Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Piękne macie te brzuszki
Ja dziś mam jakiś kryzys, bo wszystkie ubrania zrobiły się na mnie za małe.. bluzki sięgają mi do pępkaCzasami mam takie dni, że zadręczam się swoją wagą, być może dlatego, że zawsze byłam szczupła a teraz.. strach stawać na wagę. Musiałam się komuś wyżalić..Przepraszam.
-
Aneczka nie martw sie. Ja zawsze nalezalam do duuzych dziewczyn i przed ciaza udalo mi sie schudnac 40 kilo w rok. Spodziewalam sie ze pewnie sporo przybiore ale te 11 do tej pory troche mnie dobija. Zakladam ze pewnie skonczy sie na 20 na plusie a potem od nowa waga z nadprogramowymi kilogramami. O tyle dobrze ze po pierwszym porodzie odrazu spadlo 8 kilo.
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:29
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyemilka24 wrote:Dziewczyny czesto macie twardnienie brzucha?
U mnie z tym twardnieniem jak u Oli. Pięć dni temu byłam u gina i przepisał Buscopan Forte. Miałam brać 2 razy dziennie po jednej, ale nie chcę sie tak truć, to łykam jedną. Jakoś działa, bo skurczów mniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:18
emilka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Rzuciłaś jak zaszłaś w ciążę?
aliss to chyba bardziej chodzi o to, że nie można prowokować takiego ostrego wypróżniania się jak np. po lewatywie. Ja przy tygodniowych zaparciach czasem stosowałam lewatywę, ale organizm po tym się tak oczyszczał że aż w brzuchu zaczynało burczeć a brzuch robił się prawie wklęsły:P czopki są delikatniejsze?
Nie wiem czy błonnik do picia można stosować w ciąży, ale wiem że pomaga na zaparcia.
Czopki są zdecydowanie delikatniejsze bo nie powodują jakiegoś maga-wypróżniania z totalnym oczyszczaniem organizmu tylko łagodne,lekkie wypróżnienie, ale żeby była jasność-ja też jestem za metodami naturalnymi (błonnik, owoce, mleko, suszone śliwki a nawet syropy, itp.) tylko że na mnie zupełnie nic z tego nie działało więc sięgnęłam po czopki, które były ostatecznością. Na szczęście mnie nie zawiodły a uwierzcie, że zaparcia były dla mnie okropną męczarnią. -
nick nieaktualnyDziewczyny czy mogłybyście polecić jakieś w miarę dobre gatunkowo leginsy ciążowe z panelem? Nie mam w okolicy żadnego sklepu z ciuchami typowo ciążowymi a wszystko już za ciasne i muszę się poratować zakupem przez internet. No i trochę boję się żeby nie kupić jakiegoś badziewia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:18
-
Suerte wrote:Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę - wiem, że temat był setki razy, ale czy każda z Was mogłaby napisać (a najlepiej pokazać) jaki wózek wybrała?
nie mam kompletnie pojęcia jaki kupićbardzo proszę!
My zdecydowaliśmy się na wózek Riko Nano (2 w 1). Mieliśmy obawy co do spacerówki, ale nie wygląda ona aż tak źle w porównaniu do innych wózków.Suerte lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuerte wrote:powiem Ci, że byłam już zdecydowana na Amelis, ale znalazłam Bexa Line, a tam gondola jest 9 cm większa... i znowu nie wiem co robić...
No właśnie ja jestem zakochana w bexa line! fajnie, że ktoś go zauważył też, bo myślałam, że jestem jedynaSuerte lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalisss871 wrote:Dziewczyny czy mogłybyście polecić jakieś w miarę dobre gatunkowo leginsy ciążowe z panelem? Nie mam w okolicy żadnego sklepu z ciuchami typowo ciążowymi a wszystko już za ciasne i muszę się poratować zakupem przez internet. No i trochę boję się żeby nie kupić jakiegoś badziewia
http://allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazowe-z-panelem-rozm-l-xl-i4919521005.html
mam dwie pary tych, tylko rozmiar SJestem zadowolona
alisss871 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy któraś z Was ma może wypuklinę w odcinku lędźwiowym kręgosłupa? KIlka lat temu miałam tomografię i tam wyszło, że mam wypuklinę. Kręgosłup mnie boli, ale nie jakoś bardzo mocno. Tylko zastanawiam się czy z taką wypukliną można rodzić naturalnie
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Wlaczylam tez na ipli 600gramow szczescia...jejku nie wiem czy dam rade to do konca obejrzec. To takie straszne ze te wczesniaczki sa bez matki tyle czasu
Ja beczalam caly odcinek a zaraz wlacze drugi. To straszne ze te matki tyle czekaly na swoje dzieci a nie moga nawet wziasc na rece normalnie przytulic, nakarmic