Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprodukcja idzie cala para
ja wlasnie skonczylam myc wozek a wlasciwie kolka bo w sobote bylismy na show niedaleko nas-krowki,owce,konie, kroliki pajaki, nawet slimaki haha aaa i traktory i jak dotarlismy do traktorow to Gabrys odejsc nie pozwalal haha. No a ze to na lace czy cos w tym stylu i padal deszcz rano to kolka wygladaly ciekawie po powrocie
ale dopiero dzis sie wzielam za ogarnianie ich,bo niedziele spedzilismy kolo domu wiec i wozek niepotrzebny
jesli chodzi o wozek to my nie kupujemy, a jesli zmiana okaze sie potzrebna to na dzisiaj jestem za icandy peach 3
http://www.mothercare.com/iCandy-Peach-3-Double-Pushchair-with-Carrycot/psD7422,default,pd.html
zwlaszcza ze bedziemy myslec o trzecim dziecku wiec by sie przydal,ale ta kwestia podlega jeszcze przedyskutowaniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie 5,5kg na plusie od poczatku ciazy ;p oby tylko ze 2-3kg doszlo i ja moge juz rodzic w 38tyg w polowie listopada
A to Myi 28t5d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:36
Mama-julka, Flakonik, kwiatakacji, Madzisek, pati_zuzia, Kate4, ZieloneOliwki, bella88, Nadulka, alisss871, Matleena, MeGi2986, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama Julka brawo
pojetna uczennicą z Ciebie hihi
Ja nie wiem ile kg na plusie no jak już wspomniałam moja waga odmówiła dziś posluszenstwa (cóż za szczęście)
Alicja syropek zakupiony mam nadzieję że pomożealicja_ lubi tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Gdzie leci ten program 600g szczescia? Bo ja troche nietelewizyjna jestem. Nie wiem co leci i gdzie
Ja też zaczęłam płakać i mój mi kazał przełączyćale sie nie dałam
-
nick nieaktualnyChichibi wrote:no właśnie dalej nie chciałam wiedzieć xD jak usłyszałam że bardzo czesto te wózki są reklamowane to szybko uciekłam od niego.
My wybraliśmy BEBETTO hollanddokładnie ten kolor jak na zdjęciu. 3w1. całość ok 1600zł.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b343afa9214.jpg
Super wozek, musze zobaczyc na zywo:-) -
nick nieaktualny
-
Uuu naprawilam wagę
a w zasadzie to wymienilam baterie i mamy 6 kg na plusie
Flakonik jak Ty przy dwójce masz 7 to jak urodzisz to od razu chyba będziesz miala mniej niż przed ciąża
Kurde jeszcze jakieś 10 tyg to mam nadzieję że więcej niż 5 już nie przybędzie, to bym jeszcze zniosła jakos
Jak uważajcie? Albo niech mamy co już maja dzieciaki się wypowiedza jak to przybywa przez te ostatnie 10 tygFlakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny na ipli mozna obejrzec 600 gramow sczescia, nie mam tv wiec ipla mi pozostaje i to bez wykupywania pakietow;-)
Acik to malutko;-) ja przytylam juz 13-14 ale jak tylko dowiedzialam sie ze w ciazy jestem to stwierdzilam ze 20 kg moze przytyc;-)
Piekne macie brzuszki;-)
Nie moge doczekac sie srody, mamy usg 4d:-)Flakonik lubi tę wiadomość