‹‹ 917 918 919 920 921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ