Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gosia mmr wrote:Wygląda, że warto rutynowo sprawdzić tą siatkówkę przed porodem sn i ewentualnie poddać się zabiegowi "przyklejenia czy zabezpieczenia tej siatkówki".
Nie chodziło mi, że sama wada jest wskazaniem do cc, tylko czy prowadzący ciąże lekarze wysyłają Was na kontrolę siatkówki i ciśnienia, czy raczej trzeba się o to dopominać... bo jeśli okaże się, że trzeba robić zabieg przed porodem to trzeba się jakoś w czasie zmieścić.
ja poszłam sama. Najpierw do rodzinnego i dostałam skierowanie na cito. w dniu przyjęć lekarza okulisty po prostu przyszłam do przychodni i wziełam kartoteke i zapytałam się czy mnie przyjmie. i dało rade -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny super brzuszki - każdy inny , wszystkie piękne.
To i ja się pochwalę. Koniec 29 tygodnia:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:44
Mama-julka, Madzisek, Flakonik, genoweffa, emilka24, MeGi2986, Marta0912, pati_zuzia, Nadulka, Karola1990, alicja_, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cudowne brzuszki macie. Coraz blizej konca
ja wizytuje 22 wrzesnia. Wybralismy imie dla malej .bedzie miala na imie Oliwia. Jestem bardzo ciekawa ile bedzie ważyć . W 20 tc miala 349 g . I od tamtej pory nie miala pomiarow. W moim suwaczku macie moje aktualne zdjecie jak wyglądam w chwili obecnej a na plusie okolo 5 kg
kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Wow madzia masz chyba taki brzuszek jak ja
Nieeesukienka tak poszerza
na zdjęciach wygląda na trochę większy niż w rzeczywiśtości, Twój jest dużo większy
ale przyznaje, moj też jest już dość pokaźny
Twój jest piękny! taki okrąglutki, jak na okładkę czasopisma dla ciężarnychWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 22:37
Flakonik lubi tę wiadomość