Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuerte wrote:Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę - wiem, że temat był setki razy, ale czy każda z Was mogłaby napisać (a najlepiej pokazać) jaki wózek wybrała?
nie mam kompletnie pojęcia jaki kupićbardzo proszę!
Wózek mima Xari Flair Black
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/889ccedaf4c9.jpgSuerte, naox, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuerte, zupełnie zapomniałam, że Ty zagranicą siedzisz
Masz przechlapane. Chociaż dobrze, że możesz polegać na siostrze.
Tak, z tymi Adamexami coś jest nie tak.
Poczekaj na inne dziewczyny, wiem, że są wśród nas które mają Camarelo. A Amelis Pro też mi się podoba. W środę jadę do Bydgoszczy, to może go zobaczę "na żywo". -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny nie bylo mnie przez weekend zmienialismy pokoj na wiekszy przemeblowanie kilka vrazy bo nic mi sie nie podobalo i caly czas w ruchu
Ale macie piekne male brzuszki u mnie juz jest gigant ale zgubi sie po porodzie nie ma co sie przejmowac
Flakonik piekna sesja
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy mamy wózek tako City move
http://sklep-dzidzius.pl/images/1373484338_CITYBRAZ.jpg
i fotelik chicco auto fix.
I wózek i fotelik dostaliśmy. Jeżeli coś nam nie będzie pasować to będziemy zmieniać w trakcie. Na początek na pewno się nadają, a przynajmniej ominęło nas wybieranie. Oboje z mężem nie jesteśmy fanami zakupów, więc im mniej musimy wybierać tym lepiej.Suerte lubi tę wiadomość
-
Całe szczęście wybór wózka już za nami. Stoi i czeka.
Z fotelika też jestem bardzo zadowolona, bo i testy dobre i wygląd bardzo mi odpowiada. Dobrze, że mój Jacek dał się namówić na cybexa. Najważniejsze, to obejrzeć wózek na żywo. Ja już prawie kupiłam inny wózek na allegro, ale po obejrzeniu go w sklepie zdębiałam.
Swoją drogą szewc boso chodzi... ja jako fotograf ciekawe kiedy walnę sobie sesję ciążową.. Będę musiała poprosić mojego Jacka.alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:W takim razie od 1.12 bede głaskać 24h/dobe:) gdy bede spała warte przejmie Mąz;p
-
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Kupiłam tą herbatę koperkową na wzdęcia, ale jest tak paskudna w zapachu że mnie na wymioty zbiera, tfuuu. Chyba jednak kupię ten espumisan jeśli rzeczywiście można.
Piłam bardzo duzo herbaty z kopru włoskiego, bo bardzo ja lubię, ale wyczytałam gdzies ostatnio, że w ciąży się jej pic nie powinno, bo może wywołać poród, lub poronienie... Jednak zdania na en temat sa podzielone, bo znowu w innym artykule przeczytałam, że w ogóle nie szkodzi. Ale dla świętego spokoju przestałam ją pić. Zacznę znowu po porodzie[/QUOTE]
i tak nie zamierzam jej pić, bo zapach mi bardzo nie podchodzi, być może innej firmy byłaby ok. Ale kupiłam na szybko babydream w rossmannie -
nick nieaktualny