X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    produkcja idzie cala para ;) ja wlasnie skonczylam myc wozek a wlasciwie kolka bo w sobote bylismy na show niedaleko nas-krowki,owce,konie, kroliki pajaki, nawet slimaki haha aaa i traktory i jak dotarlismy do traktorow to Gabrys odejsc nie pozwalal haha. No a ze to na lace czy cos w tym stylu i padal deszcz rano to kolka wygladaly ciekawie po powrocie :) ale dopiero dzis sie wzielam za ogarnianie ich,bo niedziele spedzilismy kolo domu wiec i wozek niepotrzebny :)
    jesli chodzi o wozek to my nie kupujemy, a jesli zmiana okaze sie potzrebna to na dzisiaj jestem za icandy peach 3
    http://www.mothercare.com/iCandy-Peach-3-Double-Pushchair-with-Carrycot/psD7422,default,pd.html
    zwlaszcza ze bedziemy myslec o trzecim dziecku wiec by sie przydal,ale ta kwestia podlega jeszcze przedyskutowaniu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cie sunę, Megi2986 dzięki, cieszę się jak dziecko na Gwiazdkę :-D
    Teraz będę Was bombardować zdjęciami ;-)

pati_zuzia, Flakonik, Matleena, moniek90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Ja cie sunę, Megi2986 dzięki, cieszę się jak dziecko na Gwiazdkę :-D
    Teraz będę Was bombardować zdjęciami ;-)

Czekamy :) super brzuszek

Mama-julka, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co,wnerwia mnie to ze do podpisu nie da sie wkleic 3 suwaczka...jest taki maly limit znakow ...chcialabym np. Miec tez suwaczek o malzenstwie. A co jak ktos ma wiecej dzieci? Mogli by cos z tym zrobic

Kourtney lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 5,5kg na plusie od poczatku ciazy ;p oby tylko ze 2-3kg doszlo i ja moge juz rodzic w 38tyg w polowie listopada ;D

A to My <3 i 28t5d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:36

Mama-julka, Flakonik, kwiatakacji, Madzisek, pati_zuzia, Kate4, ZieloneOliwki, bella88, Nadulka, alisss871, Matleena, MeGi2986, moniek90 lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dwa ładne zestawy wyjściowe rozm. 56. Wszystko z lumpów :-)

2py6r1s.jpg

Flakonik, Madzisek, pati_zuzia, ZieloneOliwki, bella88, MeGi2986, Pola_27, moniek90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso tez masz pookaznych rozmiarow juz brzuszek :)

Mama julka fajne zestawiki :)

Kate i inne blizniakowe mamy
    jakich ubranek rozm masz najwiecej?

iNso87, Mama-julka, Kourtney lubią tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niedawno ogladalam powtorke 600 gramow szczescia i wylam jak bobr, az maz mnie ochrzanil ze mam takich rzeczy nie ogladac

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Ja niedawno ogladalam powtorke 600 gramow szczescia i wylam jak bobr, az maz mnie ochrzanil ze mam takich rzeczy nie ogladac
    Też mam zakaz oglądania a tego;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zakaz oglądania wszystkirgo na czym płaczę, a najgorsze jest to że ja nawet na bajkach płaczę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Kate i inne blizniakowe mamy
    jakich ubranek rozm masz najwiecej?

Narazie kupilam tylko mnóstwo ubranek na 56 i trochę na 50;) 62 będę kupować już po urodzeniu myślę że wystarczy;)

• ania14 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to i ja się pochwale :)

b449388a257ffbd8med.jpg

Flakonik, pati_zuzia, Mama-julka, bella88, Nadulka, kwiatakacji, Madzisek, Marta0912, MeGi2986, Kate4, Pola_27, moniek90, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie leci ten program 600g szczescia? Bo ja troche nietelewizyjna jestem. Nie wiem co leci i gdzie ;)

Kourtney lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Julka brawo :D pojetna uczennicą z Ciebie hihi :)

Ja nie wiem ile kg na plusie no jak już wspomniałam moja waga odmówiła dziś posluszenstwa (cóż za szczęście :D)

Alicja syropek zakupiony mam nadzieję że pomoże :D

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • bella88 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Gdzie leci ten program 600g szczescia? Bo ja troche nietelewizyjna jestem. Nie wiem co leci i gdzie ;)
    Na TVP 2 od poniedziałku do piątku o 17.15. Jeżeli chcesz obejrzeć to chyba tu można obejrzeć pierwszy odcinek http://moje600gramow.tvp.pl/

Ja też zaczęłam płakać i mój mi kazał przełączyć :P ale sie nie dałam :D

25 cs o drugie maleństwo
    29.04 10dpo - ||
    05.05 16dpo Beta 1113 mlU/ml, Prog 35,60 ng/ml
    07.05 18dpo Beta 2307 mlU/ml
    Wizyta 29.06 godz. 18.45 prenatalne
    oar8skjo7l38xs7t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    no właśnie dalej nie chciałam wiedzieć xD jak usłyszałam że bardzo czesto te wózki są reklamowane to szybko uciekłam od niego.

My wybraliśmy BEBETTO holland :) dokładnie ten kolor jak na zdjęciu. 3w1. całość ok 1600zł.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b343afa9214.jpg

Super wozek, musze zobaczyc na zywo:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma być w dwójce od pn. do pt. o 17.15. Dziś zapomniałam, to nie oglądałam.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu naprawilam wagę :P a w zasadzie to wymienilam baterie i mamy 6 kg na plusie :)

Flakonik jak Ty przy dwójce masz 7 to jak urodzisz to od razu chyba będziesz miala mniej niż przed ciąża :D

Kurde jeszcze jakieś 10 tyg to mam nadzieję że więcej niż 5 już nie przybędzie, to bym jeszcze zniosła jakos :D
    Jak uważajcie? Albo niech mamy co już maja dzieciaki się wypowiedza jak to przybywa przez te ostatnie 10 tyg :)

Flakonik lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na ipli mozna obejrzec 600 gramow sczescia, nie mam tv wiec ipla mi pozostaje i to bez wykupywania pakietow;-)

Acik to malutko;-) ja przytylam juz 13-14 ale jak tylko dowiedzialam sie ze w ciazy jestem to stwierdzilam ze 20 kg moze przytyc;-)

Piekne macie brzuszki;-)

Nie moge doczekac sie srody, mamy usg 4d:-) :-)

Flakonik lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak pchelkaa pewnie nawet jak przytyjesz 20 to będziesz ważyć mniej niż ja bez ciazy :) hehe no coz, życie... :P

Ja wolalabym nie dobic do wagi mojego męża hehe :)

iNso87 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 951 952 953 954 955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ