Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Wózek ładny
to też wersja 3w1?? I jak Twoje odczucia przy prowadzeniu takiego wózka? No nic nie poradzisz. Z jednej strony fajnie że kupiła z drugiej takie narzucanie swojego zdania też nie koniecznie dobre.
Fajne jest to ze mozna go rozdzielic i zrobic z niego szybko jeden wozek jakby trzeba bylo wyjsc z jednym dzieckiem albo w waskim miejscu, bo jest dosc szerokiKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChichibi wrote:czy bóle miesiączkowe na tym etapie (29tydz) są normalne czy niepokojące ?
dopadły mnie dzisiaj
Chyba nie powinno być ich wcale. Jak często będą się powtarzać i będą długotrwałe to jedź w razie W na IP.Chichibi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:tak, 3w1.
Fajne jest to ze mozna go rozdzielic i zrobic z niego szybko jeden wozek jakby trzeba bylo wyjsc z jednym dzieckiem albo w waskim miejscu, bo jest dosc szerokigratuluję gustu teściowej
najważniejsze żeby Wam się dobrze go użytkowało a Waszym księżniczkom wygodnie jeździło
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Dzisiaj w Rossmannie podeszła do mnie ekspedientka i zapytała czy w czymś pomóc kiedy ja wybierałam... papier toaletowy!
No wiesz, taki tam jest wybór, a decyzja trudnaU nas całe szczęście nie ma takiej obsługi w żadnym Rossmanie.
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Dzisiaj w Rossmannie podeszła do mnie ekspedientka i zapytała czy w czymś pomóc kiedy ja wybierałam... papier toaletowy!
i by Ci doradziła jakąś mega pakę
Madzisek, naox, Pchelkaa, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:Gdyby nie Wy to chyba nic bym nie wiedziała..
Nie jesteś jedyna.
Jestem też wdzięczna dziewczynom za dzielenie się swoją wiedzą. Cieszę się, że zapisałam się na forum, chociaż weszłam tu jak taran, a nie tak grzecznie jak większość
Jestem mamą z doświadczeniem, ale dużo się zmieniło przez te lata.
Jak nie chcesz kupować tego wałka, to wystarczy zrolowany ręcznik lub kocykNadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChichibi wrote:czy bóle miesiączkowe na tym etapie (29tydz) są normalne czy niepokojące ?
dopadły mnie dzisiaj
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Mnie przeraża fakt, że ja nie wiem co to są bóle miesiączkowe. Nigdy ich nie miałam, wiedziałam wrecz kiedy dostane okres bo puchł mi brzuch i czułam się jakby zapowietrzona, ale nigdy nie bolało. Więc nie wiem co mnie ma zaniepokoić.
Na serio! Ja od pierwszych miesiączek do pierwszej ciąży się męczyłam. Byłam na tabletkach pierwszego dnia albo pomagał termofor. Ale mam też koleżanki które "chodziły po scianach" z bólu.
Aha! Dużo zależy od anatomii. Ja mam tyłozgięcie macicy to stąd te bóle przy okresie.
Ten ból taki na dole, tępy, przy jajnikach. Ale jak Cię nie bolało wcześniej, to możliwe, że wcale ich nie będziesz takich miała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:17
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki, ja malo do Was zagladam otanio bo ciagle jestem zalatana na maxa... jestesmy po weselu 2 dniowym waga w 3 tygpdnie + 1,5 kg
masakra lacznie juz mam jakeis 12/13 kg
24 pazdziernika bede oficjalna zona
takze teraz duzo mam na glowie. wczoraj zaliczylam wizyte u innego lekarza po l4... i powiem Wam, ze zaluje, ze od poczatku do niego nie chodze! lekarz barzo dokladn y, detektorem badal tetno, gienkologicznie dokladnie mnie badal wysokosc macicy czysie zgadza z 28 tyg usg super, wszystko mi pokazywal . a akurat dzien wczesniej snilo mi sie ze urodzilam jednak synka i mowie do niego, ze siee boje, ze to byl sen proroczy to dostalam zdjecie sikulki ze napewno dziewczynka hehe.
kolejna wizyte mam 1 pazdziernika u swojego gina a 14 umowilam si juz na łubinowa na wizyte kwalifikujaca do porodu
a no i w koncu doczekalam sie skierowania na glukozeMeGi2986, Mama-julka, Madzisek, Flakonik, moniek90, naox, kwiatakacji, ZieloneOliwki, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie moge az tak narzekac bo dobra z niej kobita ale czasami przesadza. Po co wydawac tyle kasy na wozek jak juz wiedziala ze kupilismy...
Ona mieszka w Holandii z tesciem i rzadko tu bywaja. Maja tu domek letniskowy pod Krakowem i od sierpnia tu sa. Za tydzien wraca. A potem nie wiadomo kiedy przyleca. Wiec jak tu jest staram sie panowac nad soba i jakos to przetrzymywac.gosia mmr, Kourtney lubią tę wiadomość