Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:my mamy podobnie jak alicja Mima Kobi flair 2g. No wlasnie alicja wiesz czym sie rozni xari od kobi? bo ty masz xari? na pierwszy rzut oka to wygladaja identycznie, nie wiem czy to jest zamienna nazwa czy jednak sa jakies roznice?
Nie mam pojęcia czym się różni. -
nick nieaktualny
-
Chichibi wrote:no właśnie dalej nie chciałam wiedzieć xD jak usłyszałam że bardzo czesto te wózki są reklamowane to szybko uciekłam od niego.
My wybraliśmy BEBETTO hollanddokładnie ten kolor jak na zdjęciu. 3w1. całość ok 1600zł.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b343afa9214.jpg
Jak na razie to dla mnie babetto holland jest nr 1. Ogladałaś spacerówkę, jakie wrażenie? Jak wypinanie ze stelaża gondoli? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Można używać czopków w ciąży?
Wiem że lewatywy nie możnaJa stosuje je praktycznie od początku ciąży bo nic innego mi nie pomagało a zaparcia miałam okropne. Teraz jest już o niebo lepiej.
Dziewczyny uważajcie z tymi zaparciami bo bardzo silne zaparcia (a ja takie właśnie miałam) są niebezpieczne w ciąży. Trzeba je szybko leczyć. Nie mówię o tych sporadycznie występujących ale częste są niebezpieczne. -
Suerte wrote:Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę - wiem, że temat był setki razy, ale czy każda z Was mogłaby napisać (a najlepiej pokazać) jaki wózek wybrała?
nie mam kompletnie pojęcia jaki kupićbardzo proszę!
Witam ja kupiłam Adamex Pajero Alu Eco Skóra
Pozdrawiam
Suerte lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Jakbym czytała o sobie
aliss to chyba bardziej chodzi o to, że nie można prowokować takiego ostrego wypróżniania się jak np. po lewatywie. Ja przy tygodniowych zaparciach czasem stosowałam lewatywę, ale organizm po tym się tak oczyszczał że aż w brzuchu zaczynało burczeć a brzuch robił się prawie wklęsły:P czopki są delikatniejsze?
Nie wiem czy błonnik do picia można stosować w ciąży, ale wiem że pomaga na zaparcia. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale Wy produkujecie
ciężko było Was nadrobić
Ja dzisiaj na aktywnej mamie prawie padłam, jakoś się szybko męczyłam i zawroty głowy mnie dopadały. Ale fakt faktem wycisk był...
Co do wózków to my wybraliśmy Bebetto Torino. Dzisiaj przyszła paczuszka z allegrowyprawka powoli się powiększa, czas kompletować następną paczuszkę
Flakonik super sesja, ja wczoraj dowiedziałam się, że nasza malutka dostanie od mojej siostry sesję niemowlęcąteż będzie fajna pamiątka
Siebie jakoś nie mam ochoty uwieczniać
mam już solidny bęben a gdzie tam koniec
No i wczoraj się ważyłam...14 kg na plusie, aż strach.
Jeszcze wczoraj na urodzinach siostry po kolacji dostałam kłucia żołądka, nie umiałam wstać, nie umiałam się wyprostować, coś strasznego. A starałam się nie przesadzić z jedzeniem. Na prawym boku też nie mogę już spać, bo czuję po chwili jak mi się z żołądka wszystko cofa...ach błogosławiony stan
Ja mam wizytę 23 września i też usg trzeciego trymestru.
Alicja, Twój brzuch w porównaniu z moim to kruszynka zgrabna, świetny masz brzuch. Ja to mam albo bęben albo bojleralicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneczka86 wrote:Być może lewatywa jest zabroniona, ponieważ pobudza skurcze macicy i minimalnie przyspiesza poród. Dlatego warto się na nią zdecydować przed porodem
Lewatywy nie miała, nic jej się nie wymsknęło, więc mieli farta;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 15:40
kwiatakacji, alicja_, bella88, Pola_27, Marik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia mmr wrote:Jak na razie to dla mnie babetto holland jest nr 1. Ogladałaś spacerówkę, jakie wrażenie? Jak wypinanie ze stelaża gondoli?
widziałam spacerówkę i mi bardzo odpowiadai sładanie tez jest fajne i wygodne
bardzo natomiast podoba mi się ruchoma rączka przy 'kierownicy" że można sobie ją tak złożyć w dół. Stelaż w gondoli wpina się bardzo łatwo. Podsyłam ci link do filmiku prezentacji wózka bo wytłumaczyć to ciężko
https://www.youtube.com/watch?t=37&v=Xrt6xrtMGAwgosia mmr lubi tę wiadomość