Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Madzia !! Jesteś pewną że tam jeden Antek jest
?
Nie jest wcale taki wielki ten brzuchol! sukienka jest szerokaprzytyłam tylko 6 kg! Mam nadzieję, że Antek nie chowa za plecami brata- nie jestem na to gotowa!
W piątek mam wizytę to podpytam:P i o to, czy Antoś jest dalej Antosiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja mam chyba wizyte najwczesniej, bo 18.09
Tak szczerze to... wszyscy mi mówią, że pięknie w ciąży wyglądam a prawda jest taka, że ja się sobie nie podobam... zawsze byłam szczuplutka, zero celulitu, idealna figura... i nie umiem się przyzwyczaić do tego jak mi się ciało zmieniło. Ale zaś z drugiej strony nie mam parcia, żeby super dobrze wyglądać, teraz zmieniły się moje priorytety i dzieciątko jest najważniejszeno i to, że podobam się mężowi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oluniaaa wrote:Dziewczynki mam pytanie....jak uważacie które imię lepsze Magda czy Eliza?
My mamy wizytę 29 i mam nadzieję że nasz uparciuszek się ładnie pokaże bo chcemy sobie nagrać teraz płytę a ostatnio bawił się z nami w chowanego bo twarzyczką wtulił się w łożysko
Ja mam dzisiaj wolny dzień i tak mi dobrze w łóżkujedno pranie już się kończy, zaraz wstawię drugie a potem chyba zacznę prać pościel dla maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 07:43
-
Oluniaaa wrote:Dziewczynki mam pytanie....jak uważacie które imię lepsze Magda czy Eliza?
Magda
Ja mam jutro wizytę, ale pewnie bez USG.
Próbowałam szukać na forum ale się nie udało, któraś z dziewczyn wklejała linka do sprzedawcy allegro nie świat dziecka i justinex nie mogę znaleźć a oczywiście nie zapisałam sobie, mogłabyś podesłać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 07:59
-
Ale piękne te wasze brzuszki
3 trymestr jest ciężki ale wszystkie wyglądamy jak z bajki
Po ile ciuszków kupujecie na początek ? Ja mam :
-r. 56 pajace 6 szt
-r.56 body z długim 6 szt
-r. 62 pajace 9 szt
r. 62 body z długim 8 szt
r 62 body z krótkim 3 szt
r 62 półśpiochy 5 szt
czapeczki bawełniane 3 szt
niedrapki 4 szt
skarpetki 4 szt
kombinezon zimowy 1 szt
Synka planuje ubierać w body (raczej z długim rekawem ) + pajacyk + ewentualnie skarpetki
Myślicie że już mi wystarczy na początek czy dokupywać jeszcze ? -
nick nieaktualny