Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc;)
My dzisiaj po wizycie, dzieciaki waża chłopczyk 1400 a dziewczynka 1300 i dzięki Bogu wszystko ok nawę szyjka się trochę wydluzyla;) Pani dr jak mnie zobaczyła to stwierdziła że mam brzuch jak na 36 t ciąży pojedynczej
mam 10 kg na plusie;) mam nakaz spacerowania tylko nie po schodach więc czeka mnie spacer z tarasu na balkon i spowrotem;)
Flakonik piękna sesja, też dzisiaj strzelilam trochę pamiątkowych zdjęć
Pozdrowionka
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, Nadulka, gosia mmr, nick nieaktualny, Karola1990, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dawno tu nie zagladalam
Mialam troche przebojow przez ostatni tydzien, w piatek bylo wesele i tyle stresow mialam i emocji ze dwa dni trzymaly mnie skurcze
ale nie pojechalam do szpitala, ratowalam sie nospa i ciaglym odpoczynkiem, dzis juz jest lepiej
w srode wizyta to sie dowiem co tam slychac, mam nadzieje ze stresem nie zaszkodzilam sobie i malej.
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
nick nieaktualnyWstępnie gin wyznaczyła mi CC na 24.10 ale mówiła dziś że sądzi że dotrzymam dłużej więc jak dobrze pójdzie to gdzieś przełom października listopada myślę że będzie;)Flakonik wrote:Kate duze juz twoje dzieciaczki :)z tego co pamietam bedziesz miala cc. Masz juz ustalony termin czy bedziesz czekac?
nick nieaktualny, Matleena, gosia mmr, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytałam w poradniach żeby nie dawać podobnych imion blizniakom bo to dla nich krzywdzące ale nie chciałam Ci mówićFlakonik wrote:Ostatnio zastanawiam sie nad Julcią i Kasia.albo Nadia i Nikola. Bylismy pewni co do imion a teraz jeszcze myslimy
Julka i Kasia podoba mi się
u mnie teściu powiedział że co to za imię dajemy którego on nie może wymówić, ale tak już będzie jego problem Nikolka będzie tak czy siak;)
-
adamex york + fotelik maxi cosiSuerte wrote:Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę - wiem, że temat był setki razy, ale czy każda z Was mogłaby napisać (a najlepiej pokazać) jaki wózek wybrała?
nie mam kompletnie pojęcia jaki kupić
bardzo proszę!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
masz racjeMatleena wrote:A ja stwierdziłam, że pewnie jak dziecko podrośnie to i tak przerzucimy się na parasolkę i nie martwię się aż tak czy wózek spełni wszystkie moje oczekiwania. Poza tym jakie można mieć oczekiwania przy pierwszym dziecku, skoro w sumie to nie wiadomo czego się spodziewać?
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPróba generalna.
26 tydzień ciąży, plus 8 kg.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia mmr, iNso87, rewelka, Evka, Chichibi, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bella88, nick nieaktualny, Nadulka, nick nieaktualny, Karola1990, ola25, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, moniek90, naox lubią tę wiadomość