Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc;)
My dzisiaj po wizycie, dzieciaki waża chłopczyk 1400 a dziewczynka 1300 i dzięki Bogu wszystko ok nawę szyjka się trochę wydluzyla;) Pani dr jak mnie zobaczyła to stwierdziła że mam brzuch jak na 36 t ciąży pojedynczejmam 10 kg na plusie;) mam nakaz spacerowania tylko nie po schodach więc czeka mnie spacer z tarasu na balkon i spowrotem;)
Flakonik piękna sesja, też dzisiaj strzelilam trochę pamiątkowych zdjęć
PozdrowionkaMama-julka, Flakonik, alicja_, Madzisek, MeGi2986, Nadulka, gosia mmr, Marta0912, Karola1990, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dawno tu nie zagladalam
Mialam troche przebojow przez ostatni tydzien, w piatek bylo wesele i tyle stresow mialam i emocji ze dwa dni trzymaly mnie skurcze
ale nie pojechalam do szpitala, ratowalam sie nospa i ciaglym odpoczynkiem, dzis juz jest lepiej
w srode wizyta to sie dowiem co tam slychac, mam nadzieje ze stresem nie zaszkodzilam sobie i malej.
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Kate duze juz twoje dzieciaczki :)z tego co pamietam bedziesz miala cc. Masz juz ustalony termin czy bedziesz czekac?
Flakonik, Matleena, gosia mmr, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Ostatnio zastanawiam sie nad Julcią i Kasia.albo Nadia i Nikola. Bylismy pewni co do imion a teraz jeszcze myslimy
Julka i Kasia podoba mi się
u mnie teściu powiedział że co to za imię dajemy którego on nie może wymówić, ale tak już będzie jego problem Nikolka będzie tak czy siak;)
-
Suerte wrote:Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę - wiem, że temat był setki razy, ale czy każda z Was mogłaby napisać (a najlepiej pokazać) jaki wózek wybrała?
nie mam kompletnie pojęcia jaki kupićbardzo proszę!
Suerte lubi tę wiadomość
-
Matleena wrote:A ja stwierdziłam, że pewnie jak dziecko podrośnie to i tak przerzucimy się na parasolkę i nie martwię się aż tak czy wózek spełni wszystkie moje oczekiwania. Poza tym jakie można mieć oczekiwania przy pierwszym dziecku, skoro w sumie to nie wiadomo czego się spodziewać?
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPróba generalna.
26 tydzień ciąży, plus 8 kg.
pati_zuzia, Flakonik, gosia mmr, iNso87, rewelka, Evka, Chichibi, kwiatakacji, Madzisek, Kate4, ZieloneOliwki, Marta0912, bella88, alicja_, Nadulka, Pchelkaa, Karola1990, ola25, aannkkaa, alisss871, Matleena, MeGi2986, moniek90, naox lubią tę wiadomość